LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*
Raspunsuri - Pagina 14
aurel_cris spune:
Frumusel foc si fericit mai este Razvanici.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonab TUNSULICI http://family.webshots.com/photo/2186963600102497651ugrUqk RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL Micul print-blog www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow) Razvan 2+ |
aurel_cris spune:
Nici Bia nu a suferit BB,nu isi sufla nasucul inca singurica iar sarurile sa nu le vada nici ea.
Multa sanatate va doresc.
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Of, fetelor asa copil incapatanat mai rar! Nu a suportat niciodata BB si nici acum cand vede ca vomita muci nu sufla nasul. Sunt terminata iar am avut o tura de voma prin toata casa. I-am pus supozitor vomacur sa vedem daca are efect. Ultima data cand l-am folosit avea si diarie, acum partea asta s-a mai stabilizat un pic nu chiar de tot.... N-a fost colt din casa unde nu l-a prins spasma de voma... Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
iulia82 spune:
Buna fetelor.Imi cer scuze ca n-am mai intrat de ceva vreme,dar n-am prea avut inspiratie.Va pup pe toate si sa stiti ca va citesc zilnic..ca acuma apuc la ce miscare slabuta e pe forum.
Ramona e tare dragut Razvi si freza e de baietel conform varstei,nu de fetita(ca na'..n-are codite
)
Roxana exact asa vorbeste si Iris si sincer nu-mi fac griji.Macar acum stiu ca nu e singura,dar la noi problema e ca,chiar daca reuseste sa pronunte corect litera,cuvintele le zice tot cum era obisnuita.
Elle e o scumpa Ana,foarte dulcica 
Ceska,multa sanatate lui Benji...te cred ca e dificil cand refuza orice fel de ajutor.Din fericire la noi nu sunt probleme...baga saraca fata orice fel de sirop,sufla nasu ca o trompeta si sta la aspirat mucii cu BB.
In alta ordine de idei,noi suntem bine,asteptam primavara
.Ii dau fetei de cateva zile Osteocare si i-am zis ca e un sirop f bun dupa care o sa-i creasca parul mai repede...nu va zic ca cere in fiecare dimineata doza si apoi merge la oglinda sa vada daca i-au crescut cositele
.De vorbit vorbeste non-stop,ma termina,nu pot tine pasul cu ea si in ultima vreme a devenit smachera rau de tot...are niste texte de te lasa masca.
La kg ,are 16 si undeva la 95-96 cm inaltime..nu stiu de-i mult sau putin,da important e ca are forme armonioase.
Aaa...era sa uit sa va zic ce a primit de ziua ei:o vizita la stomatolog unde s-a ales cu o pietricica pe dintisor..asa ca sa fie in trendul pitipoancelor,caci asa se intituleaza mai nou 

Na' ca m-am intins la scris ![]()
LA MULTI ANI SARBATORITILOR DIN ULTIMUL TIMP nu nominalizez,ca,gravida fiind,n-am atata tinere de minte si n-as vrea sa omit vreun clopotel
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
Eliza spune:
La multi ani, Eleni! Sa fii sanatoasa, iubita si sa infloresti araturi de parintii si de fratiorul tau. Laura, cum sunteti, v-au trecut bubitele?
Elle e mortala Anna cum stramba din nasuc si ce bine pronunta numele ei. Creste mare buburuza!
Ramona e tare frumusel tunsuliciul de Razvan, si nu e tunsoare de fetita in nici un caz.
Roxana lasa fata in pace ca e ok. E foarte inalta la varsta ei si e normal ca si kg sa fie mai multe. Mananca foarte sanatos si nu ai de ce sa-ti faci griji. Cat despre pronuntat incearca sa o corectezi si pune-o sa repete apoi cand spune corect laud-o exagerand putin la inceput ca sa incerce mai des.
Alina stiu ca ti-au mai zis si fetele, numai ai grija ca antibioticul numai bine nu face la afte. De altfel aftele se fac uneori in urma unui tratament cu antibiotic care a distrus flora din gura si stomac. Da-i cu glicerina boraxata in gurita si da-i si biotics sau ecoflorina, pe noi si un complex de vitamina B ne-a mai ajutat. Noi am tras-o urat de tot cu aftele in urma unui antibitic. Aftele sunt un motiv foarte bun pentru ea sa nu doarma noaptea sau sa fie maraita ziua.
Ceska Noi am practicat suflatul nasului cand era sanatoasa, in joaca folosind o lumanare. Atunci cand era bolnava i-am dat de ales : sufla singura sau aspirator cu forta(in sensul ca eu o tineam si taica-su o aspira). Dupa 2-3 aspirari si-a adus aminte brusc cum se sufla nasul. Un al tric care merge dat drumu la dus la apa fiarta si stat cu copilul in baie(de obicei ii citesc) 15 min la baie de aburi si curg mucii singuri.
Emma e mai bine, se pare ca am scapat de raceala, insa am luat-o eu de coada. De 3 zile ma doare gatul f tare si tusesc .
Ea are probleme cu genurile, pentru ca asa ceva nu exista aici incerca sa puna la feminin toate obiectele( pe principiul "i don't like this because it's a boy!"). Asa ca iese: caiata(caiet), scauna(scaun).
Inca o faza funny: imi zic de la gradi ca nu a dormit la pranz decat 10 min(adica deloc) si o intreb de ce:
"- Pai Alex se juca si Miss Beka i-a zis : Alex stay still!
- Asa si?
- Si Alex a inceput sa planga. Emma s-a trezit si a zis : Ce e Alex, de ce plangi? Aaa, vrei sa te joci? Ok, hai sa ne jucam!
Da, Emma vroia sa doarma, dar daca Alex plangea ce sa facem?"
Si asa fii-mea "bunul samaritean" a luat plangaciosul din camera ca sa poata dormi ceilalti copii!
Eliza 
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii
gattasalvaje spune:
Ola zuzici !
In primul rand , urez si eu cu intarziere La multi ani , Eleni !.Sa cresti mare , sanatoasa si sa fii un permanent prilej de bucurie si mandrie pentru mamica ta ! Laurici , sa-ti traiasca papusica ! Cum mai e cu varicela ?
Eliza , super haioasa papusica ta
. Pai normal ca de-asta n-a dormit , ca nu putea sa lase baietelul sa planga !
Ceska , Sara isi sufla nasul dinainte sa implineasca 2 ani si am reusit s-o invat tot asa , ca alternativa la aspirator..."ori sufli , ori bag aspiratorul !". Eu zic ca ar fi bine sa-l aspiri , chiar si cu forta ...mucii astia abundenti , in afara de faptul ca ii dau voma , pot da alte multe complicatii mai grau de tratat.Pentru voma , cred ca nu i-ar strica un pic de metoclopramid , macar o doza , ca sa poata manca ceva si sa bea lichide.
Ramo , Razvanici este la fel de dulce si cu claie si fara !Un scump !
Iulia m-ati dat pe spate , ce cochete sunteti...stras pe dintisor , gene false...ce mai , o adevarata diva !
Sara ieri a mers la teatru la Ion Creanga ...a vazut Pinocchio , dar a fost foarte dezamagita. Ea stia povestea Disney si ce a vazut acolo diferea mult de ce stia ea. O aiureala modernista in care regizorul s-a gandit la toate , numai la cum sa capteze interesul copiilor nu. La pauza n-a mai vrut sa stea ,se plictisise ingrozitor. Trebuia sa aleg alta piesa , pt ca citisem de asta ca este pt copii de peste 5 ani si ca e cam ciudatica 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
Ioanact spune:
Buna!
Astazi va servesc cu clatite si dulceata de corcoduse. 
iulia82 pietrica pe dinte ![]()
Eliza afte a facut dupa ce i-am dat antibiotic, insa nu pt asta ii dau AB.
I-am dat cu glicerina boraxata pe limba cat si pe tetina biberonului, si ii dau si Biotics. Iti multumesc! 
Da, doua nopti n-a prea dormit si doua zile a fost maraita.
In schimb, de ieri a inceput sa pape (din cateva lg de iaurt, la pranz toata supa din castron (ei i-au placut legumele inca de cand am inceput diversificarea) si dupa amiaza cateva lg de piure de fructe cu branzica calcica).
Cred ca i-au trecut aftele, pt ca nu m are limba alba.
LA MULTI ANI, clopoteilor de azi: Laura si Ralph Gabriel !
Fug, ca s-a trezit si tb sa pape.
O Duminica placuta! 
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ellenuta spune:
olaa girls
noi aseara am fost in club si-s rupta de oboseala acum .. m-am culcat la 4 dimi si m-am trezit la 8.30 .. n-am apucat sa motai peste zi. oricum, a meritat caci ne-am distrat zuperr!
de maine o duc pe eva iara la gradi, i-am zis sotului s-o duca el sa vedem daca mai plange. pdap, sunt suparata caci ii apar si annei pete pe dinti cum are eva .. ma gandesc sa renunt la formula si sa-i dau laptic de vaca .. ce ziceti?
ceska uf ce se mai chinuie benji boy .. sa se faca bine repede! legat de muci .. eu una l-as tine cu forta si cred ca pana la urma ar intelege ca e mai bine sa-i sufle singurel ..
iulia ce pietricica?? i-ai lipit pe dinti chestie din aia?
eliza ce scumpa e emma .. pai sa lase ea baietelul singur? o pupacesc pe frumoasa mica!
gatta am inteles ca duminica e alba ca zapada la tandarica .. o fi tot asa aiuristic? ma gandeam sa merg cu eva. mai bine ma interesez.
alinact vezi ca la afte e bine sa eviti lactatele ... ok, laptic, insa, nu iaurt, branzica etc ...
noapte buna
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
Ellenuta spune:
MILAN
La multi ani, baietel frumos! Sa cresti mare si sa fii tare sanatos, sa ai mult noroc si sa fii fericit!
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
papa bun
blue_night spune:
Buna dimineata,
Imi cer scuze ca dau buzna, sunt o mamica de la buburuze de ianuarie februarie 2011 si vreau sa va intreb daca nu aveti nevoie de niste lapte praf Humana contra diareei. Am primit doua cutii care expira acum la sfarsitul lui februarie si alte doua care expira la sfarsitul lui aprilie, nu le folosesc si nu as vrea sa expire la mine in dulap, este pacat.
Detalii aici: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=15838&n=Lapte-praf-HUMANA-contra-diareei---2-cutii
Va rog daca sunteti interesate sa imi dati PM, nu prea mai am timp sa intru pe forum. Multumesc si o saptamana minunata!
Anca, mamica fericita a Dianei Maria (02 ian 2011)
Copiii trebuie sa fie indulgenti cu adultii. (Antoine de Saint Exupery)

09.01.2008