Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)
Raspunsuri - Pagina 18
Victoria_mami spune:
SIMONIIIIIX-uleeeeeeee, am ras cu o pofta de Robert! Doamne, ce dulce e... cum ii baga el termometrul la calut in fund si apoi in gura!!!
Dragul de el, e un dulce.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 SIMONIIIIIX-uleeeeeeee, am ras cu o pofta de Robert! Doamne, ce dulce e... cum ii baga el termometrul la calut in fund si apoi in gura!!! _ Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
io l-am vazut l-a munca. Mustaceam si nu puteam rade in hohote
hai

gabitzam spune:
Au fost niste zile grele, a trecut... groaznic de frig ne-a fost ieri...
Voiam sa-i urez Laviniei nastere usoara si bebe frumos si sanatos si mancacios!
Lorich spune:

Nastere usoara Lavinia!!! Hai cu fetita frumoasa!!!

Simonix ma uit imediat pe filmulet, inc anu l-am vazut, la noi nu merge nimic cand nu se simte el bine; example: imi goleste un spray cu apa de mare cand e sanatos zice mucii meii!!! si-si toarna acolo apa de mare, cand e bolnavior, ca zilele astea..nu ma pot atinge de el cu sparyul; nu-i pot lua temp decat cu forta desi termometrul NU-L ATINGE!!! Deci am una bucata copil cu o personalitateeee
Mai, sa va povestesc de aseara, ca e de rasu-plansu (acum sunt la pediatra Robert cu mama si Cristi, cica e rosu in gat si o masea super inflamata) am adormit cu fifitza in sufragerie, se trezeste Robert arzand de febra ca o vrea pe mami (ei erau in dormitor)...las fifi ma duc linistesc copilul, adorm acolo langa el, ta-su langa fifi; se trezeste fifi de foame - merg acolo, bag tzatza in gura, adoarme fifiul, se trezeste Robert "la batze la mamiiiii!!" ma duc la el, ia buba din dotare se linisteste, adoarme, adorm si eu...la un moment dat tuseste si ma sperii, zic "vai, tuseste Ana!!", era Robert, iar eu nu mai stiam langa care copil sunt!!!![]()
![]()
![]()
Dimineata nu a vrut nimic de papa, prin urmare n-a primit antitermic, au plecat la dr. si acum ii astept, dar sincer bine ca e in gat ceva, ca aveam 1000 d eganduri de la atata febra fara simptome.
cam astea d ela noi, pt cele care va treziti cu night terrors si altele, ganditi-va cum ar fi daca ar fi la dublu!!
Asa ca zic multumesc lui Dumnezeu ca Ana se trezeste doar pt un tzitzi scurt, nu de colici sau altele, si zic iar Doamne apar-o sa nu ia d ela Robert, care zilele astea numai peste ea sta, adica atunci cand suge..pt ca vrea la mine!
VA PUP
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
Lilly79 spune:
magnetism nastere usoara, refacere rapida si asteptam poze 

lorich multa sanatate lui Robert.Pe mine toata lumea ma incurajeaza ca asta mic nu va fi asa plangacios ca Julia, ca va dormi cat scrie in carti, etc. De unde stie lumea asa ceva, habar n-am
In schimb eu ma pregatesc sufleteste pt nopti nedormite, pt urlete/plansete + ce descrii tu acolo din partea celei mai mari (night terrors, boli, la care probabil se va adauga gelozie, cerere crescuta de atentie, etc).
Am uitat sa zic ca pozele cu Robert si Ana dormind sunt superbe.Cand vezi asa ceva uiti de toata oboseala si problemele.
Lilly
21+
, mami de
Julia (30.05.2008)
belleane spune:
Intru repede sa urez si eu lui Magne: sa ia o fetita superba, mancacioasa si cuminte!!!

Getutza81 spune:
Buna fetelor !!
Stiu ca nu am mai intrat de foooarte mult timp, dar am nevoie de ceva de la voi
...
Dar mai intai vreau sa le felicit pe mamicile care au deja al doilea bebel, si am vazut ca Victoria are ceva probleme, sunt alaturi de voi !!
... Pe scurt, noi suntem bine, imi pare rau ca nu am mai putut intra, si va mai spun ca incepem si noi la proiesctul bebe doi, dupa mine deja e cam tarziu, dar asta e, cert e ca mai vrem un bebe, fetita daca ma intrebati
.
Deci, daca se poate, va rog pe careva dintre voi, daca puteti sa imi dati un pm cu adresa si parola comuna de email, am nevoie de programul photo collage studio de pe mail, sau daca puteti sa imi trimiteti si mie linkul pe adresa de email geta_motrea81@yahoo.com, nu am gasit nicaieri sa il descarc gratuit sa pot si salva pozele fara sa imi apara scris peste poze... fac un calendar la o prietenuta care fiica ei face un anisor... multumesc mult, va pup pe toate !!!
fecian spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Adriana_78 Buna fetelor! Fecian, pai tu insarcinata iti cauti job? accepta angajatorul? Adriana |
In primul rand...e ceva in neregula cu mine sa imi caut job chiar daca sunt insarcinata? Sunt doar gravida nu-s bolnava in stare terminala.
Al doilea, aici nu se sta 2 ani acasa cu copilul ci maxim 3 luni. Ceea ce imi convine de minune.
In al treilea, de ce as fi eu discriminata pe acest fapt? Nu fac nimic rau din contra...fac un copil. Atat.
Oricum daca e sa ma intrebe o sa le spun. Dar de ce sa spun acum si sa se uite cu un ochi verde la mine.
Stiu e un pic aiurea, insa aici nu e raul de pe lume.
Aici procesul interviurilor poate sa dureze si 3-4 luni. Eu de exemplu am aplicat cand inca NU ERAM insarcinata. M-au sunat dupa 3 luni. Acum ce sa fac? Sa scot copilul sau sa dau cu piciorul la sansa asta? N-am sa fac nici una din cele 2. Am sa merg mai departe sa vad cat de departe pot merge.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Lorich spune:
Getuta wow, lume noua!!!! bafta la proiectul bb2!!!
Cu parola...nu te pot ajuta, am uitat-o de cand s-a schimbat!
Te pup, mai pov despre voi, ce face puiul?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
fecian spune:
Simonix pai puiul tau e doctor
..
Pe al meu il fac ori veterinar ori undeva biolog ca ma omoara cu toate animalele...mai ales cu lolifant si iechinul si mai nou cu meno (nemo).
Ii place de foca, dar o cearta cat ii face buba la pingu. Traieste cu ei fiecare clipa.
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!