La Dovlecelu' Vesel (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Citat:
citat din mesajul lui liliac1

Bia si de cand nu ne-am "vazut"...
Tu esti supermodesta. Chiar ai talent si-ar trebui sa-l valorifici intens. Lasa ca de-acum s-a epuizat cu doctoratul. O s tiparesti si cartea de povesti. Si dup-aia te apuci de urmatoarea. Asa-i?

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Acum stiu de ce nu te-au admis cand ai vrut sa intri la SRI.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

De unde ai tu informatia asta super-pretioasa??
povestim noi asa feis tu feis

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MangaGirl

Citat:

Maria, sper din tot sufletul sa fie bine cu operatia si sa treaca repede. As vrea sa ajut si eu macar cu o informatie, dar nu prea sunt prietena cu spitalele din Bucuresti.
Ai pe cineva sa stea cu tine cat timp va fi puiutul in sala?

_

vine Sergiu pt 2 zile de la Londra. asa a vrut el...sincer, si eu as fi facut la fel.

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

E frumos ca vine si el special pentru asta. Dar cred ca veti avea nevoie de cineva mai detasat, care sa va poata ajuta cu unele amanunte la care poate ca nu va veti putea concentra atunci si care sa va sustina. E dificil cand vin sa-ti ia copilul din brate si desi stii ca il vor aduce inapoi bine, ai nevoie de cineva care sa-ti reaminteasca asta, si care sa te ajute sa faci timpul sa treaca mai repede.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:

Fetelor, daca ati sti ce dor mi-a fost de forfoteala si zumzaiala de pe forum asa cum a fost in seara asta! Sunteti grozave!

_

iu tu

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

MOni

Manga trimit o imbratisare la tine si ma rog ca totul så fie usor si så treaca repede.Cand e operatia?

Biaz mie tare imi place cand esti aici cu noi.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Haideti mai zau ca mi se urca la cap.

Hi hi, daca as sti io sa lucresz in Photoshop, as modifica delfinu in unu mesrias gen Miami Ink, as scoate celulita, m-as slabi, m-as inalta... eheeee cate as face.

Si da ,fii-miu nu mai are ochii albastri, ii are verzui-gri, o culoare ciudata. Dar eu cand am ramas gravida mi-am dorit un baiat cu parul ondulat, ochii verzi si gropita in obraz si le are pe toate . Da, si nazdravan ca Andrei al Cristinei . Io sunt aia cu ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. Daca va povestesc cate imi face fii-miu pe zi.... am tot zis ca le notez ca le uit. Numai prostii da e haios. Cra cra

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Bia si de cand nu ne-am "vazut"...
Tu esti supermodesta. Chiar ai talent si-ar trebui sa-l valorifici intens. Lasa ca de-acum s-a epuizat cu doctoratul. O s tiparesti si cartea de povesti. Si dup-aia te apuci de urmatoarea. Asa-i?

D'ale Andrei

Vremuri

Acum stiu de ce nu te-au admis cand ai vrut sa intri la SRI.

_

De unde ai tu informatia asta super-pretioasa??
povestim noi asa feis tu feis

D'ale Andrei

Vremuri

Pai fiindca pe mine m-au admis, de aia stiu. Si in dosarul tau scria ca dai de gol si golul.

(Sper ca nu trebuie sa pun ghilimelele.)

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Haideti mai zau ca mi se urca la cap.

Hi hi, daca as sti io sa lucresz in Photoshop, as modifica delfinu in unu mesrias gen Miami Ink, as scoate celulita, m-as slabi, m-as inalta... eheeee cate as face.

Si da ,fii-miu nu mai are ochii albastri, ii are verzui-gri, o culoare ciudata. Dar eu cand am ramas gravida mi-am dorit un baiat cu parul ondulat, ochii verzi si gropita in obraz si le are pe toate . Da, si nazdravan ca Andrei al Cristinei . Io sunt aia cu ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se intample. Daca va povestesc cate imi face fii-miu pe zi.... am tot zis ca le notez ca le uit. Numai prostii da e haios. Cra cra

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Fa un blog

Mergi la inceput

Fete dragi, ma uitam acuma la ceas si nu intelegeam de ce ma ustura ochii de somn. Apoi mi-am amintit ca sunt treaza de la 5 .

Asa ca va las, si merg la culcare cu un zambet pe buze. Va pup si va iubesc!

Sa aveti o noapte buna si cu putine treziri (includ in urare si cele pentru pipi)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui moni_iulia

Salut!
Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra noua( a Carinei e superba) dar, sper sa-mi permiteti si mie sa ma alatur voua desi m-am cam simtit cu musca pe caciula cand s-a vorbit de persoane care intra rar si doar ca sa puna ceva poze(din umbra nu obisnuiesc sa citesc).
Nu mai intrasem de mult din motive de proasta dispozitie molipsitoare si ieri cand am intrat in casuta veche sa va ofer colici si dulcegarii virtuale de la uriasul meu sarbatorit am ramas cu un gust amar.Apoi aseara am stat sa va citesc pe voi ca doar aici se simte mireasma de odisee draga.Nu scriu eu prea mult ca sunt timida si nu prea imi place sa vorbesc neintrebata dar, incerc sa ma dau pe brazda.
Mi-ar placea sa va intoarceti "acasa' dar, nu cred ca mai e cale de intors odata facuta scindarea asta si-i mai buna calea scutecelor.
Liliac, eu nu cred neaparat in d-astea dar am 2 cunostinte cu bebei pana in 2 ani care s-au confruntat cu urlete nocturne(doar) si au mers la preot unde au fost sfatuite sa-i impartaseasca des(saptamanal) ca ei acum ar fi foarte vulnerabili.Sunt sigura ca o sa gasesti forta sa mergi mai departe!

Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice

Sar'mana
Eu chiar l-am dus si la biserica i-a facut preotul si-o slujba aparte de linistire duhovniceasca, parca (ma scuzati dar eu nu prea le am, maica-mea e cheia si lacata). Il inchin seara de seara. Deci am incercat si varianta asta.
Incerc sa ma remontez si-o sa reusim sa o luam de la capat intr-un fel. Na, m-am mai plans si eu...dar promit sa n-o mai fac pentru ca oricum nu exista solutii. Il astept sa creasca si poate mi-o zice ca-l deranja eticheta de la pijamale

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nu ma prishep. Am avut o tentativa dar ...si nu am nici talent la scris. Nee, fac un docoment word si cand o crapa laptopu se duce tot.. etc ca asa sunt io. Mi-e lene

Povestea noastra
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput