Ingineri fosti, viitori...(35)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana81

Gabi !
ZIlele sunt din ce in ce mai bune...doar am plans ca....2 luni.

Ioana si Vladimir
POZE

da, Ioana, dar trece. Toate trec, si vin altele. Acum daca ma gandesc, poate imi era si mie mai bine, daca exu' ma dadea afara cand Robert avea cateva luni, sau max. 1 an. Ne scutea de multe alte porcarii. Singurul avantaj ca am ramas totusi cu el, e fiimea. Cine stie, poate la voi omul asa s-a exteriorizat cu frusttrarile lui, ca v-a dat afara. Totusi era mai bine asa, decat o agonie lunga impreuna, in care te consumai aiurea, si Vladi trebuia sa suporte si el tensiunile din casa.

Bafta la interviuri, sper sa fie bine!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Top si eu...
Sunt ca o farfurie zburatoare. Nici nu stiu unde imi sta capul de cate se invart prin el dar sper ca in doual luni sa imi recapat echilibrul.

Ioana nu am stiut ca te-a dat afara din casa... Deci acum tu stai la parintii tai? Doamne cat de nemernici pot fii unii oameni. Pai unde vroia sa te duci cu copilul lui dupa atatea ani.

Te vreau tare. Asa fa-te frumoasa, iesi afara, fa terapia prin zambit. Te imbratisez.

Gabi stiu ca si tu ai trecut prin asta asa ca sfaturile tale sunt valoroase.

Fetele celelalte unde ati disparut?

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Da Cristina, m-am mutat la mama de acolo de unde am plecat acum 4 ani :)...ironia sortii. M-am mutat momentan ca stau prost cu banii. Nu mi-a dat nici un ban pentru copil, nimic din ce mi se datora din casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xerxe2005 spune:

Ioana, sa stii ca esti totusi norocoasa ca ai parinti sanatosi si dispusi sa te ajute si in plus un apartament in care te vei muta mai tarziu, dupa cum spui.
Ar fi fost cu adevarat ingrozitor sa nu ai pe nimeni sa te ajute si nici un sprijin financiar. Noi am trecut prin asta cu tatal meu...
Asa macar te poti concentra asupra ta si a copilului.
Bafta!

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

'Neata!

Ioana macar din punct de vedere al sprijinului din partea familiei tale ai avut noroc. Eu nu cred ca as fi plecat din casa. Eu ii spuneam~: ai nevoie de o pauza - bagaj si fugi. Nu il opream dar nu plecam eu cu coplilul. Eu sunt si mai nebun asa si nu stiu cum ar fi iesit.

Elena ce face burtica?

Fetelor nu mai ziceti nimic? Pisi unde ai disparut mama iar?
Ancuta ce faci? Am vorbit si eu ieri cu proful meu de la Bucuresti si mi-a zis ce se intampla in universitati. Cand ai zis tu chestia aia eu eram un pic numb si nu am inteles. pentru voi toti.

Pupici!

Mergi la inceput

Eu sunt bine, chiar bine, fizic, doar ca trebuie sa fiu mereu in preajma unei toalete, ca presiunea pe vezica e destul de mare.

Ma simt naspa in perioada asta ca situatia asta cu soacra mea ne tine parca intr-un fel de stand by, simt ca parca ne traim vietile in asteptare, punand dorintele si treburile noastre un pic deoparte...pana se lamureste cu soacra, daca ma intelegeti. Si simt ca tot facem asta de 8 luni, de cand a cazut la pat.
Imi doresc sa ma pot preocupa de sarcina mea, de patut pentru bebe, de aranjarea camerei unde voi sta eu cu fetita, de cumparaturile necesare, de cautat nasi pentru botez, etc.
Imi doresc sa mai fiu egoista...

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 29+

Mergi la inceput

Elena, atunci fii mai egoista... sau tu o ingrijesti pe soacra?
Mai ia si tu o pauza, ca alea 11 saptamani cat mai ai, trec repede, stii tu, si azi-maine te trezesti cu bebelina in brate...

Mergi la inceput

Avem o femeie care o ingirjeste si de 2 saptamani sta si noaptea cu ea, dar saptamana trecuta, cand a avut socra mea crize de ziceam ca o pierdem, femeia a dat semne ca se cam teme sa stea singura, asa ca saptamana trecuta am stat cu ea la 16.30 cand veneam de la serviciu si am si dormit cu ea...de sambata am lasat-o iar singura, ca sa ma mai ocup si eu de casa, de mancare, de spalat...
Nu iesim nicaieri, nu plecam nicaieri, nu primim oaspeti, nici cumparaturi nu fac in tihna, tot mereu pe graba sa fim acasa cat mai repede.
Femeia e platita cu 1000 ron, asistenta care ii pune perfuziile incaseaza 500 ron si e dusa si adusa si adusa de 3 ori pe zi, deci ne costa motorina inca 500 ron, medicamentele si hrana tot cam atata...deci suntem cam la limita si cu banii. De asta nu pot sa fac cumparaturi pentru bebe. Si de asta uneori simt si eu ca am accese de egoism...mi le reprim, sunt doar in mintea mea, dar as vrea totusi sa ne linistim cumva.

Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 30+

Mergi la inceput

Of Elena ce rau imi pare:((( Sincer, nici nu stiu ce e mai bine pentru biata femeie, viata asta sau dincolo:(((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna!
La multi ani fetelor! cate un martisor virtual pentru fiecare!
Hei ce martisoare ati primit? Mie mi-a facut Vla primul martisor din viata lui cu manutele lui....cum mi-a si spus. Si-s mandra de el ca de ochii din cap!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput