LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*
Raspunsuri - Pagina 15
gattasalvaje spune:
La multi ani Milan ! Ema , sa-ti traiasca baietelul si sa-ti aduca numai bucurii !
Elle , am inteles ca piesele de la Tandarica ar fi mai ok pentru zuzicile noastre decat cele de la Ion Creanga care se adreseaza in special copiilor mai mari. Cred ca gasesti review-uri pe net , sa vezi si impresia altor parinti. Bravo pt iesirea in club...ce dor mi-e si mie de o noapte de dezmatz cu dans pana pic din picioare...n-am mai pupat asa ceva de cand o am pe Sara , in mare masura si din cauza faptului ca sotzul nu e mare amator de astfel de distractii .
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
iulia82 spune:
Buna dimineata,fetelor.Noi ne-am trezit toti trei la 8 jumate,ca sa ne certam
si apoi,dupa 15 min sa ne impacam.Acu eu is chioara de somn,Iris a adormit pe la 10 si sotul a plecat la munca...mai rar asa inceput de saptamana 
LA MULTI ANI!!! MILAN SA FI SANATOS SI FERICIT ALATURI DE PARINTI SI FRATIOR
Ioanact si Elle ,pietricica e swarovski,dar lipita superficial,fara sa atace smaltul dintisorului.Oricum de cand o are e foarte grijulie cu dantura,se spala pe dinti de minim 3 ori pe zi...e cea mai mare consumatoare de pasta de dinti din casa ![]()
POZE IRIS
mami Iulia
23+
LEIA- NICOLE si
IRIS- MARIA (19.12.2007)
roli25 spune:
La multi ani Milan! Sa cresti mare si sanatos alaturi de fratior, mami si tati!
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ioanact spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta olaa girls noi aseara am fost in club si-s rupta de oboseala acum .. m-am culcat la 4 dimi si m-am trezit la 8.30 .. n-am apucat sa motai peste zi. oricum, a meritat caci ne-am distrat zuperr! de maine o duc pe eva iara la gradi, i-am zis sotului s-o duca el sa vedem daca mai plange. pdap, sunt suparata caci ii apar si annei pete pe dinti cum are eva .. ma gandesc sa renunt la formula si sa-i dau laptic de vaca .. ce ziceti? alinact vezi ca la afte e bine sa eviti lactatele ... ok, laptic, insa, nu iaurt, branzica etc ... noapte buna Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009) papa bun |
Ce super ca te-ai distrat!

De cand n-am mai fost in club.
Ce lapte ii dai, Annei?
Doua zile numai lapte a papat Justina, apoi m-am uitat in gurita si nu mai avea gurita alba, at i-am dat iaurt/ branzica.
Azi mergem la dr, sa vedem cum se prezinta Justina.
Poate terminam si cu AB (am vb la tel cu dr), fiind a 5 a zi.
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
Ioanact spune:
LA MULTI ANI, clopoteilor de azi: Daniel si Milan! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
emabucuresti spune:
Buna dragelor,
Multumim tare mult pentru urari!!!
Noi am avut party in weekend, a fost tare incantat baietandrul meu de pregatiri, bannere , baloane, cadouri, tort( facut de mami), si mai ales de prietenii lui pe care abia ii astepta sa vina
Au rulat poze cu el pe ecranul tv, o idee pt care m am dat peste cap sa o realzez caci toatw pozele erau in laptop, care e la reparat, samd
Urez si eu cu intarziere la multi ani cu mult drag pentru Stankuta, Eleni si ceilalti sarbatoriti pe care nu am apucat sa ii felicit sapt trecuta din lpsa de timp, laptop etc
emabucuresti spune:
Sanatate multa bolnaviorilor!
Natalia sper ca au fost fresh fetele pt party! Cum a fost? Citeam schema ta de prevenire a comPlicatiilor la raceli la care sunt dispuse fetele tare, uf, empatizez ca asa si la noi. Voi ati facut prevenar?
Am si eu un fix cu prev. zilele astea ca tb sa iau o decizie soon.
Elle doctorul fetelor ti a spus ca ai putea sa ii faci prev. doar evei momentan?
LauraD cum v ati distrat? 
Cum a fost la voi episodul cu varicela? Avea varilix facut eleni? Daca nu, a fost ok forma facuta?
Eu sunt indoita si cu acest vaccin, si tb sa iau o hotarare tot curand, uf
gattasalvaje spune:
Ema , eu am mari regrete ca i-am facut Sarei Varilrix , dupa discutia care a fost aici zilele trecute. Eu stiam ca , daca ii fac 2 doze la interval de 6 luni , este imunizata pe viata , insa , din discutia noastra am inteles ca se face o doza la 10 ani si asta este intervalul de imunizare. Ma gandesc ca , daca peste 10 ani nu mai gasesc Varilrix , sau daca , dupa inca 10 ani uit sa-i zic sa se revaccineze ? Mai bine o lasam nevaccinata , poate in colectivitate facea boala si-si facea anticorpi ...asa , se poate imbolnavi fiind matura si am inteles ca este mult mai nasoala boala la maturitate.
Chiar imi povestea o colega de o prietena de-a ei care a luat varicela de la copii si apoi a dat in meningita si a ajuns in coma la spital.
Imi pare tare rau ca n-am intrebat pe forum despre Varilrix inainte sa i-l fac...asta e , m-am luat dupa tampita aia de doctorita care imi baga pe gat toate porcariile de vaccinuri 
Gattasalvaje - mamica
de Sara Eliza
( 22 Decembrie 2007 )
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
POZE RECENTE
Povestea nasterii
ginnette spune:
Ciao si de la mine,
LA MULTI ANI ,MILAN!
SANATATE, NOROC SI FERICIRE!
Simo, nu regreta ca i-ai facut; eu, la vremea respectiva, am intrebat doi dr si amandoi mi-au recomandat Varilix-ul; nu ofera imunitate pe viata, dar, decat sa fac o forma complicata,am preferat s-o stiu cat de cat imunizata.
Si eu sunt curioasa cum s-a manifestat la Eleni si dak are sau nu vaccinul facut; dsi cred ca depinde mult si de organism.
e
Si eu, si vara'mea am facut amandoua in acealsi timp, eu la 3ani si ea la 2ani; pe mine m-au tratat acasa, pe cand, pe ea, au dus-o la spital ca a facut o forma urata - si asta a fost acum 30 si ceva de ani.
Ori acum, la ce 'mutatii' de virusi sunt, n-avea rost sa risti.
Parerea mea 
In alta ordine de idei, si eu as vrea s-o duc pe buburuza la teatrul de papusi; am dus-o asta vara in Moghioros cand au avut cei de la Tandarica spectacole , si a fost foarte incantata.
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Buburuza de 3 ani

Mr B