PEPENASII de iul-aug'08 sarbatoresc DOI ani(194)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Uitasem: am primit si eu parola si am intrat sa-i vad pe pepenasi. Nu am avut si nu am timp la dispozitie, ca sa las un comentariu, plus ca, tot nu-mi merge fereastra de comment.

Am vazut o mireasa extrem de frumoasa si speciala; am vazut-o pe Irinuca cea finuta si cumintica; pe Alexandra, junioara cu ochisori minunati; pe ursuletul Matei, la afine, un expresiv si jumatate; pe fratiorii Cris si Codi, luminosi si simpatici foc; pe fratorii Mihaita si Mateias, 2 dulcei si jumatate; pe frumosul Tudorica, mami intreg; pe motanelul Dav, un duracell scump; pe draguta Alexandra, in casa noua ; pe superba Maya, o papusica de copil; pe cretofolina draga Irina; pe surioarele irlandeze, doua spiriduse frumoase si ghiduse; pe Nancy cea mai fermecatoare minnie; pe fratiorii Luca si Alex, doi minunati; pe carliontata brunetica Daria; pe Deea cea cu ochii ca marea si pe SeB cel expresiv si smecher! Toti ar merita toate cuvintele de lauda din dex, pentru ca sunt minunati. Au crescuuuuut!

V-am lasat si eu niste poze cu zgatia. O s-o rog pe sora'mea sa le stearga in 2 sapt, asa.

Acum chiar va las. Group hug!

Mamica unui MIRACOL 2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

help!

messengerul meu s-a tampit!
a mai incercat cineva sa instaleze noua versiune aparuta zilele astea? marge ok?
pe mine m-a mancat in ... sa ii dau update si acum da eroare la conectare. se conecteaza si in 2 secunde se inchide.... Am dezinstalat tot ce tine de yahoo, rastartat...de "n" ori si aceeasi problema o am

desteapta de mine m-am dus azi la recoltat analize pt gradinita. dar nimeni nu mi-a zis ca nu trebuie copilul sa manance nimic pt extrudat faringian. asa ca i-a prelevat in timp ce ea mesteca multumita un biscuite si pe betisorul ala s-a lipit o firimitura generoasa. Asta dupa ce mancase copios acasa...
Pai eu nu fac analiza asta in fiecare zi. nu aveam de unde sa stiu. iar inainte de analize am fost la doctora de familie si nu mi-a zis nimic...

----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

mai exista messengerul de pe pagina de mail? tin minte ca exista undeva in stanga paginii dar acum a disparut...

Marina & ANA SOFIA 05.08.08

Mami Marina - Gospodina

Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ne-am intors de la Bistrita, a fost super la tabara medievala, si concertul si tot.

Aidel e si ea pasionata de dat uta pe tot ce ii iese in cale, de la bare metalice pana la manerul de la usa frigiderului . In rest mananca bine, creste, vorbeste de ne capiaza, ne alearga prin toata casa, ascunde obiecte si ne pune sa le gasim ... Le da flori copiilor din parc, tipa la persoanele care nu le dau voie copiilor sa faca diverse chestii (de ex o bunicuta striga la o fetita sa nu mai stea cu fundul jos si Aida a intervenit prompt "Las-oooo!", si multe alte exemple de genul asta)... acuma nah, sa nu credeti ca incurajez comportamentul asta tipacios al ei, dar intr-un fel o inteleg si pe ea ca nu e de acord cu astfel de interdictii nici asupra ei nici asupra altor copiii .

Pe de alta parte inca ne mai confruntam cu agresivitatea , se intampla aproape de fiecare data sa pocneasca pe cate cineva, suntem in culmea fericirii cand avem o zi intreaga pajnica. De regula e mult mai agresiva cand are jucariile ei, daca nu are si se joaca cu ale altora, atunci e ceva mai bine.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

LA MULTI ANI SURIOARA DE PEPENAS VICTOR[[ANA[TRULI]]],
LA MULTI ANI KLA,
LA MULTI ANI ROBERT DE MAP!!!!!

UN GAND PIOS PT ZIUA DE IERI,CAND INGERASUL DARIUS S A RIDICAT LA CER!CAMI,O IMBRATISARE STRANSA!

EU MAine plec la mare,asa ca urez tuturor pepenasilor sarbatoriti LA MULTI ANI si multa sanatate!

de asemenea,multumesc tuturor fetelor care au comentat pozele.am vazut si eu toate pozele de pe picassa,avem niste copii superbi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

multumesc mult fetelor...si multumesc Nana (Sun) pt pachetelele impartite pt Darius Stiti ca va iubim, da????

Mona ma bucur tare mult ca pana la urma ati luat decizia sa plecati la mare...o sa va prinda foarte bine!

Si eu cred ca mai plec odata la mare..

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Pusai si eu poze in sfarsit

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Buna dimineatza!

Haidetzi la o cafea .

Nu de alta, dar suntem pe a doua pagina

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna dimineata!

Eu sunt la a doua si tot am ochii doar pe jumatate deschisi. Sunt in urma rau cu somnul, nu stiu cum reusesc. De fapt stiu, am avut multe pe cap in ultima vreme. De cateva sapatamani ne-am confruntat cu multe griji si probleme legate de Victoras dar din fericire incepem sa vedem luminita de la capatul tunelului si cu ajutorul lui Dumnezeu am nadejde ca va fi bine.

Multumim din suflet pentru urarile de ziua copilasilor mei, sunteti foarte atente si dragute, ca de obicei

Petrecerea de sambata a fost foarte animata, cu multa agitatie si multa lume. Au fost 31 de persoane, adulti si copii, asa ca eu m-am asezat doar seara, dupa ce am strans mesele. Noroc ca a fost vreme frumoasa si pe adulti i-am tinut afara la mese. Copiii s-au desfasurat peste tot. Doar in pod nu au ajuns dar s-au simtit bine cu totii.
Am pus si cateva poze cu strumfii. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Cami si noi ne-am gindit la voi zilele astea!Va transmitem ginduri bune .

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput