Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)
Raspunsuri - Pagina 12
Yaia spune:
La multi ani, Emanuel Marcu de mami rodicamaries! Tot ce e mai bun pe lume!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
adimercedes spune:
Yanissa, La Multi Ani, sa cresti frumoasa, sanatoasa si norocoasa si sa luminezi zi de zi viata parintilor!!! 
"A characteristic of the normal child is that (s)he doesn't act that way very often." - unknown
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Povestea obtinerii primei sarcini
Lisa Maria 01.10.2007
Adam Joshua 07.10.2009
cecilia L spune:
La multi ani Yannisa
La multi ani Emanuel Marcu de mami rodicamaries
sa cresteti mari, sanatosi si sa aduceti multe bucurii celor dragi.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Happiness_4_us S-apoi alea 10 minute de forumeala, cand ne raspunzi noua, foloseste-le pentru tine, desi stiu ca-i greu. Trebuie sa-ti incarci bateriile in vreun fel. |
Adica ce vrei sa zici tu mah? Ca noi nu "curentam" destul?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Mai Nana, de intrebari si ganduri n-ai sa scapi vreodata! Asa ca incearca sa le raspunzi repede si hotarat.. ca sa se duca.. ca daca stai cu indoiala... atunci faci "aglomeratie" de intrebari si ganduri... care nu-i buna la minte! 
=====================
carpatina spune:
Mah, nu prea va inghesuiti la petrecere.... ![]()
=====================
Happiness_4_us spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Mai Nana, de intrebari si ganduri n-ai sa scapi vreodata! Asa ca incearca sa le raspunzi repede si hotarat.. ca sa se duca.. ca daca stai cu indoiala... atunci faci "aglomeratie" de intrebari si ganduri... care nu-i buna la minte! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Asa ma gandeam si eu ca mi s-au amestecat rau tare gandurile. Nu mai spun ca am ganduri din ce in ce mai sumbre, dar cred ca asta era inevitabil avand in vedere istoria lui Andrei.
Incerc sa raman pozitiva, sa nu ma tzacanesc, si sa imi spun mereu ca de data asta totul va fi bine, ca si la Andrei a fost o eroare medicala. De asta sunt 100% sigura.
Pup tare.

Mamica fluturasului Andrei si
13+
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Happiness_4_us
Asa ma gandeam si eu ca mi s-au amestecat rau tare gandurile. Nu mai spun ca am ganduri din ce in ce mai sumbre, |
Te inteleg pe deplin... ca data fiind varsta "inaintata" la care noi am facut-o pe Ioana si mie mi-au dat tarcole gandurile din categoria asta...
Nu poti decat sa speri ca Dumnezeu te va rasplati de data asta! Noi ne rugam alaturi de tine!

=====================
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Eu, eu, eu! (emoticon care agita mana ridicata cu doua degete, ca la scoala Mama, ce ma mai plangeam de greturi si cand se plangea Gabriela cu Sofi si eu asteptam sa raman cu Bebedoiu', ma gandeam "Hai, ma, ca nu poate fi asa rau!" E foarte bine ca o sa ai ajutor dupa Bebe2. Eu am fost mai depresata dupa Alexia decat dupa Tudor, cand nu am avut absolut nimic. Dupa Alexia am fost putin depresata ca ma obisnuisem cu binele. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Asta zic si eu, nici gand de bb3. Poate sa o iau razna, dar sigur nu.
Nici eu la Andrei nu am avut nici un gand ca nu ma voi descurca, dar acum deja ma gandesc cum o sa-l duc pe Andrei la gradi, o sa fie munca la imbracat de 2 ori ca trebe luat si bb2 cu noi, ca nu am cu cine-l lasa, la fel si cand il iau, plus dat sa manance la amandoi, mie inca imi e dificil acum doar cu Andrei ca nu maninca orice si cateodata trebuie facute 2 feluri de mancare ca primul e refuzat si nu ma lasa inima sa-l las nemancat, s.a.m.d.
Gandurile astea ma ucid de-acum.

Si ma intreb cum Dumnezeu fac unele copii pe banda?
Offf.
Si ma repet, din pctul meu de vedere, sarcina nu e nici pe departe cea mai frumoas aperioada din viata unei femei, ca au loc o gramada de transformari. Dupa nastere consider eu ca vine satisfactia, poate de-aia acum abia astept sa nasc odata, ca stiu exact ce urmeaza si ce ma asteapta pe perioada sarcinii.
Mamica fluturasului Andrei si
13+