La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 16
suede spune:
Gonganici doarme ,tati e cu comentariile dupa meci ,,,cum 3 [goluri toate autogol?????" {:-)))]
Xuxu nu bag ca ma cam doare dovleacul ...de pe umeri...si capsunile nu-s favoritele mele.Dar Amarula zau ca-s bea.Data viitoare cand ne vedem o sa exemplific
Mi-am lust firu'...pana vine sot la somn !
Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut In primu rand, nu o credeti pe Maria, zau, numai calda si suava nu sunt . EU zic mai degraba zapacita si crizata, m-a prins ea intr-un moment bun Laurita, inteleg ca gonganici doarme si tu iti faci de cap cu Xuxux, mi se limba pplimba. De asta n-am auzit, io sunt ca calu Baileys stiu, Baileys cer Bia, pe tine te pup in mod special. Ca asa vreau. Si o mai pup pe Alex ca nu am pupat-o inapoi si poate intra si ma mai pupa o data Sa trecem peste pupaturi. Cm se zice ca noaptea e un sfetnic bun, cand ma voi culca io spre dimineata, o sa pun la cale un calplan de bataie. Io zic sa ne intoarcem si sa scriem ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Nu sttiu zau. Adica nah, noi am hotarat sa plecam, nu stiu, cum vreti si voi. Sau putem sa facem topic separat cu lista si toate cele, frumos, asa cum merita bebeii nostri. Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui suede Maria dl Chiriac i-a facut decalotarea lui Mihnea.Este un tip foarte misto,mie mi-a placut cum vorbeste..si chiar si sotului.. Mai lucreaza si prin alte spitale,dar de operat cred ca doar acolo. Daca vrei dezvoltam discutia..cand face operatia?Micutul de el,imi pare asa rau ca trebuie operat .Si de tine nu mai zic,ca tu o sa stai sa astepti si o sa ti se para ca dureaza o vesnicie... Sot zice ca nu o sa vrea bani,eu nu cred asa ceva...Ideea e ca pe langa doctor,mai e si anestezistul si asistenta si eventual si mana a doua.. Eu iti zic ca am 6 operatii la activ,sunt mai taiata ca de craciun...cam 500-1000 ron se da la doctor,vreo 300-400 la anestezist.. Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009 |
la consultatie i-am dat un milion. mi-a zis sa stau cminte, dar i-am bagat in halat si nu mi i-a returnat. deci ma gandesc ca un 5 milioane trebuie. macar. mi s-a parut super ok doc. acum va trebui sa-l sun sa hotaram o data. as vrea pe sp viitoare, dk isi revine din raceala. deci sa ma astept la vreo 300 de lire sa inteleg?
anyway...iti da un PM cand stiu mai multe. multumesc.
si apropo de intalnire, am vazut-o si pe Laura. Mihnea are niste gene lungi orice fata ar muri de gelozie. si e un razacios super. ca si mama lui de altfel.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
citat din mesajul lui raluk16 Fete dragi, ma uitam acuma la ceas si nu intelegeam de ce ma ustura ochii de somn. Apoi mi-am amintit ca sunt treaza de la 5 . Asa ca va las, si merg la culcare cu un zambet pe buze. Va pup si va iubesc! Sa aveti o noapte buna si cu putine treziri (includ in urare si cele pentru pipi)! Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Eiii!!te ustura de la LeMeul Monicai!Sigur e din ala contrafacut.
Noapte buna!!Si eu te iubesc mult!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
E frumos ca vine si el special pentru asta. Dar cred ca veti avea nevoie de cineva mai detasat, care sa va poata ajuta cu unele amanunte la care poate ca nu va veti putea concentra atunci si care sa va sustina. E dificil cand vin sa-ti ia copilul din brate si desi stii ca il vor aduce inapoi bine, ai nevoie de cineva care sa-ti reaminteasca asta, si care sa te ajute sa faci timpul sa treaca mai repede. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
hmmm...ar fi mama prietenei mele, care m-a si dus la medicul asta....dar asta numai daca nu lucreaza atunci. e si ea asistenta medicala, dar la Fundeni. so...we'll see.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
biaz29 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui liliac1
Sar'mana Eu chiar l-am dus si la biserica i-a facut preotul si-o slujba aparte de linistire duhovniceasca, parca (ma scuzati dar eu nu prea le am, maica-mea e cheia si lacata). Il inchin seara de seara. Deci am incercat si varianta asta. Incerc sa ma remontez si-o sa reusim sa o luam de la capat intr-un fel. Na, m-am mai plans si eu...dar promit sa n-o mai fac pentru ca oricum nu exista solutii. Il astept sa creasca si poate mi-o zice ca-l deranja eticheta de la pijamale Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009) Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci! D'ale Andrei Vremuri |
Of, Liliacule, mi-as dori tare mult sa existe o solutie simpla si rapida pentru problema asta. Deseori ma gandesc la voi si ma rog sa aud ca s-au linistit apele si ca dormi toata noaptea. Din nefericire, exista si copii cu un temperament mai dificil, care nu reactioneaza asa de usor la tehnicile obisnuite de calmare. Dar cred cu tarie ca daca nimic nu e intamplator in lume, atunci Radu iti va rasplati insutit eforturile si vei descoperi ceva special in el odata cu trecerea timpului. Si vei descoperi ceva special si in capacitatea ta de a darui. Atunci epuizarea de care suferi ti se va parea un pret mic pe care a trebui sa il platesti comparativ cu valoarea darului pe care l-ai primit.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
monica_dicut spune:
Maria, ma tot tin sa iti zic si eu ca nah si sunt sigura ca o sa fie bine. NU prea stiu despre problema decat ca nepotelu a avut dar i-a coborat singur pana la urma.
Ce-i in sufletul tau, numai tu sti. dar noi suntem aici sa te incurajam sau sa te ajutam daca ai nevoie Nu ezita sa epelezi
.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
Bia Hmmm, deci tu mi-ai pus bete-n roate de mi-am ratat si mama carierei de contraspionaj??
Si...eu ti-am mai spus: tu esti prea modesta sa spui ceva despre tine. Lasa-ma pe mine sa o fac. Gratis, din suflet!!! Ia zi, nici asa oferta nu-i buna?? Hai te tzuc pe sufletul tau frumos!
Va pupesc si io de noapte buna gagici. Maine cineva trebuie sa mearga la munca sa creasca naibii nivelul economiei
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri
suede spune:
Maria esti minunata.Cat de frumos vorbesti tu despre toate mamicile si dovleceii cu care te-ai vazut.
Legat de operatie,astept sa-mi scrii cand ai mai multe detalii.
O sa fie bine,e profesionist tipul....
Asta cu banii in buzunar si ,,stai cuminte" e deja un stereotip...toti zic asa.
Lasa ca o sa vina si tati si o sa treaca repede!
Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
la consultatie i-am dat un milion. mi-a zis sa stau cminte, dar i-am bagat in halat si nu mi i-a returnat. deci ma gandesc ca un 5 milioane trebuie. macar. mi s-a parut super ok doc. acum va trebui sa-l sun sa hotaram o data. as vrea pe sp viitoare, dk isi revine din raceala. deci sa ma astept la vreo 300 de lire sa inteleg? anyway...iti da un PM cand stiu mai multe. multumesc. si apropo de intalnire, am vazut-o si pe Laura. Mihnea are niste gene lungi orice fata ar muri de gelozie. si e un razacios super. ca si mama lui de altfel. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
monica_dicut spune:
Ah, Lili, de ieri te urmaresc pe mess da cand am fost io nu erai tu si tot asa probabil. Vroiam sa iti zic legat de mers. Am scris si eu la vremea respectiva. La fel a facut si zgati. A mers, a alergat, apoi numa de mana, urlat daca ii dadeam drumul, nici echilibru,, nimic. Eu am pus-o atunci pe seama unor cazaturi luate ca s-a speriat si a dat inapoi. Si-a revenit insa. Ai rabdare, poate s adureze cateva zile, poate sa dureze si 1-2 luni.
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
liliac1 spune:
Fac si io ca Alex...dar nu pot sa trec peste mesajul duios adresat mie de aceasta fata minunat care se numeste Maria adica mangulici.
Mary draga mea, cand tu ai nevoie de-atata sprijin si de incurajari si de certitudini ca totul se va rezolva rapid si usor, ai puterea sa imi scrii mie atat de frumos??
O sa ma rog si eu sa treaca Aidan cu bine peste tot. Te pup ca tare esti grozava. Ca de altfel majoritatea fetelor de aici
Acum chiar ca fug ca vine ora!!! De urlat!! Si trebuie sa fiu pe pozitie ca sa dureze mai putin
Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
D'ale Andrei
Vremuri