Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Yaia multumesc mult de sfaturi. E buna ideea cu paturica jos dar pt scurt timp ca al meu se plictiseste repede deh varsta corectata 3 luni.Iar Elisa nu prea stie de nu e voie oricat au incercat bunicile cat am stat eu in spital, nu au reusit decat sa o transforme intr-o fricoasa fiind folosit excesiv acest nu e voie si la lucruri total aiurea. Deci acum ii e frica de gaze(desi ea inainte punea mana pe omizi, furnici afara), de masini de intuneric de vecini care fac galagie in schimb a pus mana pe painea fierbinte (scoasa din masina de paine) deci nu mai face diferenta Nu mai zic de ce expresii foloseau ca sa o invete la olita (dar cred ca le cam stiti ) binenteles ca nu au reusit nimic, cand am venit eu acasa am lasat-o in legea ei putin timp apoi i-am zis pur si simplu sa facem la baie pipi a zis DA si de atunci numai la wc face nu s-a scapat o data pe ea.Of plange

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Ana, sanatate multa lui Vladut.

Noi suntem cam tot in aceeasi faza, mucisori raruti si solizi, dar sunt prezenti, este vioi, mananca bine , doarme bine, asa ca nu ma ingrijorez. M-am uitat in gatul lui, parca putin iritat, nu a vazut dr, joi, curatam bine nasul(nu prea iase mare lucru) si luam tantum verde si pivalone, azi am iesit si putin afara, am avut de facut cumparaturi, ca altfel ma mai gandeam.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

La multi ani
Gruia de ion_easca (Flory)
Maria de danielaradu!

Tot ce e mai bun pe lume!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui myral

Yaia multumesc mult de sfaturi. E buna ideea cu paturica jos dar pt scurt timp ca al meu se plictiseste repede deh varsta corectata 3 luni.Iar Elisa nu prea stie de nu e voie oricat au incercat bunicile cat am stat eu in spital, nu au reusit decat sa o transforme intr-o fricoasa fiind folosit excesiv acest nu e voie si la lucruri total aiurea. Deci acum ii e frica de gaze(desi ea inainte punea mana pe omizi, furnici afara), de masini de intuneric de vecini care fac galagie in schimb a pus mana pe painea fierbinte (scoasa din masina de paine) deci nu mai face diferenta Nu mai zic de ce expresii foloseau ca sa o invete la olita (dar cred ca le cam stiti ) binenteles ca nu au reusit nimic, cand am venit eu acasa am lasat-o in legea ei putin timp apoi i-am zis pur si simplu sa facem la baie pipi a zis DA si de atunci numai la wc face nu s-a scapat o data pe ea.
Of plange

Pai iti aduci arsenal ca sa-l tii jos cat poti tu: jucarii, pungi, baloane, orice il atrage pe el. Si apoi mai faceti gimnastica tot pe paturica, il mai intorci, il mai invarti, cat sta si el, ca nici Alexia nu sta ore intregi.
Si faza cu nu e voie e mai mult pentru tine. Ii spui prima data, ii stabilesti regula, apoi ii explici: Isabela trebuie sa faca ... si o lasam putin timp in pace. Apoi tu ii ocupi timpul Elisei ca sa uite de Isabela. Tu i-ai luat si ei un bebe mic sa-i fie de Darius, sa-i faca tot ce-i faci tu lui Darius? Eu lui Tudor nu i-am luat ca e baiat, dar tot a 'adoptat' el un arici de plus care-i e acum 'bebe Alexia' si mi-l aduce si pe ala la tzitzi, ca el are tzitzi mici, ca e baiat. Poti sa o pui sa-i faca lui bebe de jucarie ce-i faci tu lui Darius cand e pe paturica, ii dai si ei o paturica si cresteti bebelusi impreuna.
Acum tu ai mult de munca, sa corectezi si ce au stricat altii, dar cu rabdare multa si cu nervi de otel, se poate. Trebuie sa tii cont de Elisa, ea a fost mai 'needy', a avut nevoie de mai multa atentie de la inceput, asa a fost ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna seara. Il las pe David un pic pe covoras si va scriu. V-am citit in drum spre casa.

Gabriela multumesc pentru mesaj. Povestea completa a vacantei la Barcelona si pe Costa Brava cit de curind sper cum o sa am timp.
Acum suntem cu inceperea gradinitei si cu aniversarea Dariei. trebuie sa intru pe pozele voastre sa mai fur idei.

O sa las poze pe e-mailul comun. Le-am incarcat de aseara.

Luiza ma gindesc cu mult drag la tine. Iti tin pumnii sa fie totul perfect fara emotii rele si cu o intilnire minunata cu bebelusa din burtica.
Multumesc ca nu m-ai uitata cu afisul. Te rog sa imi spui daca e ok sa le trimiti prin curier la adresa de birou a sotului, daca nu e bine si la hotel si va merge el sa le ridice. Ne socotim dupa cu plata pentru dvd si ce mai este extra.

Intradevar mi-a fost tare greu fara David dar am incercat sa ma relaxez cit pentru un an. Deja ma sperie inceperea gradinitei-nu mai e program felxibil si ma gindesc cu groaza cum o sa o ma organizez dimineata cu amindoi.

Pupici printesei Maria, am vazut-o in pozele de la pary , e foarte fina si dulce!!!

Yaia, felicitari pentru dintisor. Si David are dureri de gingii dar nu se vad dintisorii. Felicitari pentru iesirea la circ, you .

Ana, sanatate lui Vladut!

Sabina compozitoarea delicata, sa gasesti sanatatea si toate raspunsurile la Viena. Mi te-am imaginat in iesirea la muzeu si opera.

Alinush, va fi totul OK cu Doris. Asa e ritmul ei de crestere. Te inteleg cu stresul pentru mincare si sanatatea puilor.

Betty, daca medicii au spus ca totul e ok, nu cred ca sunt probleme cu Eghi. Daria a mers la 1 an si 2 saptamini. Am vazut pozele cu ochiosul brunet si fratele mai mare.

Vroiam sa ii scriu Tommitzei ca o admir pentru curaj si ca am bucur ca totul a fost perfect cu operatia. Pupicie delicatei dulci!

Adimercedes, super sfaturile. Esti o mama tare destoinica!!! Imi este dor sa vad poze cu Lisa.
Desemeni astept cu nerbdare poze cu Puppi din vacanta in Egipt.

Roxana si eu trebuie sa rotesc hainele. Toamna asta ne-a prins pe nepregatite. Astazi a fost insorit....

Pupici tuturor fara exceptie!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, sanatate lui Cristi. Si Daria cu ceva muci inca din vacanta.

Bernix, sanatate Anei. Multumim, sunt sigura ca veti merge la nu in Spania, septembrie e excelent ca vreme iar cu ceva tips-uri folositoare milioanele de turisti-m-au impresionat grozav nu va vor incurca deloc la vizitat obiectivele faimoase.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

Alinush, revin, scuze ca am disparut asa, se trezise Adam...

Deci, incearca sa gasesti cerealele fortifiate cu Fe, paine integrasa (in locul celei albe), linte, fructe uscate. Si pune langa o bucata de fruct gen kiwi, portocala, capsuni etc.

In legatura cu giardia... Fetele ziceau de Helmiflores. Nu stiu detalii. Insa, stiu ca poate fi dificil sa incerci sa ii dai unui copil asa de mic chiar si o capsula sau o 1/2 lingurita de planta. Poti incerca sa scoti continutul si sa il "ascunzi" intr-o lingura de mancare favorita. La fel de bine poti cauta capsule cu ulei de seminte de bostan si le intepi cu un ac si pui continutul intr-o lingura, 2 de mancare. Mai poti incerca sa gatesti cu muuuult patrunjel frunze. Il tai fff marunt sau chiar il dai prin blender. Eu pun frunze de patrunjel pe aproape orice mancare: paste, orez, vegetale, peste, tocane etc. Tratamentul specific pt giardia il faci 10 zile, apoi 10 zile pauza, apoi iar 10 zile. Ca sa rupi ciclul de reinfestare.

No, nu mai stiu ce sa iti zic, ca nu ai dat detalii specifice. Dar daca zici mai multe, ne punem toate capetele la bataie si vedem ce si cum se poate face sa fie bine si sa ai idei sa iesiti din cercul asta vicios.

Ma duc ca s-a trezit Adam si trebuie sa pregatesc papa.
Sper sa apuc sa citesc din urma!

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Povestea obtinerii primei sarcini

Lisa Maria 01.10.2007

Adam Joshua 07.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

Adi, multumesc ca ti-ai facut timp pt mine! Super documentata, cum ne-ai obisnuit. Minunate ideile tale! Promit sa detaliez si poate extindem discutia, chiar aici, mai ales ca suntem mai multe interesate.

Recunosc ca nu asociez niciodata mancaruri cu carne si fructe.(pe mine ma baloneaza rau). Pt ca de fapt mi-e neclar si ce inseamna "dupa masa", la cat timp, ce cantitate de fruct. sunt in ceata total.
Pe aici pediatrii te invata o masa fructe, una proteine, si tot asa.

Abia incep sa constientizez ca voi acolo aveti alt stil de hranire, unele chestii mi se par perfect logice, la altele mai am de lucrat. Nu de alta, dar mai intai trebuie sa demontez propria-mi logica.

Suntem in febra pregatirilor (psihic - ca fizic le-am terminat) pt gradinitza!
Nici in clasa I-a nu am avut asa emotii, pe cuvant.

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Mergi la inceput

La multi ani Alexia Cristina de Gema! Tot ce e mai bun pe lume!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Yaia, felicitari pentru dintisor. Si David are dureri de gingii dar nu se vad dintisorii. Felicitari pentru iesirea la circ, you .

Multumim! Lasa ca vin dintii si la voi. Vad ca Alexia urmeaza aceeasi dezvoltare ca si Tudor, chiar si cu diversificarea. S-a strambat la fel de rau ca si Tudor la prima masa solida...poate chiar un pic mai rau!

Mergi la inceput