Dulce&papanasi-sept-oct '07 (421) Bun venit Maria!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marunzika

Erina am gasit si noi in sfarsit scaunul de masina Concorde Transformet T si l-am testat. Din toate celelalte modele la aceasta clasa noua ni s-a parut "cel mai cel" si de aceea l-am cumparat, ajunge miercuri. Sistemul de reglare e super si mie imi pare mult mai robust decat celelalte pe care le-am vazut. Nu are pozitie de dormit, insa putine au aceasta obtiune la aceasta categ si depinde si de masina pe care e prins daca "da voie" la pozitie. Stofa e ok, cred, se poate spala (din cate am inteles). Si noi speram ca am facut alegerea buna. Sa-l folositi sanatosi si fara incidente .

Mara sa il stapineasca si Yannisa sanatoasa si fara incidente. M-am mai obisnuit si eu si apoi m-am consolat ca e cel mai cel la siguranta si doar asta conteaza. Noi facem o data pe luna PN_Bucuresti-700 de kilometri asa ca ne trebuia musai!!!

Eu sunt mai traditionalista si imi plaea mai mult designul la Maxi Cosi din bumbac bej-maro si forma decit forma futurista a Concorde-ului.

Voi pe ce culoare ati luat?

Sanatate tuturor bolnaviorilor si un pupic special pisicutei ; fantastice pozele de la bazin si toate celelalte.

Super si pozele tale luy, ai rabdare sa faci tot decorul, dar merita .

O duminica speciala si linistita va dorim.

www.youtube.com/watch?v=FrCujpzhqjc" target="_blank">
Puppi Energia
24.08.2007

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mara sa il stapineasca si Yannisa sanatoasa si fara incidente. M-am mai obisnuit si eu si apoi m-am consolat ca e cel mai cel la siguranta si doar asta conteaza. Noi facem o data pe luna PN_Bucuresti-700 de kilometri asa ca ne trebuia musai!!!

Eu sunt mai traditionalista si imi plaea mai mult designul la Maxi Cosi din bumbac bej-maro si forma decit forma futurista a Concorde-ului.

Voi pe ce culoare ati luat?

LE: Foarte bine ca l-ai comparat si cu altele, eu i-am facut review fara sa fac asta...

Mergi la inceput

Roxana, nu te lua dupa mine, cum am explicat foarte elucubrat eu aveam alte asteptari dar scaunul e chiar OK. Are o fanta prin care se trece centura diagonala, sistemul de fixare al Isofix-ului e mai usor decit la celalalt, cum spunea si Mara se regleaza pe inaltime pentru ca, protectia capului sa se adapteze perfect la inaltimea copilului... iar Daria a adormit de doua ori fara probleme in el.

Cred ca aveti o masina foarte sigura dar tot e mai bine sa aiba Alexandra scaun din acest omologat si testat. Centura normala ajunge prea sus spre git.

Yaia, sanatate pisicutei dulci!!!
Inteleg si motivatia ta cu inaltatorul mai ales daca nu faceti des drumuri lungi.

L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Luiza, am ridicat azi pachetul. Multumim!

Roxana, am fost cu Daria la dentist. Asa a relaxat-o atmosfera ca numai la povesti statea cu dr iar la momentul periajului s-a tot miscat, am incercat si o sigilare dar am facut doar pe un dinte. Se misca prea mult si nu putea usca locul. Astept sa mai creasca sa colaboreze mai bine.

Cu strungareata mare si muscatura inafara nu facem nimic deocamdata. Am sos biberonul si speram sa se mai indrepte muscatura pentru ca maxilarul se tot dezvolta.
Vom pune si noi aparat la dintii definitivi daca va fi nevoie.

Bafta cu Alex sa accepte aparatul si sa ii fie usor cu el. Un zimbet frumos e foarte important.

Mergi la inceput

Si ca sa va introduc in atmosfera zilei de maine:

www.youtube.com/watch?v=uVI254QGSQ4" target="_blank">Etta James - At Last

At last
my love has come along
my lonely days over
and life is like a song

At last
the skies above are blue
My heart was wrapped up in clover
the night I looked at you

I found a dream
that I could speak to
A dream that I
can call my own
I found a thrill
to press my cheek to
A thrill that I have never known

You smile
And then the spell was cast
And here we are in heaven
for you are mine at last

Mergi la inceput

degeaba m-am straduit eu ca nu am introdus pe nimeni in atmosfera!!!

Noi facem azi o felicitare pentru tati...

Daca ajung diseara la sala e best treat pentru mine...

Have a Happy Valentine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Erina, merci pentru impartasirea impresiilor. Inteleg si diferenta intre asteptari/realitate, dar din poza Daria chiar pare sa se simta tare confortabil!

Oricum, sa-l stapaniti sanatoase si sa nu fie cazul sa-si dovedeasca "meritele" locului ocupat in teste!

Lui David cum ii place in noul lui scaun?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Yaia, sper ca pana acum i-ati dat de cap febrei! Sanatate multa!

=====================

Mergi la inceput

Luy, poza cu "splata/uscat" mi se pare cea mai amuzanta de pana acum! Ce vine la rand?

=====================

Mergi la inceput

Nana, inca putin, putin?

=====================

Mergi la inceput

Maruntescu, mai da si tu un semn ca nu prea esti de gasit pe acasa..

=====================

Mergi la inceput