Ingineri fosti, viitori...(35)
Raspunsuri - Pagina 7
Otiliav spune:
Ioana, of doamne prin ce ai trecut si treci. Mi-as dori sa fiu langa tine sa te sustin, nu doar asa sa-ti ofer un umar virtual.
Ai grija de tine draga noastra, de tine si de Vladi.
Inteleg ca sarcina era avansata daca ti-au si spus ca era fetita. Sper din tot sufletul sa-ti revii repede. Daca te ajuta intra aici si descarca-te.
si fii puternica!
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Gabi_K spune:
Ioana
Te-am citit si dincolo... imi pare rau ca treci prin acest cosmar, pentru pierderea sarcinii nu am cuvinte
E socant sa vezi cand omul de langa tine pe care l-ai iubit si i-ai fost alaturi cativa ani buni, asa de la o clipa la alta iti intoarce spatele... stiu cum e, am ramas si eu blocata cand eram in prag de divort, i-am explicat frumos ca daca nu mai termina de baut, eu chiar bag divortul- singura lui observatie a fost sa-mi aleg unul dintre copii, sa nu cred eu ca-i voi pastra pe amandoi noroc ca avocatul si judecatorul au fost de alta parere...
Si cum spuneam si dincolo, exista mereu un nou inceput, dar ai grija, sa nu fie cu el...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
Otiliav spune:
Ioana, nu pot decat sa observ ca ati fost multi ani impreuna. Inca din tinerete. Si oamenii se schimba in atatia ani, uneori in bine alteori in rau din pacate. Eu cred ca brusc vrea sa-si traiasca viata. Probabil are amici care pierd noptile prin baruri, se distreaza, merg la fete.
Dar sa isi ignore copilul lui ma depaseste sincer. Asa ceva nu pot sa inteleg vreodata.
Oricat de destept esti, oricat de bun esti profesional si cat castigi, daca nu esti OM degeaba.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Gabi_K spune:
Ioana, bravo!!!
Vladimir ce zice de toata situatia?
Cat despre intrebarile lui, raspunsul e acelasi pentru toate: nu e treaba ta! m-ai dat afara, gata, nu mai exist pentru tine! Sa nu pui la suflet faptul ce nu il cauta pe Vladi, e mai bine pentru el, sa fiti voi in liniste o perioada, pana cand iti revii.
xerxe2005 spune:
Mi se pare ingrozitor, prin ce treci, Ioana. Nu as dori asa ceva nici celui mai mare dusman al meu...
Sa iti dea Dumnezeu putere sa iti gasesti echilibrul!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07 si 28+
tuinea spune:
Ioana ... imi pare asa de rau draguta...Eu nu stiu ce s-a intamplat intre voi. Ceea ce este mai grav este ca isi ignora copilul. Poate va reveni la ganduri mai bune in privinta asta pentru ca Vladimir are nevoie si de mama si de tata (indiferent cat de imbecil este).
Eu iti doresc putere, curaj si intelepciune sa iei situatia asta si sa o intorci in favoarea copilului si a ta. El oricum nu merita nimic. Avea totul. Imi aduc aminte ca ma uitam la pozicile voastre anul trecut si chiar am vazut o familie reusita.
Va pup pe toate si sper ca Dumnezeu sa ne pazeasca de toate relele.
Gabi_K spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana81 Da fetelor! Avea totul asta zic si prietenii. Multa lume ne invidia ca eram o familie solida. Dar ne-a aruncat f usor. Poate chiar nu ne-a iubit. Oricum pentru mine fiecare zi e mai buna, mai frumoasa. Pentru Vla nu e asa de roza situatia. El sufera prea mult. Dar trecem noi si peste astea. De luni il mut pe Vla cu gradinita, este incantat. E langa casa, o sa-l ia mama mea. O sa am mai mult timp pentru mine. Asa ca watch out mi-am facut programre la vopsit, tuns, manechiura, epilat, am dat jos 7 kile....m-am hotarat sa ies din casa. Am inceput sa vad, sa ma bucur de orice prostie, adica redevin eu cea veche ;). Am suferit destul 2 luni acum gata nu mai plang...si culmea primul care a observat starea mea pozitiva si optimista a fost Vla! Mi-a zis mami esti asa frumoasa cand razi si imi zambesti. Sa nu mai plangi niciodata! Deci asa copil arunca unii din casa. RUSINE! Gata nu va mai intristez...nu v-am zis am inceput sa merg la interviuri....m-as baga intr-o multinationala. Sa vad dc am noroc. Asa ca tineti-mi pumnii poate prind si eu un job mai bine platit! O sa va tin la curent. Va pup si sa auzim numai de bine!!!! Ioana si Vladimir POZE |
yesss!!!!!!!!!!
Ioana81 spune:
Gabi !
ZIlele sunt din ce in ce mai bune...doar am plans ca....2 luni.
Ioana si Vladimir
POZE