Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (184)
Raspunsuri - Pagina 17
Lorich spune:
Neata
???
mai, am mare noroc ca Ana e o fata tare intelegatoare...a stat cumintica toata noaptea, o trezire de tzitzi, pe care si-o gaseste singura pe intuneric, ca doarme lipita de mami, amadoua exilate in sufragerie.
-Robert e tot subfebril si febril, e his old self, adica nu accepta nicun sirop, deci ii sparg curutzu cu supozitoare, n-am ce face; o s afac programare la pediatra pt maine, ca deja azi e ziua 3 de febra, alte simptome nu are, parca o usoara fornaiala in nas...ar fi ajutat oftamesone N dar surpriza..nu s emai importa cica!!!
- Ana, Doamne, n-am curaj s azic, dar e mai bine cu ochiul, s-ar parea ca ajuta tobrexul, s-ar parea ca a "furat" conjunctivita de la Robert si de asta o ajuta si picaturile. Eu stau cu sufletul la gura sa treaca nebunia asta. La dr. n-am ajuns inca, mi-e frica acum ca aia m-a anuntat ca e suepr gripata si n-are curaj s-o vada pe Ana. Deci mai stam nitel sa-i treaca dr. buba, poate intre timp ne trece si nou, oricum de mers mergem si la ea.
Cam astea e noutatile... astept sa fim si noi sanatosi complet...
Va multumesc fetelor pt incurajari, stiu ca m-am panicat rapid si stiu ca sunt bube mult mai grave, dar nah... oricum va multumesc pt vorbele frumoase! 
MsBB sanatate multa Andrei!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
fecian spune:
Neatza tuturor!
Ylari
acusi acusi te vedem mumoasa in fatza altarului
.
Alysh...mda ciudat interviu ai mai avut tu acolo. Aici nici vb de astfel de chestii. eu am avut interviu la telefon cu directorul departamentului de Research de la firma respectiva...sincer nu stiu cat i-a placut de mine, l-am auzit razand de unele afirmatii d-ale mele (auzi tu dom'le sa ii spun ca sunt indragostita de corpul uman
..ce rusineee...ce-o fi inteles omul ala din afirmatia asta
)..in fine, ideea e ca mi-a dat unda verde la urmatorul interviu. Ei aici e un set de vreo 7-8 interviuri in aceasi zi cu atatea persoane diferite, din departamente diferite + HR ... e mai mult un fel de test de a vedea daca te potrivesti cu filosofia lor, personalitatea ta daca se pupa cu a lor. Oricum o zi intreaga o sa ma faca maioneza![]()
MsBB si Lorich
Andra si Robert...sa se faca cat mai repede bine. Si noi avem una bucata mucios care s-a sustras eroic ieri seara si azi dimineatza de la scos mucutii. Zice mami diseara mucii= sa ii scot diseara mucii ca acum e foarte ocupat.
Ei si sa va spun ce seara de pomina am avut...cred ca hormonii astia nu stiu de ce natura sunt dar sigur nu pasnica
. a venit al meu sotz iubitor, l-am luat la rost din usa, ca ce face, ca unde umbla ca eu vreau icre false (chiar nu stiu cum se fac astea, el stie mai bine). No, saracu om s-a pus sa mi le faca, nu mai era lamaie...incearca sa le faca cu otet ..n-au iesit ele superb...da-i nervi, m-am certat cu el la cutite..aveam niste nervi de simteam ca explodam. Eu vroiam prostia aia atunci asa cum era...am mancat pana la urma, m-am mai calmat...ne-am dus sa culcam copilul, am constatat ca imi lipseste pijamaua...da-i si
ca unde e pijamaua mea, ce ati facut cu ea ca sa ajung sa
ca o sa ajung o balena
...uite comportament de 
. Acum imi vine sa rad si sa intru in pamant de rusine...dar mai mult sa rad si sa constat ca prostiile astea chiar imi controleaza viatza... si nu pot sa fac nimic decat sa constat dupa cat de prosteste m-am comportat.
In concluzie, sunt o
nesuferita, cu pofte si cu iesiri...hmmmm nu prea la locul lor.
Eu nu stiu de ce sunt asa iritabila, si cum pot sa evit starile asstea. N-am experimentat deloc astfel de stari la matza pot sa zic ca am fost chiar model de comportament...acum ..nu
Felicia,
mami de scufundac atomic, Gabriel
(23 Mai 2008) si
12+ cu
Nasterea lui
Gabriel 
_
Simply happy!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Neata ???mai, am mare noroc ca Ana e o fata tare intelegatoare...a stat cumintica toata noaptea, o trezire de tzitzi, pe care si-o gaseste singura pe intuneric, ca doarme lipita de mami, amadoua exilate in sufragerie. -Robert e tot subfebril si febril, e his old self, adica nu accepta nicun sirop, deci ii sparg curutzu cu supozitoare, n-am ce face; o s afac programare la pediatra pt maine, ca deja azi e ziua 3 de febra, alte simptome nu are, parca o usoara fornaiala in nas...ar fi ajutat oftamesone N dar surpriza..nu s emai importa cica!!! - Ana, Doamne, n-am curaj s azic, dar e mai bine cu ochiul, s-ar parea ca ajuta tobrexul, s-ar parea ca a "furat" conjunctivita de la Robert si de asta o ajuta si picaturile. Eu stau cu sufletul la gura sa treaca nebunia asta. La dr. n-am ajuns inca, mi-e frica acum ca aia m-a anuntat ca e suepr gripata si n-are curaj s-o vada pe Ana. Deci mai stam nitel sa-i treaca dr. buba, poate intre timp ne trece si nou, oricum de mers mergem si la ea. Cam astea e noutatile... astept sa fim si noi sanatosi complet... Va multumesc fetelor pt incurajari, stiu ca m-am panicat rapid si stiu ca sunt bube mult mai grave, dar nah... oricum va multumesc pt vorbele frumoase! ![]() MsBB sanatate multa Andrei! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
Incearca pastile. Victoria urla la siropuri, si ii luam toate medicamentele sunb forma de pastile. Si le ia fara cea mai mica problema. Cand suntem la steroizi, avem si 5 intr-o seara (3 steroizi, 1 antibiotic (asta e 1/4) si 1 chemo, care e de fapt 1/2 de pastila).
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Adriana_78 spune:
Buna fetelor!
Abia va citesc, zilele astea am fost ocupata cu un curs ... chiar nu stiu cum m-as descurca cu job+copii, nu mai rezist deloc, aseara am adormit la 8,odata cu ele.
ce coincidenta, si eu am fost astazi la un interviu - am avut mari emotii inainte, acolo a fost insa OK
Alsyh, .
Si eu am vazut anunturi de call-center, insa era vorba de intrebari/sondaje puse prin telefon si eu urasc chestia asta, ma calca pe nervi cand ma strezeasa cei de la call-center cu tel. ca sa le raspund la nush ce intrebari- asa ca nici eu nu vreau sa stresez pe altii.
Tu il ai pe Luca mic, zic sa nu te grabesti,mai poti amana -- la mine chiar ar fi timpul, desi am impresia ca nu pot sa fac nimic, ca nu mai stiu mai nimic.
Succes oricum te-ai decide!
Andrada, nu mai tin minte daca ne-am pov. -- de ce stati toti impreuna? e sora ta? s-au mutat de tot la voi? sau doar pt. o perioada?
Ylari, ce frumos povestesti -va fi o nunta ca-n povesti. Ma bucur ca totul e asa cum iti doresti
Lorich, sanatate Anei! o fi o mica conjunctivita, sper sa va treaca repede
Fecian, pai tu insarcinata iti cauti job? accepta angajatorul?
MsBb, sanatate ANdrei!
Si Annika mea e tare obraznica, nu stiu de la ce se trage? de la fapt. ca a intrat in colectivitate si nu-i convine si se razbuna pe noi, enervandu-ne. Vorbeste tare urat, loveste -- e un mic monstru
Adriana
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Andrada79 Lorich sanatate multa puilor. Legat de cea mica eu zic sa iti infrangi teama si dute cu ea la doctor, ceea ce s-a intamplat cu Robert si amintirile de la nenorocirea aia de spital au fost si nu se va mai intampla asa. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ylari ce culoare este rochita???Abia astept sa vad poze. Ma intrebai cat are Jessica, e mai mare cu 6 luni decat Tiberiu. Ideea e ca din punctul meu de vedere copilul nu are nici o vina, parintii o au. Cand ramane doar cu mine sau doar cu mama ne intelegem cu ea fff bine dar cand vine taicasu acasa parca e alt copil, inclusiv cu sora mea se poarta urat iar el ii da dreptate copilului si o mai si critica tot pe sormea in fata Jessicai. Tac si ma abtin dar l-as bate Fetele am si eu o intrebare la voi stiti pe cineva care are copilul la Gradinita de copii nr. 2 Waldorf, este situata pe strada Henri Coanda, Romana???? Ati auzit ceva de ea??? As putea din toamna sa il dau pe Tiberiu acolo insa trebuie sa ma mai documentez legat de conceptul asta de educatie Waldorf. |
Prietena mea si-a dat fetele la scoala Waldorf. E un mod diferit de predare, aproape de step by step. Se pune accent si pe arta. Eu as zice da, cu draga inima.
Adriana, ce curs faci? e posibil Annika sa fie agitata de la gradi, sa se razbune pe voi.
Pupaturi. Back la treburi. Am intrat sa bag majorete pt Magnetism

, sa scoatem prafuitele!!!Vorbii azi cu ea, isi gasise treburi de re aranjat cvondimentele! asta e stresul ei
Alysh spune:
Hello dragutelor,
Am primit telefonul de la firma in seara asta, am luat testul de franceza cu brio
si vineri merg la interviul final.
Multumesc pt sustinere si ca mi-ati tinut pumnii.
Adriana, Doloress, e de fapt vb de externalizarea unor servicii de consultanta prin mail sau telefon. Adica o firma mare , franceza are de rezolvat o multime de pb cu clientii ei. Si atunci, prin intermediul call center-ului angajeaza oameni care sa rezolve aceste pb. Si francezii au ales Romania pt ca forta de munca e ieftina. Nu stiu daca m-am facut inteleasa. Oricum departe de mine sa-mi placa asa ceva. De pe-acum il consider experienta de interviu![]()
Laurita
, ce ma bucur ca sunteti mai bine! Si eu vreau primavara! In disperare, ies cu LUca pe timpul asta, desi mie personal, mi-e groaznic de frig. Nu stiu cum i-o fi lui, saracutu'. Dar nici in casa toata ziua nu rezist sa stau. Macar daca ies dimineata, am chef sa ma joc frumos cu ei seara, in casa.
Sanatate multa, te pup cu drag!
MsBB, sanatate multa si voua!
Lorich, maine te asteptam cu vesti si mai bune! Pua scumpica si scumpicul!
foxy_lady spune:
Sambata trecuta l-am luat pe Andrei pentru prima data la ski. A fost atat de incantat! A avut o lectie de o ora jumate si l-au dus si pe partia mare; a urcat de cateva ori cu telescaunul si nu se mai dadea dus de pe partie. Dupa lectie mi-a facut un circ pe partie, ca vroia "more uiii!" Asa ca m-am echipat si am mai coborat partia cu el de vreo cateva ori. A fost extraordinar sa vad mogaldeata pe skiuri, coborand fara frica.
Simonix spune:
Woow, ski deja :) Ce MsiM mari 

Alysh - faina experienta cu interviul - eu maine ma duc, la Comisie, nu stiu daca voi reusi, mi-amm iesit din mana. Cica e ditai interviul, cu comitet etc, cu tot felul de scenarii. Ma rog, nu prea ma intereseaza postul, dar ei m-au cautat si eram curioasa. Insa na, uita ca am invatat niste chestii pt treaba asta si ma oftic, ca am pierdut doua seri studiind ![]()
![]()
Lori - eu ii luam piuitul lui Robert al meu cu explicatii stiintifice gen: asta e sirop MAGIC de la doctor, are in el multi omuletzi mici, ii vezi
? Ei bine, omuletii aia se duc in guritza, de acolo in gat si apoi la cap / la urechi etc unde este buba si stii, acolo or sa dea bubele afara - pa bube, nu e voie sa ii faceti rau lui Robert, lasati-l in pace. E asa fascinat de poveste ca inghite chestia aia
Ba mai mult, avem acum un spray SUPER MAGIC cu super omuleti :) Este mai tare decat toate celelate siropuri etc :) La fel, aspiratorul magic ne ajuta sa respiram mai bine - cand nu vrea, vorbesc cu vocea de aspirator
si da-i si lupta cu esplicatiile ![]()
Ca sa il vezi ce bine a invatat lectia ia uite aici:
http://www.youtube.com/user/simonikx
E lung filmuletul dar macar inceputul daca il vezi mori de ras
Cum da cu ciocanul in bietii pacienti. Manca-l-ar mama, doctor il fac ![]()
![]()
Noapte bune va spun, fug la culcare 
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Doloress spune:
Simonix super-simpatic doctorul tau, am si eu unul la fel pe-acasa, ma distreaza de mor, ca si la intonatie seamana, si la gesturi, chiar am sa incerc odata sa-l filmez sa vezi. Al meu zice ca aia albastra e spirtul si da inainte cu spirt si apoi face injectia, ca sa nu faca infectie pacientul. Siropel da din alta sticluta.
Oricum noi avem o trusa mult mai rudimentara, am sa-i iau si eu una mai profi, ca ma innebuneste cu jocul de-a doctorul. L-am vazut si pe Robert dansator, comic tare!
Adriana ce curs faci?
Fecian bafta la interviuri! Asa si eu cu hormonii, of, ca se accentueaza pe zi ce trece la mine.
Imi vine sa iau pe toata lumea la palme, eu sunt si depresata rau de la statul asta in casa, nu ma pot exterioriza ca e mama la mine si ea e sensibila rau, ar fi convinsa ca totul e din cauza ei, etc. Asa ca tac si inghit, ma scol noaptea si bocesc de una singura. Azi l-am prins pe Gabi, amandoi singurei in masina si l-am desfiintat cu totul. Noroc ca e intelegator si m-a lasat sa ma desfasor. M-a scos apoi la o cafea in centru si m-am mai linistit.
MsBB multa sanatate Andrei!! Cum merge sarcina, pe cand vine bb Sofia? natural sau cezariana?
Alysh abia astept sa vad daca-ti place PET de Gordon. Ai sa vezi ca sfaturile lui sunt tare de bun simt si mi se par posibile, am incercat din ele pe Patrick si am vazut rezultate.
Lorich tinem pumnii, sa ti se insanatoseasca amandoi puii, v-au lovit toate exact acum!

Hai Magnetism!
Nastere usoara!

Noi - tot doi in unu, daca nu si nu, pe 9 februarie, miercurea viitoare o sa ma induca. Nu stiu cum, dar colul meu desi minuscul, e inca inchis si nu da semne ca vrea sa se deschida, copilul e sus, bine merci. Eu ori nasc prea devreme ori nu nasc deloc. ![]()
![]()
Sune extremista rau.
Analizele au iesit OK, nu am avut parvovirus, deci n-am luat nimic de la Patrick. BB pare OK, placenta, lichidul, etc. Asa ca mi-au dat de ales, sa ma induca saptamana asta sau saptamana viitoare, am ales saptamana viitoare, in speranta ca mai creste putintel, ca saptamana trecuta era mic, mic. Poate fac si eu bebe de peste 3 kg, cred ca o sa mi se para urias pe langa cum era piticul.
38+ KevinVictoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
Time is priceless, yet it costs us nothing; you can do anything you want with it, but you can't own it, you can spend it, but you can't keep it. And once you've lost it, there is no getting back, it's just gone!
aelita spune:
ANDRADA-Multumesc pt urare !
LORICH of,mai ce ghinion,sa tragi asa cu Robert si acum sa fie si fifi..speram sa nu fie la fel
plus Robert acum cu febra..of..
FECIAN-La multi ani parintilor tai ! vai ce parinti tineri ai !! sa iti traiasca !
DESIREE- asa e ,bine ai facut ca ai trimis-o sa duca acte de proprietati si extras de cont,altfel astia nu dau viza daca nu vad ca ai "radacini"
.ca fetele cica nu te tin,ca le iei dupa tine cand vei obtine actele in acea tara.dar daca dovedesti ca nu ai de nici unele,considera ca pleci la munca.
asa a trebuit sa duc eu de aici,pt o amarata de viza de anglia,acum vreo 8 ani.prima data la fel au zis ca imi refuza,ca nu dusesem nimic,nu stiam ,ca si tine ! si am dus apoi actul de casa si extract de cont si miau dat viza.deci daca si de aici,pt anglia,DAR din Ro in Canada ,e clar ca urmaresc totul cu lupa!
MAGNETISM Nastere usoara !!!!!!!!!!!
sa fie totul bine ! dumnezeu sa aiba grija de voi si sa va aduca sanatosi acasa!
DOLORES cand vrea el iese,se naste de ziua lui
tin pumnii sa fie totul bine ! dumnezeu sa va aiba si pe voi in paza lui !