Dulceturi si papanasi de 3 ani sept-oct 2007 (399)
Raspunsuri - Pagina 14
slippers76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui prisi noi am avut o seara super agitata, domnisoara nu a vrut sa doarma la pranz si ne-am inteles destul de greu cu ea, eu am gatit ceva usurel iar ea a fost mot si mi-a mancat jumate din legume inainte sa le pun la tigaie, e mare fan ceapa si morcov, apoi a facut cateva crizute de isterie si cand o intrebam ce are zicea ca e foarte bolnava o doare rasfatzul Marta si Miruna 19+ |
Acu' am inteles de ce nu raspunzi la telefon...
Erina spune:
Buna noapte! Copiii dorm!
Prisi bine ai revenit! Si Daria e fan nisip si are cite o remorca la discpozitie de fiacre data cind merge la tara.
Sabina, trebuie sa mergi, fetele s-ar bucura. sa nu cumva sa te gindesti ca vai ca nu esti destul de slaba.
Ema mami se Sebastian, Valentina si restul mamicilor care in alti ani ziceau ca vin si nu ai mai ajuns! Hai mobilizarea, macar de dragul Luizei!!!
Am citit despre Paris la Ana pe blog apoi am mai gasit un blog care zicea despre filmul www.imdb.com/title/tt0879870/" target="_blank">Maninca, roaga-te iubeste! Nu stiu cum e,eu am citi cartea care mi-a placut mult. Am si Ultimul barbat american dar nu m-a prins.
Pentru mamica de ursulet, mamici de frumuseti clujene si toate mamicile www.youtube.com/watch?v=fl2WJdn3qOE" target="_blank">Bebel Gilberto - Samba da Benção muzica din film.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Piciulika stare de bine iti recomand filmul Mar Aldentro, joaca hunk-ul da' hunk Javier Bardem care joaca si in Pray, Eat, Love.
Papanash, sunteti bine?
Yannisa iubita sper ca aveti o vacanta numai cu surprize placute!! M-am gindit astazi la voi cum sarbatoriti in Egipt!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Sabina spune:
:), nu la slaba. Doamne fereste ma gandesc, trebuie sa vad daca am timp. Nici troller n-am, trebuie sa-mi cumpar :)
Prisi, cand Gh nu doarme la pranz, il scoate sotu seara cu bicicleta si n-are timp sa mai faca sa multe crizute de oboseala.
Ana, pfiuu, incepusems sa cred ca-s zuzi rau. Dar pe de alta parte, fetele noastre erau maricele...
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Celia spune:
La multi ani, Yannisa Milena de mami Maruntzika
Miruna Ioana de mami Lia_B
Olivia Ioana de mami Alinkav
Cristian Nicolae de mami Afibebe !
Sa fiti sanatosi , fericiti si impliniti alaturi de cei dragi.
Parintilor , sa le luminati zilele si sa se bucure de voi!
Celia spune:
Erina, sper ca sunt bine David si Daria. Sanatate multa, sa va puteti bucura de vacanta pe care o meritati.
Nana , sa treaca cat mai repede starea de gravidosenie si sa va bucurati de minunatii copilasi.
Prisi, sarcina usoara.
Teo, vacanta placuta si cat mai putini nervi de pe urma lui tero-Mihnea
Piciulika, sper sa iesi cat mai repede din starea asta... o vrem pe Piciulika noastra...
Rox, sanatate lui tati de Alex si Andrei.
Sabina , sa fie asa cum iti doresti la Viena , in primul rand legat de sanatate si apoi celelalte activitati pe care ti le-ai propus. Imi plac nespus relatarile tale despre copilasii tai, ce bine se simt ei la munte.
Luiza, toata admiratia, ca te implici si anul asta in organizarea petrecerii.
Myral, felicitari, sa va bucurati de minunile de copii.
Danuta, sa va fie de bine concediu.
Adi , multumim de link-ul cu Naomi...interesant.
Yaia, felicitari pentru delfinasi. Astept mai multe impresii despre inot. Merg in acelasi bazin Tudor cu Alexia? Ce zice Tudor de surioara lui ?
luy spune:
Mare sarbatoare mare ! 
Dulcetzurile si papanashii implinesc 3 ani ! 
Am trait impreuna emotiile nasterii...
'Sarmalutele' de ieri din maternitate sunt astazi domnisoare si baieti plini de personalitate si i-am vazut impreuna crescand, ne-am bucurat impreuna de fiecare dintisor, fiecare cuvant, fiecare pas, fiecare reusita la olita
, ne-am ingrijorat si-am suferit impreuna cand au fost bolnaviori... Si ne-am ajutat intre noi fie si macar cu o vorba buna... Dar de multe ori cu mai mult...
Au trecut mai bine de 3 ani de cand ne-am cunoscut si am format un grup minunat, unit de dragostea pentru tot ce e mai scump pe lume: dragostea pentru copiii nostri !
Si da, sunt ai nostri cu totii, ii cunoastem inca de cand erau 'mormoloci' in burtica...
Haideti sa-i sarbatorim din nou impreuna in spiritul frumoasei traditii care deja s-a format ! Bucuria se multiplica atunci cand este impartasita ! Daruiti-le papanashilor o petrecere grozava, daruiti-va si voua ocazia de a va intalni cu mamicile care v-au fost alaturi de atatea ori. Meritati ! Sunteti niste mamici grozave !
Cele care ati venit in fiecare an - nu intrerupeti traditia !
Cele care v-ati dorit sa ajungeti in anii trecuti, dar nu ati reusit - iata, aveti ocazia perfecta !
Cele care nu ati venit pana acum - haideti sa vedeti ce frumos poate fi, veti avea o surpriza placuta ! Veti fi primite cu caldura si veti simti imediat ca acolo este locul vostru, ca vrem de multa vreme sa va cunoastem...
Sunteti cu totii asteptati cu drag ! Si daca nu puteti veni cu papanashii - veniti oricum ! Noi ne vom bucura sa va avem printre noi fie si pentru un timp limitat...
Va asteptam cu mare drag sa sarbatorim impreuna cel de-al treilea anisor al comorilor noastre ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
luy spune:
La multi ani fericiti Stefan, dragul nostru prieten ! 
Tot binele din lume, sa fii sanatos si fericit, sa-ti bucuri parintii si fiecare pas sa-ti fie calauzit de steaua norocoasa sub care te-ai nascut !
Petrecere frumoasa cu multa iubire, bucurie si surprize minunate ! 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
34+ cu
la purtator
prisi spune:
buna dmineata
azi avem sarbatoriti de soi
Maria
si
Stefan
La multi ani! sa aveti parte doar de bucurii, sa fiti sanatosi si sa aduceti numai zambete pe chipurile celor dragi
Marta si Miruna
19+
mihailescu teodora spune:
Buna dimineatza,buna dimineatza!!!!!
Mi-e sete,mi-e foame...
,vreau papa bun,vreau
fina ![]()
Sarbatoare,sarbatoare...

www.flickr.com/photos/11799927@N07/2257928689/" target="_blank">Bruce Willis si Demi Moore 
s-au facut maaaariiii si frumosi!!!!!
Sa va dea Dumnezeu sanatate si intelepciune ,iar parintilor rabdare!!!!
Va imbratisez cu toata dragostea,Maria si Stefan,(mami si tati)x2!!!!!!
Imi sunteti dragi tare si ocupati un loc special intr-una din camarutele corazonului meu!!!!!!!

Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii