La Dovlecelu' Vesel (11)
Raspunsuri - Pagina 13
biaz29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui raluk16 Eu vreau sa scrie Bia si o carte de retete vegetariene pentru copii Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Si eu vreau, dar mi-a zis ea mie ca nu se pricepe si ca o asteapta pe o prietena de-a ei, Raluca, parca.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
MangaGirl spune:
citat din mesajul lui monica_dicut In primu rand, nu o credeti pe Maria, zau, numai calda si suava nu sunt . EU zic mai degraba zapacita si crizata, m-a prins ea intr-un moment bun |
fugi de-aici...u fooled me, anyway. ce am uitat sa zic este ca Zgatix e chiar Zgatix, dar simpatic si dulce. si avea niste blugi meseriasi si are neste ochi dom\le...n u mai sunt albastri, da's faini maxim.
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Eu nu am dispårut.Sunt aici.Am fost decat la baie. Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 20+ cu cu fundita |
da, n-am socotit si mersul la baie al gravidutei
Ia zi, mai faci masaj?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
"As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13
monica_dicut spune:
citat din mesajul lui raluk16 Si mai cred ca cele care ati disparut fara sa anuntati acum sarbatoriti bucuria revolutiei cu sotii din dotare Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Eu cu siguranta El sforaie la picioarele mele si eu fac revolutii la picioarele lui
Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
biaz29 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
fugi de-aici...u fooled me, anyway. ce am uitat sa zic este ca Zgatix e chiar Zgatix, dar simpatic si dulce. si avea niste blugi meseriasi si are neste ochi dom\le...n u mai sunt albastri, da's faini maxim. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
Eu confirm oficial in ceea ce o privete pe Monica. Ne-am intalnit o singura data dar mi-a mers la inima.
_
MangaGirl spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
da, n-am socotit si mersul la baie al gravidutei Ia zi, mai faci masaj? Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
pai tu nu stii ca e doar din sp 34? of, of raluko, toate tre sa ti le amintim noi????
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
raluk16 spune:
citat din mesajul lui biaz29
Si eu vreau, dar mi-a zis ea mie ca nu se pricepe si ca o asteapta pe o prietena de-a ei, Raluca, parca. _ Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009) |
a nuuuu, sunt sigura ca nu ar cumpara-o nimeni
Te astept cu cartea asta, sunt sigura ca din experienta dubla de mama (era sa zic "experienta de mama dubla" ) ar iesi ceva super!
Pana atunci raman la Shazzie si Elena Pridie , desi astea sunt chiar vegane
biaz29 spune:
Maria, sper din tot sufletul sa fie bine cu operatia si sa treaca repede. As vrea sa ajut si eu macar cu o informatie, dar nu prea sunt prietena cu spitalele din Bucuresti.
Ai pe cineva sa stea cu tine cat timp va fi puiutul in sala?
_
raluk16 spune:
citat din mesajul lui MangaGirl
fugi de-aici...u fooled me, anyway. ce am uitat sa zic este ca Zgatix e chiar Zgatix, dar simpatic si dulce. si avea niste blugi meseriasi si are neste ochi dom\le...n u mai sunt albastri, da's faini maxim. MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
nu mai sunt albastri??? ahaaa acum se va afla ca photoshopul facea tot... parca vad ca Moni nici nu are delfin
biaz29 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui raluk16
a nuuuu, sunt sigura ca nu ar cumpara-o nimeni Te astept cu cartea asta, sunt sigura ca din experienta dubla de mama (era sa zic "experienta de mama dubla" ) ar iesi ceva super! Pana atunci raman la Shazzie si Elena Pridie , desi astea sunt chiar vegane Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) "As a mother comforts her child, so will I comfort you." - Isaiah 66:13 |
Hihi, si eu am Elena Pridie.
_