La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 14
moni_iulia spune:
Salut!
Imi cer scuze ca dau buzna in casuta voastra noua( a Carinei e superba) dar, sper sa-mi permiteti si mie sa ma alatur voua desi m-am cam simtit cu musca pe caciula cand s-a vorbit de persoane care intra rar si doar ca sa puna ceva poze(din umbra nu obisnuiesc sa citesc).
Nu mai intrasem de mult din motive de proasta dispozitie molipsitoare si ieri cand am intrat in casuta veche sa va ofer colici si dulcegarii virtuale de la uriasul meu sarbatorit am ramas cu un gust amar.Apoi aseara am stat sa va citesc pe voi ca doar aici se simte mireasma de odisee draga.Nu scriu eu prea mult ca sunt timida si nu prea imi place sa vorbesc neintrebata dar, incerc sa ma dau pe brazda.
Mi-ar placea sa va intoarceti "acasa' dar, nu cred ca mai e cale de intors odata facuta scindarea asta si-i mai buna calea scutecelor.
Liliac, eu nu cred neaparat in d-astea dar am 2 cunostinte cu bebei pana in 2 ani care s-au confruntat cu urlete nocturne(doar) si au mers la preot unde au fost sfatuite sa-i impartaseasca des(saptamanal) ca ei acum ar fi foarte vulnerabili.Sunt sigura ca o sa gasesti forta sa mergi mai departe!
Mamica iubitoare de Tudorita Mihaita(18 oct)
Romania- The land of choice
Iulika29 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui MangaGirl
pai tu nu stii ca e doar din sp 34? of, of raluko, toate tre sa ti le amintim noi???? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
IOte cine stie
Da mami cum se face såpt 34 cum ma bag la antrenamente.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita
MangaGirl spune:
Citat: |
citat din mesajul lui biaz29 Maria, sper din tot sufletul sa fie bine cu operatia si sa treaca repede. As vrea sa ajut si eu macar cu o informatie, dar nu prea sunt prietena cu spitalele din Bucuresti. Ai pe cineva sa stea cu tine cat timp va fi puiutul in sala? _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
vine Sergiu pt 2 zile de la Londra. asa a vrut el...sincer, si eu as fi facut la fel.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui monica_dicut
Eu cu siguranta El sforaie la picioarele mele si eu fac revolutii la picioarele lui Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009) Povestea noastra Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Ingerasul Andrei |
din descriere pare un yin-yang, un 69
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
biaz29 spune:
Fetelor, daca ati sti ce dor mi-a fost de forfoteala si zumzaiala de pe forum asa cum a fost in seara asta! Sunteti grozave!
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
monica_dicut spune:
PFuaaa, mi-au inviat laudatorii . Ma faceti sa rosesc Data viitoare cand ne intalnim va exemplific un tipat Nu la voi, il iau pe injineru cu mine ca sa am motive
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
raluk16 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui biaz29
Eu confirm oficial in ceea ce o privete pe Monica. Ne-am intalnit o singura data dar mi-a mers la inima. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
heheee ca am uitat sa confirm si eu cu vocea! Pai am vorbit la tel cu nasterea lui Dragos! Super voce, si parca o cunosteam dintotdeauna!
raluk16 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui MangaGirl
pai tu nu stii ca e doar din sp 34? of, of raluko, toate tre sa ti le amintim noi???? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
uitasem complet
pe voi ma bazez la urmatoarea (odisee)
suede spune:
Maria dl Chiriac i-a facut decalotarea lui Mihnea.Este un tip foarte misto,mie mi-a placut cum vorbeste..si chiar si sotului..
Mai lucreaza si prin alte spitale,dar de operat cred ca doar acolo.
Daca vrei dezvoltam discutia..cand face operatia?Micutul de el,imi pare asa rau ca trebuie operat .Si de tine nu mai zic,ca tu o sa stai sa astepti si o sa ti se para ca dureaza o vesnicie...
Sot zice ca nu o sa vrea bani,eu nu cred asa ceva...Ideea e ca pe langa doctor,mai e si anestezistul si asistenta si eventual si mana a doua..
Eu iti zic ca am 6 operatii la activ,sunt mai taiata ca de craciun...cam 500-1000 ron se da la doctor,vreo 300-400 la anestezist..
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
Iulika29 spune:
MOni
Manga trimit o imbratisare la tine si ma rog ca totul så fie usor si så treaca repede.Cand e operatia?
Biaz mie tare imi place cand esti aici cu noi.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita