LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ema , da ...am scris pe "a m f o s t a c o l o" despre Riu Helios . Ca sa ajungi la plaja iesi din gradina hotelului si traversezi o alee , atat. Anul asta m-as orienta tot spre Bulgaria , la Duni -Royal Marina Palace...sa vedem daca ne tin buzunarele .

Sara a fost sambata cu taica-su la teatru , la Scufita Rosie la Tandarica. A facut circ , striga cat o tinea gura sa nu mai aplaude nimeni ca ea nu aude ...era foarte autoritara , mai baga si cate un " ce e comedia asta !" de se spargeau de ras cei de pe randul din spate.

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Salutare tuturor.
Multumim mult pentru urarile adresate lui Andrew. Am avut ieri petrecerea, acasa la noi, unde Andrew a fost super si s-a distrat de minune, desi nu au fost decat 2 copii si foarte multi adulti. Insa au fost baloane,mult alergat, dulciuri, si super exictement la primirea cadourilor.
Astazi ii duc cupcakes la camin, caci toti stiu ca e ziua lui.

Va pup pe toate si va imbratisez cu drag.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

AM fost la ORL - Stefi are totusi puroi pe amigdale si ne-a dat Zinnat, ca a facut alergie la Augmentin. I-am luat azi si o secretie faringiana , chiar daca mancase...sper sa iasa , daca este ceva ...M-a enervat Dr. aia de numa...o nesi...nu stiu de ce se fac unii pediatri daca n-au rabdare si tact. I-a zis fetei pe un ton autoritar sa deschida gura, fata mea, alt catar (ca Sara Gatei), n-a vrut, iar individa a luat o lingura metalica si s-a "straduit" sa-i deschida gura cu forta in asa fel incat apoi i-am sters gura de sange si apoi incepuse sa o ameninte cu injectia...i-am zis sa termine...eu mi-am educat fetele sa nu le fie teama de medici , injectii, etc...dar la o asemenea atitudine...data viitoare cred ca va protesta automat la mersul la medic...

Ema - mi-e greata, nu pot manca si nu pot simti miros de ceapa gatita, tot ce gatesc gatesc fara ceapa, am slabit 1 kg, ma balonez de simt ca pusc.... in rest totul bine. Ma gandesc sa merg putin la Pilates si m-as bucura sa nu ma ingras prea mult de data asta...

Gatta - incearca sa o ignori total cand face asa...nu merge?Sunt si eu mama de copil catar si te inteleg perfect...Stefi o mai ia si la fundulet cateodata cand ma calca rau de tot pe bataturi si nu sunt deloc mandra ca nu sunt suficient de diplomata...insa si ea exagereaza testandu-mi limitele...si-mi da cate un ignore de-mi vine sa ma urc pe pereti

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Gatta ce mic rasfatel incapatanat ai si tu acolo . Zic si eu ca ignore merge cel mai bine si nu o forta sa ceara iertare cuiva mai ales daca ea nu e convinsa ca agresit. Mai bine deschide subiectul acasa sau fa un joc cu role playing si joaca tu rolul ei si ea rolul fetitei, ca sa-si dea seama de greseala.
Natalia peste ce "doctorita" ai dat si tu, cu amenintari si sa o forteze sa deschida gura. Nu i-ai zis nimic? Saraca Stefi sigur ca o sa se opuna data viitoare cand mai vine vorba de mers la medic. Si la noi era la fel cu grabita ei de pediatra care o tragea de ureche ca sa se uite si ii desclesta gura cu forta sa se uite in gat. Asa ca acum o ocolesc cat pot, curand o sa renunt de tot la ea ca in afara de nervi nu mai aduce nimic. Noi am facut mutarea 90% pe naturopath si e o diferenta enorma si de comportament si de tratament. Mai pastram legatura cu pediatra doar pentru urgente peste weekend sau pentru controalele anuale obligatorii.

Poze de la petrecere incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2907072450102710211pDCtnl
Sunt poze de la gradinita, petrecerea de dimineata si petrecerea ei si la sfarsit cateva poze facute in studio.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Pentru cine e interesat, pozici de la petrecere incepand de aici:
http://community.webshots.com/slideshow/579804563LsAuoY?mediaPosition=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Honey, sa va traiasca mandretea de flacau! Este tare tare chipes si are asa fatuca de strengar! Foarte frumoasa ideea cu prajituricile!

Eliza, primeste imbratisarea mea si un gand cald pentru printesa Emma! Sa fie sanatoasa si cu mult noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

salutare fetele

maine o duc pe eva la gradi, sa-mi tineti pumnii sa nu cumva sa agate ceva pe acolo .. mi-a iesit pe nas gradinita asta, dar n-am ce-i face ..

asta seara, eva a primit papusa maria (i-am gasit-o in sfarsit la o librarie langa mine) .. Doamne ce-a mai chiuit, s-a bucurat, a ras ... desigur ca doarme cu ea acum si nu m-as mira sa o ia maine la gradi ..

ceska foarte bine ca ai pus piciorul in prag sau ma rog nu are de ales dl sotz .. sa vada si el cat de greu e cu copilul .. as vrea sa pot si eu sa fac la fel, insa, acum hai ca sunt inca in cic, dar in oct revin la job si s-ar putea sa am tura si pana la ora 22 .. sa-l vad atunci cum se descurca ..

stancutza superba sofiuca, cat e de finuta si frumoasa si pusa mereu pe ghidusii .. iar cu mami, face o echipa imbatabila!! si desigur, camera loves you .. pup

roli of of .. mare grija sa ai. refacere rapida puiucului!

nati sanatate multa lui stefi! ce doctor .. probabil era plictisit si sictirit, dar frate tu ti-ai ales meserie, deci fa-o cum trebuie .. ce planuri super de vacanta aveti, ca tin pumnii tare sa va reuseasca! si mie mi-ar placea un city break .. m-as bucura tare sa fie cu putzica bebelica, Doamne ajuta! hihi .. asa poate mi-ai da si mie curaj sa mai incerc (oricum, nu in urmatorii 3-4 ani) .. nr 3 poate e cu noroc de bijuuri ..

gatta nu stiu exact ce sa-ti spun de comport sarei .. poate e o reactie la faptul c-o certi, ca stai cu gura pe ea, poate testeaza limitele .. cred ca trebuie s-o iei cu binisorul, nu s-o certi sau altele .. sa-i zici ca a fost un accident, ca se poate intampla, insa, fetitele mari, printesele, nu fac pe ele etc etc . tin pumnii s-o scoti la cap cu caposila mic .. am si eu un exemplar ..

eliza ce partyuri reusite a avut frumoasa mica! si ce rochite .. tortul cu pisicuta "cheti" (asa-i zice eva) m-a dat pe spate .. super!

honey ce schimbat e AJ, ce baiat mare si frumos!! i like his hair a lot! super tortul si briosele acelea colorate .. yummy ..

last but not least, vreau sa mai dau o strigare .. lauriciiiiiiiiiiiii, roxaniciiiiiiiiii, alinusssssssssss!!!!!!! u girlz

noapte buna fetelor

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Buna dimineata,
cafea pentru toata lumea!

Elle,
dap nu sunt inca convinsa ca se ocupa ca lumea de B dar asta e nu am ce face. Sambata seara B a vomat si a inceput de la pranz deja cu diarie. De schimbat l-a schimbat dar nu i-a dat cu crema pe popoul inrosit fiindca nu a gasit tubul cu crema si i-a pus si pampersul invers.
Ieri am avut liber si am tinut gaza acasa, azi lucrez 10-16 si ramane tati cu el. Buba e ca nici tati nu se simte bine, s-o fi virusat si el, acum are febra. Sper sa se imbarbateze reciproc...Tocmai le gatesc pranzul: supa de pui si risotto. Dl sot avea de gand sa puna la cuptor niste pommes si nugets si gata. Eventual si ketchup sa nu ne mai treaca in veci burtica. Ar avea de incalzit supa, risotto si eventual sa isi prajeasca el din carnea din supa. Sa vedem ce vor raporta cand vin acasa....

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

hihi .. asa poate mi-ai da si mie curaj sa mai incerc (oricum, nu in urmatorii 3-4 ani) ..
noapte buna fetelor

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata! si aburinda...de data asta beau cafea in sarcina si o beau fara mustrari de constiinta si cu o placereeeeeee...yummiii

Eliza - Ema e o scumpete si e atat de scumpa cu rochitele ei de donsoara...Stefi cand a vazut-o mi-a zis ca-i place "lochita loz" off course - loz si mov sa traiasca!
Dragutz ca voi aveti si varianta naturopath... aici tot de pediatri alopati te lovesti si fiecare e ca vremea...

Honey - ca nazdravan scump ai tu acolo...si ce mare a crescut...mare si smecher, iar mami e TOPITA, nu-i asa?

Elle - hmmm la tine chiar ar fi dragut daca te-ai alege si cu un print, la cat de mult ti-ai dorit tu un baiat...Eu nu mi-am dorit pana acum...dar acum mi s-ar parea interesant sa traiesc si experienta asta. Sper sa ramana asa

Stef e binisor, n-a mai avut febra mare de aseara de pe la 8 cand avea 38...a mancat bine, nu se plange deloc ca ar durea-o gatul...astept sa vad daca iese ceva pe cultura aia din gat.

In schimb Ana pe3 care am dus-o ieri prima data la gradi dupa 2 sapt mi-a tusit toata noaptea...alergic...eu nu mai pot!

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt +
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput