Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (403)
Raspunsuri - Pagina 13
luy spune:
Eu tot pe fuga - dar v-am obisnuit, nu ? ![]()
Duminica noaptea am realizat ca pot sa nasc oricand si eu nu am rezolvat nimic cu celulele stem, nu incheiasem nici un contract, ba inca nici macar nu ma hotarasem ce firma sa aleg
.
Asa ca toata dimineata m-am documentat si am constatat printre altele ca toata procedura dureaza, iar eu sunt presata de timp. Dar am gasit rezolvarea, astfel ca la ora 14.30 eram cu contractul semnat si cu kitul de prelevare in brate ( ce bine ca locuiesc in Bucuresti ! )
Un alt stress al meu era ca inca nu cumparasem carucior, nu stiam nici ce model sa aleg... 
La ora 16 deja rezolvasem si problema asta, eram cu carucior+scoica noi in masina 
Eeeee, asta da eficienta, nu ? ![]()
Asa ca nu am avut timp sa mai povestesc cum a fost la party, de aceea am lasat pozele sa vorbeasca in locul meu. Paote maine sa-mi fac timp sa scriu 2-3 vorbe...
bernix, mi-a parut extrem de rau ca Ana s-a imbolnavit si ati ratat petrecerea
. Saracuta, mi-o si imaginez ce dezamagita a fost... Trebuie sa facem cumva sa ne vedem sa va dau banii pe postere ( ati vazut, fetelor, ce postere grozave ne-a facut Bobo si anul acesta ?
Multumim, Bobo ! 
) si cadoul pentru Ana. Vorbim la telefon. Multa, multa sanatate
, sa se refaca rapid atat Ana ( tot nu am priceput ce diagnostic i-a pus dr ) si bunica.
Gabriela, tare greu trebuie sa-ti fie cu amandoua bolnave, offf
. O imbratisare stransa si multe ganduri bune, sa se faca bine cat mai repede frumoasele tale 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
luy spune:
Dinozaurul este din jucariile pe care le-am adus noi de acasa ca sa aiba piticii ocupatie
, stai linistita ca nu plange nimeni dupa el - Mariei nu-i place, se sperie de el
. Asa ca il puteti pastra, daca va place 
Poneiul pe care l-a gasit Roxana trebuie sa fie cel pe care l-a ratacit Antonia. Bine ca s-a gasit, noi am rascolit toata sala dupa plecarea tuturor in cautarea lui si-mi parea rau sa se fi pierdut.
Nu si-a revendicat insa nimeni pulovarul tip bolero roz... Las' ca va iau eu la rand pe PM, trebuie sa descoper posesoarea...
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
36+ cu
la purtator
alinus_25 spune:
Luy, felicitari pt petrecerea reusita!
M-am delectat cu multe serii de poze, am admirat indelung pe Maria si pe Suri- inca chiriasa, ce ma bucur ca ti-am vazut burtica (desi o mai zarisem, cu ceva timp in urma, si printre pozele Roxanei,cred. Insa nu eram convinsa ca-ti apartine
)
Multe multe multumiri

ca ne-ai introdus in poster pe ultima miime
Nu pot sa nu fiu mandra de apartenenta la acest grup, chiar daca (din pacate) numai virtual.
Am admirat si mocutze dulci, care mai de care mai curioase/ inocente/indraznetze/fericite/pofticioase
, mamicile suple si gratioase, ori burtici implinite. Numai cuvinte de lauda si regrete ca nici anul acesta nu am putut participa.
Noi ne mandrim cu viitorul gradinar, datator de perle, insa mai cuminte si mai intelept, rational, curios, voluntar, iubaret.
Si cu o mana de fetitza, are doar 8,2 kg si aproape 80cm.
Manechin!
Tragem de ceva timp cu bolile, am o groaza de ghimpi si de intrebari fara raspuns.
Alaptez in continuare, nu dorm noptile si e jale daca ii refuz un supt. Ne luptam cu tantrumuri groaznice
si ca sa-mi puna capac, tocmai ce am citit pe babycenter.com ca exista ceva legatura intre un astfel de comportament si deficienta de fier/anemie.
Problema e ca deja s-a creat un cerc vicios: giardia(ii fura fe din intestin)-anemie-inapetenta-refuzul multor alimente cu fe- 6-7 scaune proaste pe zi-intoleranta la suplimentele cu fe.
Acum incercam sa o mai linistim la burtica cu Debridat, i-am dat noaptea trecuta Peritol pt prima oara (nu mi-a placut reactia ei, insa azi a mancat bine de tot), poate asa va dormi noaptea(am uitat sa spun ca se svarcoleste groaznic, da gaze la greu, se arcuieste), va suge mai putin noaptea si va manca mai bine ziua.
In plus are si bronsita post-restanta laringotraheobronsitei(crup) si pneumoniei de care abia am scapat.
Mamicile care au o idee cat de mica despre modul cum as putea sa rup cercul asta vicios, va rog sa scrieti, sunt efectiv la capatul puterilor, si fizic si psihic.
Bernix, o imbratisare stransa si sanatate Degeticai!
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
cecilia L spune:
Alinus, sanatate multa si sa scapati repede de toate problemele. Nu am inteles daca ati inceput gradinita sau urmeaza?
Luy, multumesc ca m-ai tras de "urechi", am uitat cu totul de postere...sper sa nu se supere pe noi( nu mi-l inchipui cum arata suparat
), dar daca a lipsit, Suri a atras toata atentia.

Tati de Degetica zisa si Venus multumim pentru postere, frumoase cum ne-ai obisnuit.
Doamna C, la noi orice este posibil, a recunoscut D-na Dir. ieri ca tb inscrisi doar 20 in grupa, dar datorita cererilor fffff numeroase....bla bla, mizeaza pe faptul ca nu o sa ramana toti sa doarma, la grupele mai mari sunt tot asa multi inscrisi, dar vin max 17-18( asta stiu de la vecine ca nu am alta sursa).![]()
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
danuta36 spune:
Hop si eu la sc.3,nu de mult am ajuns acasa de la job...sunt tot pe fuga...
Luy felicitari pentru petrecerea reusita
Am vazut si pozele,nu ne mai saturam parca,si eu si Miru,sa ne uitam la ele...ea e tare dornica si striga 'vreau poze cu copii' ![]()
Aniast felicitari,sa va traiasca puiutul mic!
Yaia pupam iepurita mica 
Gabriela multa sanatate fetelor!
Noi suntem bine,am amanat mersul la gradi pentru anul viitor,ca totusi e prea mica si mi-e groaza de boli...plus ca ticu se simte mai bine si mai sta el cu ea cand suntem amandoi la job.Chiar mi-a multumit doamna administrator ca am anuntat-o,zicea ca si asa sunt peste 30 de copii in grupa mica,la o educatoare,asa ca nu-mi pare rau...deci am scapat de bancuta 
Miru zicea da cand o intrebam daca vrea la gradi,apoi dupa 5 minute..'da' ma mai tineti acasa' ![]()
Gata,plec la somn,ca am restante...pupici la toata lumea!
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)
ceamica spune:
La multi ani si de la noi pentru cei ce si-au aniversat onomastica 
si noi l-am sarbatorit pe tata socru
sunt franta
noapte buna
SabinaY. spune:
La multi ani tuturor Mariilor!
La multi ani tuturor Anelor!(La multi ani Degetica :*)
La multi ani sarbatoritilor de zilele acestea!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
SabinaY. spune:
Sabina sper sa gasesti o solutie pentru o reducere.Iar daca nu,important este sa de-a rezultate tratamentul si sa te faci bine,indiferent de pret.
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
adimercedes spune:
Bernix, Cecilia, horror ce ziceti voi acolo! 2 in pat???! Wow... Si scuzele mi se pare extrem de slabe. Si cand eram noi copii erau grupele cu fff multi copii, dar nu am dormit niciodata 2 in pat! Existau paturi pliante si erau scoase la nevoie.
Offff...
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
adimercedes spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Am tot incercat sa urmarim serialul, dar niciodata nu l-am prins de la inceput, asa incat nu ne uitam ca sa-l vedem cum trebuie. Cred ca va trebui 'planificat', ca altfel nu avem sanse sa-l vedem. Din cauza de copii. Asa am facut cu 'Spartacus: sand and blood', ne uitam la el dupa ce se duceau copii la culcare, cate unul pe seara, dar ala are deocamdata doar 13 episoade, pe cand BSG are multe. Poate mai asteptam cu el. Apropo de SF, sotul tocmai a primit cel mai recent volum al lui Peter F. Hamilton, The Evolutionary Void. Abia asteapta sa-l citeasca. Eu am ramas in urma rau cu cititul din lipsa de timp. Pic seara de oboseala...efectiv! ![]() |
Yaia, draga de tine. Stiu prea bine ce inseamna. Am avut curajul sa ma apuc de "At Home" a lui Bill Bryson si cred ca o termin de Craciun si si asa va trebui sa fiu fericita! Cat despre TV. Noroc ca primisem episoadele de la un prieten, ca nici macar nu stiam cand si daca a rulat la TV! Spartacus, hmmm, am auzit ca ruleaza si aici, dar habar nu am ce si cum. Sunt multe care ar fi interesante, insa efectiv nu avem vreme nici sa le cautam in ghid si sa le inregistram
. BSG l-am vazut de-a lungul a 5 ani, cred, deci puteti sa va apucati, ca daca le veti viziona ca noi, va ia ceva vreme ;)Deci muzica te-a lasat rece?! Nu te-a "switched on"...

"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009