Ingineri fosti, viitori...(35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna!
Scuze ca iar am disparut ca magarul in ceata dar ieri a fost ultra-super aglomerat. De dimineata am fost cu Dudu la hepatolog. I-au facut teste si acum asteptam. Eu lui plec in Japonia pentru o saptamana... M-a anuntat marti seara..DEci ieri o gramada de cautat, de cumparat, etc...
Cat despre plecat nu pot sa spun decat atat: daca va este bine acasa - ca acasa nu este nicaieri; al doilea trebuie sa ai asa o putere ca sa razbati undeva unde nu te cunoaste nimeni ... Eu stiu de aici cand mi-am cautat eu joburi: trebuie sa fii mai bun decat ai lor in primul rand dar nu mai bun ish - mult mai bun si capabil de o carca de munca.

Eu nu as fi plecat daca aveam un servici decant asta insemnad macar 2000RON ca in rest am si eu de toate: casa, masina. Dar neavand acest salariu nu cred ca se poate trai la un standard bun sau m-am invatat eu prost de aici - mai zic si asta...

Eu fug ca trebuie sa termin toata Japonia...

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Cristina, stii cum e cu plecatu', le punem pe toate in balanta. Pentru tine e altfel, tu stii ca daca esti acolo si Roxy aici, ea totusi sta cu taicsu, cu bunici, cu prietene, si oricum, cu avioanele astea nu e chiar capat de lume.
Aici insa copiii mei ar ramane doar cu mama mea. Ea ma ajuta cu placere, dar e una sa stea cu copiii pana ajung de la servici, si e alta sa stea cu ei tot timpul. Iar pe exu nu ma pot baza, nu e in stare nici s-o duca la scoala pe asta mica:((( Nu zic ca mi-e bine aici, dar sunt legata... poate aleg calea mai usoara, poate-s mai comoda... probabil daca as avea o pregatire ca a ta, m-as gandi altfel, si nu m-as sfarama aici in tara pe doi bani.
Succes in Japonia!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

'Neata!

Gabi eu te inteleg perfect. In situatia ta nici eu nu as fi plecat. La capaitolul asta sunt foarte norocoasa pentru ca Dudu este asa o mama-tata ca eu sunt nimic pe langa el. Ii stie toate ale lui Roxy si am mai avut si noroc cu bona care este o super femeie. Eu de la mama si de la soacara nu am beneficiat asa de ajutor decta sa o ia la o plimbare, sa o tina o seara dar bona mea nu o dau pe 20. Se vede ca o iubeste pe Roxy ca si cum ar fi copilul ei.
Dudu iarasi este un tata asa de inebunit dupa ea si un jucausi si un plimbaret (hm uneori am probleme cu 2 copilasi - mai ales ca unul este mare LOL).

In fine am aranjat tot pentru luni. Roxy a spus ca vrea o jucarie deci scap ieftin. Dudu a zis ce vreau eu iar eu nu vreau nimic ca mi-am cumparat mult prea multe.

O sa aduc o plasa de magneti de frigider ca toata lumea s-a inscris la ei.

Va pupic si cred ca ne auzim lunea viitoare.

Pupici!

Mergi la inceput

Drum bun si ai grija de tine!!!!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

I am intrat ca simt ca daca nu zic la cineva explodez...

Ieri am aflat ca baietelul de 8 ani al unei prietende de-a mea care este si nepoata bonei lui Roxy amurit inecat intr-un lac inghetat...
Nu pot nici sa o sun pentru ca sa-i spun eu ca imi pare rau este prea putin.
Viata este asa nedreapta. Ea este o mamica asa desavarsita. A stat acasa sa-si creasca copiii si avea grija de ei ca de ochii din cap...

Sunt rupta s nici nu pot dormi...

Va pupic si scuze ca am intrat sa va intristez.

Mergi la inceput

bietul de copilas! Multa putere familiei!!!
Ce faci? Azi pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Off, Cristina, fata draga, ai grija de tine .Acum te inteleg mai bine. Nu credeam ca e asa de grea adaptarea unui copil in alta tara dar aveti dreptate.

Am citit si de tragedie . Multa putere familiei.
In ultimul timp tot vesti rele primesc.

Mergi la inceput

Depinde si de copil si de anturaj.
Eu cu ai mei am stat 2 saptamani in Germania. Puteam sta oricat, ei s-au simtit bine, singurul lucru care le lipsea era mama mea. Probabil fiindca eram in 2008, cand cel mare a terminat a 4-a si a mers in alta scoala, aia mica tocmai a terminat gradinita si urma sa inceapa scoala, deci nu aveau un cerc stabil acasa, si intr-un fel si asa si-au luat viata "de la zero".

Ma gandesc totusi ca in cazul Cristinei care lucreaza toata ziua, e mai bine sa stea Roxy acasa cu tati, si cu restul familiei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Wow, Cristina, am ramas fara replica. Nici nu stiu ce ai putea sa zici mamei respective...ca nu iti poti gasi cuvintele in astfel de situatii si orice ai zice, oricum nu e suficient. Dar totusi as stii ca pt oamenii aflati in asa un moment, conteaza sa stie ca ceilalti se gandesc la ei si le sunt alaturi....asa ca fa-ti totusi curaj si sun-o....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele,
iertati-mi lipsa, dar.....

Mergi la inceput