LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Multumim mult de urari!
A fost un we tare agitat cu party vineri la gradi, party sambata dimineata la o alta fetita si apoi party pt Emma seara. Eram terminati sambata seara dar copiii s-au distrat foarte bine. A primit o groaza de cadouri asa ca trebuit sa mai strangem din jucariile vechi si sa le punem in cutii.

Roli auch, bietul Marc si tu cred ca ai tras o sperietura! Sa se faca repede bine si sa se poata intoarce la gradi
Mada nasoala infectia urinara, sper sa scapati repede de ea.
Natalia tot nu scapati de virusii astia? Off gradinita asta! La noi fiecare saptamana fara muci sau tuse e ca o victorie(trist daca am ajuns sa ma bucur ca nu raceste o saptamana).
Diana, ca de obicei pozele voastre sunt extraordinare. Un tatic talentat si niste modele pe masura.

La multi ani, Andrew! Poate mamica ta o sa mai intre sa ne mai scrie cate ceva despre voi.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Roli, imi pare rau pt degetel mic :)
Sa se faca bine repede! Nici nu vreau sa imi imaginez prin ce ati trecut...

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Andrew
Stancutza superbe pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

LA MULTI ANI, Gabriela !
Sa fii sanatoasa si mereu fericita alaturi de sot si de copii!

LA MULTI ANI, clopotelului sarbatorit azi: Andrew John!

Justinei i-a iesit si dintisorul nr 5. In 3 sapt i-au iesit. Record!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ola zuzici !

La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile : Emma si Andrew , Sonia si fratiorul ei Casian!

Ca tot vorbeati de cum se descurca clopotzeii cu pipi la toaleta , Sara nu mai facuse pe ea din vara , de cand i-am scos pampers-ul , insa nu stiu ce s-a intamplat cu ea...ieri , la somnul de pranz a udat patul iar azi m-a sunat doamna educatoare sa-mi zica ca a facut pe ea la gradi. Intru la idei pentru ca am impresia ca o face intentionat sa vada ce se intampla. Educatoarei , atunci cand a intrebat-o de ce a facut pe ea i-a raspuns ca asa a vrut ea
Cred ca o face intentionat pentru ca , pana acum s-a intamplat de cateva ori sa-mi zica in ultimul moment si daca nu reactionam rapid , incepea sa urle , panicata fiind ca se va scapa pe ea.
Acum nu s-a intamplat asa , nu a aratat nici cea mai mica urma de regret , din contra ...era foarte relaxata si nici macar nu spunea ca a facut pe ea.
Nu stiu cum sa reactionez...sa-i tin teorie , s-o cert , sa ignor incidentul ?
Este intr-o faza tare ciudata acum , foarte indaratnica , rea , face crize daca ii refuzam ceva . Am stat numai cu gura pe ea in week-endul asta , am pedepsit-o de mai multe ori si parca mai rau face.
La gradi , doamna imi zice ca e cuminte , insa , cum apar eu incepe circul. Vineri seara a dat spectacol , s-a tavalit pe jos ca o pusesem sa-si ceara iertare de la o alta fetita pe care o suparase zicandu-i ca mama ei nu mai vine s-o ia , ca va ramane singura in gradinita.Nu a acceptat sub nicio forma sa-si ceara iertare , a preferat sa faca show. Educatoarea a zis ca este prima oara cand o vede asa , ca nu-i vine sa creada.
Sper sa-i treaca bazdacii si sa ma inteleg cat de cat cu ea , ca m-a disperat zilele astea

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Ema , ti-as face si eu o recomandare daca vrei Bulgaria ...Hotel www.plaja.ro/hotel_riu_helios_sunny_beach_bulgaria/" target="_blank">Riu Helios din Sunny Beach. Mie mi-a placut f. mult acolo , e pe plaja , camerele sunt imense , curatenie , un all-inclusive f. bun , miniclub , locuri de joaca si alte multe facilitati pt copii. Este hotel din portofoliul TUI si se cunoaste.

Roli auchhh , ce accident groaznic a avut Marc , cred ca m-as fi panicat ingrozitor sa fiu in locul vostru.Pup degetelul sa treaca repede si sa nu ramana semn

Stancutza yummy...suna f. bine reteta de supa de linte ! Trebuie s-o incercam si noi .Sofi chitz-chitz e adorabila

Nati sanatate multa lui Stef si sper sa nu fie nimic grav ! Suna f. bine planurile voastre de concediu ...sa dea Doamne-Doamne sa vi se implineasca !Cat despre putza ...sa ramana asa ,ar fi super !

Mada uufff...e pacatoasa rau e-coli asta ! Musai 10 zile antibiotic si ti-as mai recomanda multa vitamina C...ridica nivelul PH-ului urinei si , in mediu acid germenii mor mai repede.

Ceska , bravo lui tati de Benji ca a inceput sa se implice mai mult...chiar daca mai sunt pe ici-pe colo neajunsuri. E important sa nu-l critici ...eventual sa incerci sa ii atragi atentia in mod voalat asupra unor greseli...unii barbati nu se implica de frica sa nu greseasca si tot ce le trebuie ca sa renunte definitiv la implicare sunt criticile.

Eliza , abia astept sa vad poze de la petrecerea Emmei !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

La multi ani AJ! Sa fii sanatos, norocos si fericit!

Diana se vede ca ii place si sofiucai sa pozeze, nu numai lui tati!

Noi am fost la circ ieri apropo de tantrumuri a facut si milan circ la plecare, a stat mai cuminte sash care apropo ne a uimit ce i a placut si ce rabdare a avut 2 ore. Bine, el a si apucat sa isi faca somnul de pranz, milan nu, cu ora haioasa d incepere a spectacolului.

Gatta am citit curand ca ai 'fostacolo' si mi am amintit ca v a placut mult. E in topul preferintelor mele right now. Anul acesta ce alegi? Asa m gandesc si eu, un lant , riu, iberostar, sa vedem.

Mergi la inceput

Simona va era la indemana sa ajngeti la plaja? Stiu ca e aproape.

Mergi la inceput

Natalia sanatate lui stefi! Suna bine planurile voastre de vacanta , e bine asa, eu ca fricoasa nu am plecat nici acum 2 ani ca eram 2in1 si nici anul trecut ca ziceam ca sunt mici. De acum gata, ne facem curaj.
Tu esti ok, greturi, nimic? Super!

Mergi la inceput

Diana asa si eu cu timpul, fac niste simplificari( shortcuts le zic eu) la retete d te doare capul. Dar ies bune, am fler. Acum 3 ani ar fi explodat bucataria daca intram in ea, hihi. La edith sunt chestii usoare si healthy, pe baza de ' bagat la cuptor' si ti ai scuturat palmele

Mergi la inceput