LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *281*
Raspunsuri - Pagina 20
roli25 spune:
Neata,
La noi e inceput de bal
...Andrei aseara a facut febra, frisoane, il durea tot corpul...imi arata" ma doare aici si aici".
Pe la 1 noaptea a venit la mine in pat ca il doare burta, ca il doare gatu, si tinut-o asa vreo 10 minute dupa care mi-a vomitat in pat
. Da-i si strange, spala-l si pe el si pe nana (ursuletul cu care doarme), usuc-o cu feonul ca nu adormea fara...l-am pus la el in pat si pe la 2 a adormit.
La 3 juma a sunat ceasul sa-i dau antibioticul lui Marc si la 7 juma a sunat a plec la birou.
Sunt varza varza varza!!!!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
A, si chiauna de oboseala si de plansete cum eram azi noapte am reusit sa bag medicamente aiurea in Andrei 
...la 9 i-am dat nurofen, febra in loc sa scada crestea, pe la 12 i-am bagat novocalmin si pe la 2 si ceva, i-am dat din nou nurofen ca am uitat ca ii bagasem novocalmin...da pe asta l-a vomitat in urmatoarele minute...sper ca nu am facut prea mare beleaua 
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
Am vazut doi clopotzei frumosi Emma si Andrew
. Vali , s-a schimbat mult AJ , i-a crescut perishorul , e un frumos ....si prajiturile tale arata yummy rau !
Eliza , Emma e dulce foc in rochita aia roz ( si nu numai ) si a avut o petrecere pe cinste , cu atat de multi copii si ea printesa in centrul atentiei ! Tare reusite cele 2 tortulete , mai ales ala cu Kitty arata trasnet.
Cred ca Sara a fost foarte afectata de incidentul de ieri cu pishuleala pt ca , atunci cand m-am dus s-o iau , vreo 3 copii de la ea din grupa mi-au iesit in intampinare spunandu-mi in gura mare ca Sara a facut pipi pe ea.S-a facut mica de rusine si mai ca-i venea sa planga si nu se uita in ochii mei...mi s-a rupt inima
. Nu i-am mai zis nimic , atat doar ca eu stiu ca a fost un accident si ca sunt convinsa ca nu se va mai intampla , apoi n-am mai deschis subiectul.
Cu caposhenia ei este mult de lucru , sper sa am rabdarea necesara ...desi , uneori simt ca-mi explodeaza capul de nervi.
Ceska , sotzul meu a dat-o pe Sara la fund cu sampon in loc de crema 
...deci sotzul tau e mic copil !
La Sara in grupa este un caz de scarlatina ...un baietel s-a imbolnavit in vacanta de la inceputul lunii si n-a venit deloc de atunci , deci , teoretic nu este risc de contaminare dar oricum am ditamai morcovul. Ma uit zilnic in gatul Sarei si insist si la controlul de dimineata ca asistenta sa se uite cu atentie. Am inteles ca este al doilea caz pe anul acesta .
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui roli25 A, si chiauna de oboseala si de plansete cum eram azi noapte am reusit sa bag medicamente aiurea in Andrei ![]() ...la 9 i-am dat nurofen, febra in loc sa scada crestea, pe la 12 i-am bagat novocalmin si pe la 2 si ceva, i-am dat din nou nurofen ca am uitat ca ii bagasem novocalmin...da pe asta l-a vomitat in urmatoarele minute...sper ca nu am facut prea mare beleaua ![]() Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein) |
Roli , si eu ii mai bag Sarei novocalmin peste nurofen cand nu-i scade febra. Ai grija insa ca pana la 9 seara sa nu-i mai dai decat o doza de nurofen. Daca creste febra , incearca sa i-o scazi cu paracetamol sau diclogesic.Multa sanatate lui Andrei !
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTEPovestea nasterii
roli25 spune:
Ce e diclogesicu asta? N-am auzit...nu mai pot sa-i bag paracetamol ca ultima oara mi-a facut alergie.
Roli mami de Andrei
(9 iunie 2006)
gattasalvaje spune:
Sunt supozitoare cu diclofenac pentru copii , recomandate ca antipiretice si antiinflamatorii..uite aici :
http://www.farmaciiledona.ro/produse/diclogesic-12-5mg-sup-x-10-dar-al-dawa-I26579.pdf
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
Eliza spune:
multumim de laude. Rochita roz a primit-o de Craciun de la o prietena si e favorita ei.
Anul asta am facut torturile la o cofetarie de-a lor, deci mai putin healthy dar mai aratoase. Am pus fructe proaspete inauntru si atunci nu au mai fost gretos de dulci cum sunt de obicei din cauza cremei de decor. Anul trecut le-am luat tarte cu fructe de la o cofetarie frantuzeasca, am dat o multime de bani pe ele, ca na sa fie sanatoase si organice. Si copiii nu stiau ce sunt alea, au mancat fructele si au lins putin crema si atat.
Natalia nu banuiesti ce ii provoaca alergii Anei la gradinita? Poate emai mult praf, poate spala cu un detergent care ii provoaca ei alergii.. Greu tare cu copil alergic. Si la noi tot pe fond alergic apar racelile repetate dar nu stiu ce anume le provoaca. Sanatate multa!
Gatta incearca sa discuti cu Sara daca ti se pare ca e marcata de ce s-a intamplat. Spune-i ca a fost un accident si ca se mai intampla dar ca nu e o mare tragedie. Si ai dreptate uneori fac asa si ca sa faca experiente. Fii-mea ieri a facut in pat la nap time(singura zi in care a dormit si ea putin la pranz" si cadn a venit educatoaea ii zice in gura mare " I peed my bed, but I slept!". Si cand i-am zis daca era treaza cand a facut pipi a zis ca da. Si zic de ce nu te-ai dus repede la baie? "Pai Miss Beka a zis don't leave your bed until all the kids are awake!" Ce sa-i mai zic?
Roli multa sanatate si lui Andrei. Sa treceti repede peste raceala.
Honey ce mare s-a facut Andrew si pare si foarte inalt.
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii