Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Myral, daca suge noaptea e f bine. Aparatori ai incercat?

Eu spun ca cu cat mai prematur, cu att iversificare mai lenta si mai auto, citeste despre BLW sa vezi (google search)
Despre grai...eu aca voi face rituximabu asta, voi fi si mai suscep[tibila la infectii ecat e la cortizon, asa ca Gh va fi home schooled sau de fapt gradi schooled o gramada :))

Bernixu, nu-i place educatoarea aia. Nu e destul e desteapta pt Ana ta, si nu fac misto.

Rox, am citit bine? i-a placut la Arte?

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Gabi, ufff, sanatate fetitelor dulci!

doamna Piciulescu????

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

ADI Elisa cred ca il loveste pe Dari din gelozie si eu incerc cu distragerea atentiei dar e greu ca ea il loveste cand ii dau bibe (de obicei ii fac si ei lapte sau ii dau la desene dar chiar si asa ma surprinde cu cate una din senin Eu nu am pedepsit-o deloc incerc nici sa nu o cert doar ii vorbesc cat mai calm dar tot plange(stie ca a gresit) si asa am doi urlatori In rest si ea il iubeste si il pupa il strange in brate de il sufoca Iar el e un zambarettt si asa se bucura cand e alintat . Eu speram ca o sa se joace amandoi cand mai cresc sper sa nu se bata tot timpulYaia ai asa mare dreptate cu Isabela abia asteapta scoala. Elisa a devenit ff dificila si vrea joaca joaca continuu, mai dar nu se joaca singura deloooc si daca eu sunt cu Darius o ia pe Isabela. La treburi ne ajuta maica mea vine la cateva zile si facem curatenie si mancare. Asta cand e tati plecat cand e acasa are si Isabela pauza de respiro ca atunci Elisa e numai dupa tati (mai ales in brate) nici la baie nu poate sta prea mult

Mergi la inceput

Nici gand sa suga cu aparatori suge doar adormit daca s-a trezit nici sa nu simta tzatza Si apropo de asta lui nu ii place in brate mi-am luat sling degeaba vroiam si eu sa-l tin cat mai aproape de mine sa recuperam cat a stat in incubator departe de mine , of of si la colici ce mi-a mai plans ca eu il tineam in brate sau pe burta mea pana am descoperit ca el se linisteste singur in carucior pe burtica cu suzi in gurita eventual leganat E asa diferit de Elisa ea ar fi stat numai la tzatza zi si noapte si la mocutza sunt diferiti Elisa e blondina el e brunetel nu stiu cu cine seamana copiii astia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sabina, nici nienu-mi place educatoarea, dupa cum am zis si nici nu voi forta copilul. daca nu vrea sa stea, mergem acasa si gata. Ii voi spune insa educatoarei parerea mea si voi incerca sa gasim o cale de comunicare. Nue musai sa incartiruiesc copilu' cand abia a implinit 3 ani si n-o s-o fac, insa n-am nici chef sa arunc cu bani de spagi in stanga si in dreapta. Vom merge in ritmul nostru sau deloc.

myral, asa ma bucur ca-i bine buburuzul tau!!! Tare greu trebuie sa fie cu trei copii, ultimii doi si apropiati ca varsta.
Despre diversificare mie mi-au zis ca de obicei nu sunt probleme de adaptare la prematuri, ca stomacul de dezvolta bine in viata extrauterina si ca pot fi diversificati ca si ceilalti copii, insa laun pui asa miiiic parca si eu as astepta si l-as lasa pe el sa aleaga. Tin pumnii sa fie toate bune cu el, cu voi toti.
Ca incurajare, am o prietena care a nascut gemeni la fix 28 de saptamani si sunt bina sanatosi amandoi, fara nici un fel de sechele,au 3 ani acum

Mergi la inceput

Sabina am citit deja putin dar mi se pare drum lung pana la diversificareAm plecat la muls cat mai doarme ca e sotul acasa si el sare cu lapte praf ca plange baiatul pana ma mulg eu asta e dezavantajul cu LP in casa Si apropo de LP mi-am adus aminte de politica din maternitati cum nu scoteam eu suficient lapte cum sareau cu LP ba chiar la inceput ii dadeau fara sa stiu eu jum LM jum LP desi eu aveam suficient DE CE??? nu stiu nu am primit raspuns si la nou nascuti la fel ca sa nu planga noaptea ce mai haleau bibe of of eu ma duceam noaptea la muls adica si la particular ce sa mai spun de stat.

Mergi la inceput

Ooof, dragu e el, s-a invtat singurel in incubator.
dar nu cred ca ai luat sling degeaba, peste vreo 2 luni cred ca se schimba kalimera:), ca e evolutia fireasca .

Bernix, stiu ca la voi aaptarea o sa fie in rimtul fet ii si tare ma bucur.

va ca se termina ploaia, am plecat sa cuceresc viena:P

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

BERNIX multumim daca Isabela era mai mica nici gand sa mai fac unu, cu ea am alte griji acum dar macar sunt diferite.Al meu regurgiteaza mult chiar si la o ora dupa masa dar daca a crescut f bine nu s-a alarmat nimeni Pediatra ne-a dat sa incarcam humana antiregurgitare (cu faina de roscove) dar nu l-a tolerat asa ca am renuntat desi de la el nu mai varsa. I-am facut si eco abdominal ca mi-era mie sa nu aiba ceva de la gavaj cu tubulet o luna jum dar e ok nici reflux cica nu are mai ramane sa-i facem ceva analize.Cu gradinita asa e fiecare copil cu ritmul lui insa mi se pare esential ca mama sa nu plece imediat lasand copilul urland(asta daca nu are alternativa) Eu stiu sigur ca Elisa nu e pregatita asa ca nici nu incerc desi mi-ar fi muuult mai usor cu ea la gradinita dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeka spune:

De cand n-am mai intrat am uitat si parola,noroc ca o scrisesem pe o agenda!

Bine v-am regasit mamici si puiuti!

Noi suntem bine ,Rebeca de luni e la gradi(111 de la Favorit).Fara probleme caci stie de cand ramanea cu bona ca mami pleaca la serviciu si vine repede.
Sunt 24 de copii in grupa din care 5 la program scurt.Primul lucru pe care l-am auzit luni a fost:nu avem jucarii.Am dus eu ceva dar la cati copii sunt nu e suficient mai astept sa vad daca si altii aduc.

In schimb eu am deja o mare nemultumire in ceea ce priveste mancarea.În afara de luni cand la gustarea de dupa amiaza au avut biscuiti si piersica,ieri le-a dat prajitura casei de la alka si azi vor avea eugenia cu lapte!!!!Pai Rebeka nu mananca nici la 2 saptamani ce-i i-au dat astia in 2 zile.Ieri a molfait la prajitura aia si la un momemt dat am intrebat-o daca vrea mar si a mancat tot marul si apoi si budica cu braza si stafide facuta de mine...

Abia astept sa incepeti si voi gradinitele si sa schimbam impresii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui luy
Sper sa nu facem si noi asa, ca nici pana acum nu am ales nume pentru Suri

Mie imi place Suri! E exotic si imi aduce aminte de copilul lui Tom Cruise si Katie Holmes. Parca are nume asemanator, nu?

Ce-i soro, nu mai merge Google? Cum asemanator? Se numeste chiar Suri..

Goagalu' merge, timp nu e de ...goagalit! Tot ce scriu e pe fuga si nedezvoltat cum as vrea ca pisica dintoasa nu-mi da pace. Se vede deja punctu' la dintosu' no.2, deci nici gand de timp sa butonez in voie...in plus, azi ii duc pe amandoi la circ! Poate ma opresc aia acolo sa ma expuna!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput