Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (404)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinus_25

Suntem in febra pregatirilor (psihic - ca fizic le-am terminat) pt gradinitza!
Nici in clasa I-a nu am avut asa emotii, pe cuvant.

Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si Iulius Teodor (10.10.2007)

iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+

Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.

Si eu cu emotii mari, cred unde acum e inceperea oficiala si la o gradinita de stat-adica lucru serios cu inregimentare in sistem nu gradinita particulara sau gradinita de vara.

Daria pare OK ,dimineata cind am fost sa verificam programul pe miine a spus ca vrea sa vina la gradinita asta. Sa vedem daca nu mi-o da acasa ca are mucuisori.

Am cumparat astazi ce mai avea nevoie si am fost socata din nou ca e mai scump ca in strainatate.

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Ce vroiam sa mai scriu...

Celia multumim pentru gindurile bune. Am vazut in link-ul de la semnatura o printesa bucalata si creata. Tare e dulceeee!!!

Ceamica, multumim. L-am vazut pe frumos la party si am citit aventurile de la shopping. Tu ai aratat tare bine in alb si turcoise!

Mergi la inceput

Yaia, Tudor e mincacios asa ca daca Alexia ii seamna nu poti fi decit foarte fericita.

David manica cu placere masa de fructe si piureurile dulci in rest maninca foarte putin. Laptic bea mese de 150 ml dar destul de dese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Erina, absolut minunate pozele. Ma bucur tare mult ca v-ati simtit atat de bine. Si...o zi usoara si frumoasa maine. O sa fie bine ai sa vezi!
Numai bine!

Emma 19+ si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Iaca si eu, doftoroaia...
Multumim celor care ne-au urat mie si fie-mi..si celor care nu...Uram numai bine la toata lumea.Pup toate fetele.Vazut diverse poze.Intii de la party de 3 ani..bravo voua si oraganizatoarelor ca ati reusit ..din nou. Nu-mi vine sa cred ca au 3 ani..ma luara chestii lacrimoase cind vedeam pozele.

De noi: renovam un apartament si suntem prinsi cu asta. Cunosc toate brico....etc. din oras...Alergatura mare.Speram sa ne mutam pe la vreo 15 oct . ( asta e varianta optimista).

Anu' asta e special: miine merg la scoala cu Cristian ( eu am emotzii grupa mare) simai incolo cu Ana la gradi .Ea e inscrisa doar ca o sa o aducem mai incolo, sa ne mutam intii in noua casa.
Cecilia, tu mergi la gradi" Floare de colt"? Ca noi acolo suntem. Poate vor fi in aceeasi grupa. noi suntem la educatoarele Dima Mihaela si Pica Adonia , unde a terminat si Cristian. Mi-ar placea sa fie asa. Da un semn pe P.M.

Ana a scapat de pampers, cu greu, de vreo 3 luni. Nu ne-am stresat cu asta. Am procedat la fel ca la baiat. Doar ca ea s-a lasat mai greu convinsa. Dar cind a fost sa fie n-a mai dat inapoi. Inca mai avem 1 bibe de seara...asa de alint. In rest, e foarte vorbareata, de pe la 2 ani ani vorbeste intr-una. E si foarte ambtioasa..nu accepta sa vorbeasca gresit, daca ii subliniezi ca zice ceva gresit , imediat incearca sa se corecteze.

Poze noi pe flickr.http://www.flickr.com/photos/21833712@N07/
Pup toata suflarea .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Erina, cineva din familia vostra se pricepe la facut poze.Aveti una super tare...voi trei , cu marea in spate , un cer innorat si un soare straniu...super tare. ( Bine, asta se presupune ca e facuta de altcineva...daar , ma rog, coceptzia).Ca de altfel multe altele. Tu arati superb, nici nu zici ca ai bebe asa mic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui magdaz

Erina, cineva din familia vostra se pricepe la facut poze.Aveti una super tare...voi trei , cu marea in spate , un cer innorat si un soare straniu...super tare. ( Bine, asta se presupune ca e facuta de altcineva...daar , ma rog, coceptzia).Ca de altfel multe altele. Tu arati superb, nici nu zici ca ai bebe asa mic.

mama de Cristian(05.01.2004) si Ana-
Maria (05.09.2007)http://community.webshots.com/user/magdaz74

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=112487

Multumim mult Magda. Acum admiram si eu pozele cu voi. Ajunsesem la cele cu Ana si inca o fetita pe pat. Ana e de o finete incredibila iar cavalerul e mare acum.

Succes la renovare.

Poza aceea e facuta pe trepied la auto. Ideea mea era sa iesim toti in umbra-contre jour ca siluete negre pe fondul cerului.

Trebuie neaparat sa facem una sa la anu, in apus, toti 4 in costume de baie tinindu-ne de mina.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aeperju

Erina, absolut minunate pozele. Ma bucur tare mult ca v-ati simtit atat de bine. Si...o zi usoara si frumoasa maine. O sa fie bine ai sa vezi!
Numai bine!

Multumim Ema. Readaptare usoara si lui Andrei. Burtica ce mai face?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Bine face, multumim. De greturi tot nu prea scap, e sensibila rau fetita asta draga.
Poze cu noi:

http://community.webshots.com/album/578565224SAojap

NUmai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Yaia, Tudor e mincacios asa ca daca Alexia ii seamna nu poti fi decit foarte fericita.

Mancacios? Am lasat eu impresia asta? Nu e mancacios, dar nici nu ma plag. Mananca insa foarte incet anumite mese care au carne. Are si el mese si mese. Poate mesele care mi se par mie ca decurg greu sunt cele unde ma ajunge pe mine oboseala.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput