Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Happiness_4_us

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Mai Nana, de intrebari si ganduri n-ai sa scapi vreodata! Asa ca incearca sa le raspunzi repede si hotarat.. ca sa se duca.. ca daca stai cu indoiala... atunci faci "aglomeratie" de intrebari si ganduri... care nu-i buna la minte!

Asa ma gandeam si eu ca mi s-au amestecat rau tare gandurile. Nu mai spun ca am ganduri din ce in ce mai sumbre,

Te inteleg pe deplin... ca data fiind varsta "inaintata" la care noi am facut-o pe Ioana si mie mi-au dat tarcole gandurile din categoria asta...
Nu poti decat sa speri ca Dumnezeu te va rasplati de data asta! Noi ne rugam alaturi de tine!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Exact asta m-a determinat sa mai fac un copil. Trebuie sa simtim pe deplin bucuria de a fi parinte!

P.S. Tu esti singura acasa? Ce-i cu tine la ora asta pe forum?

Mamica fluturasului Andrei si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

numa mie mi s-a parut mai usor cu doi decat cu unul? :)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Nana, va fi totul perfect!

Adi, mare dreptate ai, copiii reactioneaza si se comporta intradevar conform "tonului" nostru!!!
Eu am observat sta de mult timp. Daria daca e suprastimulata sau intr-un mediu agitat se incarca si ea negativ.
Deasemeni la ea merge numai si numai vorba buna.

Carpatina poate se anunta mamicile mai tirziu, desi vad ca tot fetele care veneau deobicei sunt cap de lista. Mai ales pentru bucurestence lasati la o parte gindurile aiurea-cum ar fi cum ma imbrac, daca se imbolnaveste copilul meu de la alt papanash, se poate imbolnavi si in parc... ginditiva ca e o ocazie minunata pentru puiutii vostri de a se simti bine!!! Daca nu plecam cred ca noi am fi venit in formula completa!

Nu uitati, cel mai frumos cadou pe care il puteti face copilului vostru e sa il duceti intr-un loc nou si interesant pentru el! ce poate fi mai frumos decit o petrecere cu copii, baloane, surprize si cadouri!!!!

Maria vroiam sa te intreb de ce nu mergi la petrecere chiar fara Teodora, doar e un prilej de socializare si intre mamici???

Gabriela, parca ai scris ca nu sunteti invitate...te refereai la petrecerea papanashilor?

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, mi-ai dat o idee...chestia e ca eu voi fi inainte de plecarea la Viena si nu stiu daca am timp sa ajung la party, copiii vor fi la busteni oricum...ma mai gandesc, oricum prezenta mea nu implica niciun cost, ca eu n-am voie sa mananc nimica din ce sa da la petreceri :P, asa ca daca am timp si ma simt in stare, poate trec nitel...

Cum mi-am alaptat copiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

buna seara
La multi ani! si de la noi piticilor sarbatoriti zilele trecute, sa fie sanatosi si fericiti
Miruna Ioana de mami Lia_B
Olivia Ioana de mami Alinkav
Cristian Nicolae de mami Afibebe

Yannisa Milena La multi ani si petrecere maxima in vacanta

La multi ani! si micutului morosan la implinirea primului anisor

Marta si Miruna
17+

Mergi la inceput

Nana eu cred ca totul va fi bine si te vei descurca de minune cu cele doua minuni, sunt sigura ca nu va ramane nici unul flamand si neschimbat, sau fara atentia cuvenita, tu esti o mamica mai puternica decat oricare dintre noi, normal ca te gandesti cum o sa fie si sunt sigura ca nu va fi usor si comod, dar vei fi o mamica fericita si implinita si putin obosita un buchet mare de pentru tine si cate un -ic pentru Andrei si bb din burtica

Marta si Miruna
19+

Mergi la inceput

Erina ma bucur ca sunteti bine, sper sa aveti o vacanta reusita fara alte surprize , multa sanatate piticilor
la capitolul taiat unghiute stam super bine, le taiem si de 2 ori pe saptamana la maini si o data la picioare din motive bine intemeiate, una bucata movila cu nisip in care sapa aproape zilnic +gradinarit cu bunicii, asa ca vine singura sa-mi arate ca sunt urate si trebuie aranjate plus ca mai primeste uneori cate o florica aplicata sau pictata de mami

Marta si Miruna
19+

Mergi la inceput

noi am avut o seara super agitata, domnisoara nu a vrut sa doarma la pranz si ne-am inteles destul de greu cu ea, eu am gatit ceva usurel iar ea a fost mot si mi-a mancat jumate din legume inainte sa le pun la tigaie, e mare fan ceapa si morcov, apoi a facut cateva crizute de isterie si cand o intrebam ce are zicea ca e foarte bolnava o doare rasfatzul(asta e de la mine cand plange degeaba ii zic ca e de la rasfat)dar pana la urma am reusit sa ii fac un dus ca de adormit nici 3 minute nu a durat, mai greu a fost cu convinsul

eu sunt ok, in afara de oboseala si mici junghiuri prin spate+ ceva insomnii parca nici nu sunt gravi, nu am nici pofte, nici greturi doar ceva nervi mai multi( e de la hormoni nu se pune) si mai am un pic si sunt la jumate , nici nu stiu cand a trecut perioada asta

Marta si Miruna
19+

Mergi la inceput

la petrecere incerc sa ajung si eu, noi o sa ne intoarcem din vacanta pe 3 sa vad cum reusesc sa ma mobilizez ca vrem sa facem o mica petrecere sambata pt Miru si o sa avem ceva alergatura

Marta si Miruna
19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina

numa mie mi s-a parut mai usor cu doi decat cu unul? :)

Cum mi-am alaptat copiii

Nope...

Mergi la inceput