Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us Eu mereu vb cu el, si sunt convinsa ca fiecare mama face asta, mai ales cand intervine o schimbare in programul lui, majora din pctul lui de vedere, insa efectiv imi da ignore cand ajungem acolo. Sper sa treaca repede si sa fie la fel de vesel cum era la gr mica. cand efectiv abia il tineam sa-l dezbrac, ca el asa se ducea inauntru. |
Muta vorbirea acasa, seara cand va pregatiti de culcare 'pregateste-l' pt. a doua zi si repeta poezia dimineata, inainte de a pleca de acasa. Hai ca trece si perioada asta de reacomodare. Rabdare, ca tutun nu ai voie!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui prisi felicitari si pt iepurica Alexia |
Multumim!
Sa stii ca am recunoscut-o cu greu pe Miruna movulia, foarte mult s-a schimbat, a crescut si pare asa serioasa si matura in poze. Dar e la fel de frumoasa cum mi-o amintesc!
Pupam fetele pe burtici!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, ce fetita mare ai!! Deja iversificare? da semne si orinte? :P Nu incerci BLW? (baby led weaning) Mi se pare f cool si f natural. daca as mai avea un bebe asta as face. |
Da, deja. Va avea 5 luni si jumatate cand incepem diversificarea si trebuie. Pt. ca:
- in ultima luna a luat doar 360g doar cu lapte de tzitzi
- soarbe din priviri tot ce mancam noi si pare ca laptele nu-i mai ajunge, desi e destul
- din ianuarie merge la gradi si pana atunci trebuie sa fie diversificata complet, asa ca o luam incet
Eu incerc time led weaning. Adica ce imi permite timpul sa fac. Si stii cum e cu cararea batatorita? La Tudor diversificarea a mers foarte bine dupa schema mea proprie si tot pe aia o sa o urmez (adica de sambata avem piure - supa crema din morcov la abur).
Yaia spune:
| citat din mesajul lui adimercedes M-am gandit la voi zilele astea cu SF & al. Am termiant de vazut, la ore extrem de mici si cu multe intreruperi, BSG (Battlestar Galactica). A-AMA-ZING!!!! Pe bune, nu esti fan SF daca nu vezi BSG. Asa ca aveti de lucru ;) Si cantecul care m-a "switched on" si de acum cred ca sunt un cylon e www.youtube.com/watch?v=K_IsptRrIak&feature=related" target="_blank">aici si similar www.youtube.com/watch?v=BigolJfoANw&feature=related" target="_blank">aici. Sa imi zic daca ramai profund neatinsa ;) Asa ca, succes la vizionare . Si vezi ca dupa ce termini, incep simptome de "withdrawal", ca dai in adictie Pup familia delfin . |
Am tot incercat sa urmarim serialul, dar niciodata nu l-am prins de la inceput, asa incat nu ne uitam ca sa-l vedem cum trebuie. Cred ca va trebui 'planificat', ca altfel nu avem sanse sa-l vedem. Din cauza de copii. Asa am facut cu 'Spartacus: sand and blood', ne uitam la el dupa ce se duceau copii la culcare, cate unul pe seara, dar ala are deocamdata doar 13 episoade, pe cand BSG are multe. Poate mai asteptam cu el.
Apropo de SF, sotul tocmai a primit cel mai recent volum al lui Peter F. Hamilton, The Evolutionary Void. Abia asteapta sa-l citeasca. Eu am ramas in urma rau cu cititul din lipsa de timp. Pic seara de oboseala...efectiv!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui bernix Yaia, ce a mai trecut timpul! Deja va diversificati si sunteti iepurite. Totul pare usor, natura si asezat la voi. Bravo, bravo! |
Dap...tare repede a trecut. Nu ma intrebati, ca nu stiu cum de au trecut aproape 6 luni...Cuvantul cheie e 'pare'.

Yaia spune:
| citat din mesajul lui myral Yaia ai asa mare dreptate cu Isabela abia asteapta scoala. Elisa a devenit ff dificila si vrea joaca joaca continuu, mai dar nu se joaca singura deloooc si daca eu sunt cu Darius o ia pe Isabela. La treburi ne ajuta maica mea vine la cateva zile si facem curatenie si mancare. Asta cand e tati plecat cand e acasa are si Isabela pauza de respiro ca atunci Elisa e numai dupa tati (mai ales in brate) nici la baie nu poate sta prea mult |
Myral, paturica jos! Pun paturica de la gym pe jos, alexia pe paturica cu ceva jucarie, eu langa ea ii mai dau cate o mana de ajutor la joaca si in acelasi timp ma joc cu Tudor. E drept ca el se joaca mult timp si singur si se uita la desene sau filmulete cu avioane singurel, dar cand cere joaca cu mine, asa procedez, amandoi langa mine si joaca cu amandoi in acelasi timp. Ma gandesc ca o sa fie si mai usor cand Alexia o sa stea singurica in fund. Deocamdata o mai tin ca pe sezalong intre picioarele mele si in timp ce ea roade de zor la cate ceva, eu decolez si aterizez avioane, vin cu masina de politie la locul accidentelor de avioane etc.
Yaia spune:
| citat din mesajul lui bebeka De cand n-am mai intrat am uitat si parola,noroc ca o scrisesem pe o agenda! Bine v-am regasit mamici si puiuti! |
Eu te pomenesc de cate ori fac reteta ta de cartofi taranesti!
cecilia L spune:
Bernix, la noi sunt 35 copii si tot 20 de patuturi, e adevarat sunt destul de multi care nu dorm acolo, o sa vedem exact de luni, directoarea chiar ne-a rugat sa-i luam la pranz pe cei care avem cu cine sa-i lasam, nu este cazul nostru, altfel vor dormi 2 in pat, nu mai au loc de patuturi.In ce priveste programul este cam asa:
- 7.30-8.30 ii ducem( se inchide poarta), de preferat sa nu stam in sala cu ei, lasati la usa chiar daca plang;
- 8.30-9.00 micul dejun, urmat de activitatile specifice;
- 12.30 - 13 pranzul
- 13-13.30 luati cei care nu raman la somn(exista copii fara masa si somn care nu stiu cand vin sau cand pleaca - sunt amestecati cu ceilalti copii nu sunt grupa separata, o aiureala nu am inteles prea bine);
- 13.30 - 15.15 somn urmat de o gustare pana la 16;
- se deschide poarta la 16 pana la 17.30 sa plece acasa.
Bebeka, legat de masa, din ce stiu de anul trecut si la noi se da cam aceleasi lucruri...
Roxana ce activitati interesante face Andrei la gradi....petrecere frumoasa si "La multi ani!"
Activitati putem alege asa: engleza, calculator sau gimnastica aerobica/dansuri.......adica nu prea ma incanta nimic, probabil gimnastica sa nu zic ca nu il dau la nimic, dar si aici ma gandesc....engleza fac in sala lor cu ceilalti copii prezenti, unii se joaca alti cica fac engleza/prefer sa faca acasa meditatii, atunci cand o sa fie cazul(ma gandesc eu de la primavara, este cam mic si se plictiseste repede), iar PC exclus la 3 ani.
gata m-am intins ca o placinta, deh este sarbatoare![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui cecilia L altfel vor dormi 2 in pat, nu mai au loc de patuturi. |
Whaaaaattttttt?????

Mai neicusorule... dar de ce nu a limitat numarul de inscrisi la cate paturi are? Mi se pare nefiresc...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

. Si vezi ca dupa ce termini, incep simptome de "withdrawal", ca dai in adictie