LMA Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *280*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata,

Ne pregatim de parc (doar eu si buburuza - Dan e la serviciu ) si am zis sa 'arunc' un oki.

Mai intai:

LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC, MANDRA ELENI!
SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI MULTA FERICIRE ALATURI DE FAMILIE!

Apoi, l-am admirat pe Razvi - tot frumos este si tuns
Si ce mandru este de 'freza' - sa0ti fie de bine, galusca!

Ma bag si eu in chestiunea antibiotic: sa-ti spun ce-as face eu Alina - eu m-as mai duce la un dr.
Cand Adela mi-a facut enterocolita cu febra 35.8 la 6 luni, eu m-am dus la 3 dr inainte sa-i dau antibiotic; si asa, nu i-am dat pana nu i-au facut antibiograma.
Acum, tu stii ce-i mai bine, mai ales ca zici, ca ai mai trecut prin ceva asemanator (dak sa-i dai sau nu) dar ai grija.
Cum ti-a spus Roli, cand va fi nevoie (Doamne fereste) chiar de antibioticul ala, n-o sa mai 'raspunda' organismul.

Nu te supara

LA MULTI ANI SI PENTRU CEILALATI CLOPOTEI: ANDREI SI EVELINE MIHAELA!

Gata - mai vrea si altcineva la calculator.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Clopoteii vostri stiu sa isi sufle nasul? Nu musai singuri dar macar sa nu traga inapoi mucii? Sa sufle?
Gaza ii trage si probabil inghite ca de azi dimineata numai muci vomeaza. Are inca reflexul de voma si sunt numai la schimbat si sters spalat pe jos...Nu a mancat nimic si de baut bea putin ceai de menta. I-am dat sticks-uri dar vomeaza intr-una...
OF!

Acum.... buna dimineata! Fug la el insa ca e mare marait!

La multi ani, Eleni! Sper ca esti apta de marele party pe care il da mami pt tine!!!!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata mamicutelor! Imi cer scuze ca dau buzna peste voi!
Am intrat sa-i urez LA MULTI ANI lui Eleni Sa cresti mare si sa fii sanatoasa! Laura, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea si de Dimitr! Sa-ti aduca numai bucurii!

Weekend placut tuturor!

poze-Luca la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi Eleni scumpa! Sa cresti mare si sanatoasa alaturi de fratiorul si parintii tai iubiti!

Ginette, si eu zic, un concediu medical nu se poate?

Ceska, da-i saruri de rehidratare ca sa opresti voma! Sanatate!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Roli,
daca sarurile de care zici tu sunt ce am eu, nici sa le vada dar sa le bea!!!
Acum e mai bine, nu mai vomita a mancat doua felii de toast.

Ramonab,
l-am vazut pe tunsulici. Ii pier carliontii?

Blogu` nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

N-a mai dat nimeni -ua
Va servesc eu, cu una, ceai sau ce doriti.

ginnette n-am de ce sa ma supar nici pe tine. Asa ai fi procedat tu, eu asa am considerat.
Va dati seama ca nu-mi convine nici mie sa o indop cu atatea medicamente (AB). E a doua oara cand il i-a, si sper sa nu mai fie nevoie nici de el nici de altele.
ceska Ioana isi sufla nasul singura, dar ne lasa si pe noi sa-i tinem servetelul. Cu BB sta sa-i scoti mucisorii, daca de suflat nu vrea?

LA MULTI ANI, Eleni (si eu sper sa fie mai bine si sa petreceti asa cum v-ati propus), Eveline Mihaela si Andrei!
Sa fiti cu totii sanatosi, cuminti si sa va faceti parintii fericiti!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

La multi ani Eleni, Eveline si Andrei!

Ceska, Sof isi sufla nasul singura de prin primavara, nu vroia cu bb si i-am spus alege ori aspiratorul ori sufli singura si de atunci fata mea sufla singura cu forta de mama, mama.Sanatate multa lui Benji!

Ramo f frumusel tunsuliciul!Nu este tunsoare de fetita arata chiar a baietel nu ai cum sa-l confunzi!Si eu vreau sa-mi tund matza ca are un par asa de rar ufff pacat ca nu-l masteneste pe ta-su, nu cred ca i se va indesi, nu are cum dar macar sa se aspresca un pic ca e tare pisicos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Ceska, si la noi la fel a functionat cu mucii de-acu un an "sufli sau bag pompa?"

Madalina sa stii ca Marc a avut parul foarte rar si s-a indesit brusc dupa 3 ani.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Laura, sa iti traiasca sanatoasa printesa! La multi ani fericiti Eleni!

Mergi la inceput

Of, fetelor asa copil incapatanat mai rar!
Nu a suportat niciodata BB si nici acum cand vede ca vomita muci nu sufla nasul. Sunt terminata iar am avut o tura de voma prin toata casa. I-am pus supozitor vomacur sa vedem daca are efect. Ultima data cand l-am folosit avea si diarie, acum partea asta s-a mai stabilizat un pic nu chiar de tot....
N-a fost colt din casa unde nu l-a prins spasma de voma...

Blogu` nostru

Mergi la inceput