Ingineri fosti, viitori...(35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna dimineata!

Si eu va daruiec martisoare virtuale. Am vrut sa pun un ghiocel dar deh nu se poate...

Elena nu pot sa spun decat ca sunt langa tine. Soacra ta are mare noroc cu tine. Cred ca si ea ta ajatutat si de asta esti asa de mult langa ea. si sper ca lucrurile sa se aseze intr-un fel pentru tine pana bebelina vine.

Ioana - asa te vreau. Asteptam pozica sa ne dam si noi cu parerea.Pai lasi gaitele in asteptare.

Gabi te pupic.

Pupic si fetele celelalte care ne-au cam abandonat.

Mergi la inceput

'Neata!

Ioana o sa-ti dau add. O sa recunosti numele. LOL

Azi e ziua lui mamai meu. Am sunat-o sa o urez.

In rest la mine munca si iar munca.

Pupici!

Mergi la inceput

Mai mama care esti ca nu recunosc nici o pozica. Mai este cineva fara poza, fara adresa. Sunt vreo 4-5 Ioana Paicu.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

daca esti I.P. cea in maieu alb si ochelari de soare, te-am gasit:)

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Si eu dar nu erai cand am intrat eu. Nu se potrivea nimeni de acolo. Ai schimbat contul recent?
Ori poate ajunge mai greu in UK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

cristinica, te-am adaugat.
gabiiiii nu mi-ai trimis nici o cerere. cum esti?
da am schimbat de curand...cum ca ex-ul nu ma lasa sa pun numele si eram undercover!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisicuta spune:

Hi!

Mai, fetelor, fetelor! Cum va scap din privire, cum faceti minuni!
Pai bine, mai, Ioana, sa patesti tu asa patanie si noua sa nu ne zici nimica decat cand criza a cam trecut? Doamne, draga mea, nu-mi revin dupa cele citite despre tine! Este cumplit ceea ce ti se intampla si nu stiu, zau, eu cum as fi reactionat, Doamne fereste, daca as fi fost in locul tau! Bine macar ca ai unde sa mergi si cine sa te ajute, caci altfel ar fi fost absolut sinistru, atat pentru tine cat si pentru Vladi. Imi place, totusi, ca ai ajuns cu bine la faza nr. 2 de regenerare si reinventare si sper sa starnesti multe regrete si pareri de rau acolo unde trebuie, pentru ca satisfactia ta si increderea in tine sa creasca exponential. Eu iti sunt sufleteste alaturi si sper ca toate sa se aseze pentru tine si Vladi mic asa cum este mai bine, mai ales ca acum aveti si un ingerash, acolo sus, care va iubeste si va vegheaza.

Cristina, draga mea, de tine ce sa mai zic? Imi pare rau ca nu ati reusit sa ramaneti cu totii impreuna, ca adaptarea la alt mediu este atat de dificila pentru ai tai, dar cred ca asa, putin, ii si inteleg, caci nu oricine poate, oricata prosperitate ar aduce in viata acest sacrificiu. Nici nu stii cum este mai bine. Ma bucur ca tu esti optimista si luptatoare pana la capat si ca nu te lasi doborata de nimeni si nimic. Si, nu in ultimul rand, LA MUUUULTI SI FERICITI ANI! pentru mamica ta! Sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa aibe parte in viata numai de bucurii!

Elena, nu stiu cum reusesti sa te descurci cu atatea pe cap si atatea cheltuieli! Eu zic ca-i perfect normal sa-ti doresti si altceva decat ceea ce ai acuma, mai ales ca un sufletel mic si scump se pregateste sa infrunte lumea cat de curand iar tu trebuie sa-i inlesnesti cat mai mult posibil aceasta misiune.Plus ca nici nevoile lui Razvanel si ale voastre nu-s de neglijat. Eu te imbratisez si te admir pentru puterea ta!

Nico, Otilia, Ancuta, voi ce mai faceti?

Eu astept primavara, dar cred ca am mult si bine de asteptat la cat de hotarata-i iarna sa ne tina in brate. Pe la noi pot spune ca, deocamdata, ghiocelul a pierdut lupta cu zapada. Daca se mai schimba ceva pe frontul acestui razboi, am sa va anunt!

No, dragelor, ma intorc la hiberneala mea urandu-va toate cele bune tuturor!

Dori, mami de Vladuc (17.10.2003) si Raduc (15.10.2005)!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui LICURICI

"Batranii spun ca 'apa trece si spun ca pietrele raman'. Dar lucrul altfel se petrece pe vechiul nostru Glob batran. Ca piatra, orisicat de tare, se macina si trece stand, iar peste trista-i macinare doar apele raman curgand!"

Minunata Venetzie_aug.2010
Disneyland - Paris_2010
Ziua Balantelor_2009
Ziua Pisoiasilor_2008

Mergi la inceput

ok Ioana, asteptam doar confirmarea:) si am gasit-o si pe Cristina:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

da, deci Cristina si Gabi sunteti la mine acum :).
Is comming old Ioana !!!!!!
Finally!

Ioana si Vladimir
POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioana81

da, deci Cristina si Gabi sunteti la mine acum :).
Eu mi-s din ce in ce mai bine, adica m-am reinventat, m-am regasit acolo pe la vreo 20 ani. Merg la zumba, aerobic, invat sa flirtez, in weekend fetele mi-au facut program de mers in club. O sa vedeti cum o sa regrete, dl Partz la prima infatisare de divort. Sa vada dl ce-a pierdut!
Una peste alta...m-au sunat unii am avansat...merg peste vreo 2 saptamani la interviul final. Acum sa vedem poate am noroc!!!! Ca e companie mare, salarii bune...posibilitati de avansare!
So watch out!!!!! Is comming old Ioana !!!!!!
Finally!

Ioana si Vladimir
POZE

Like, like, like!

Mergi la inceput