PEPENASII de iul-aug'08 sarbatoresc DOI ani(194)
Raspunsuri - Pagina 9
Marina_1609 spune:
Laude si aplauze furtunoase au avut loc in aceasta dimineata la noi in casa! Raportez primul pipi la olita!
dau de baut!![]()
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Marina_1609 spune:
aaa,
si maine merge la gradinita!
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
katalyna spune:
buna fetelor!
n-am mai trecut pe aici mai deloc, offf parca nu mai am timp de niuniunele, sunt si cam tresata si cam imbutoiata
si nu-mi arde de nimic.
copiii mei sunt cam mucosi, dar fiecare cu boala lui, nu se aseamana. sa nu o laud pe ioana prea tare, dar ziua nu mai face pipi pe ea, nu-i pun scutec nici la somnul de pranz, dar kk a facut doar o data la olitza, in rest dimineata in pampers. cand iesim la plimbare ii pun chilotei si nu face pipi pe ea, dar cum intram in casa o pun la olitza si face. face cam de 3-4 ori pe zi. noaptea nu face pipi, dar ii pun pam ca inca nu face kk la olitza. de mancat nu mananca, mai mult ciugule, ieri din supa a luat de 4 ori si atat, dar cum zice si stanciu da-i cat vrea si nu-l forta, nu-mi pica bine cand o vad asa, dar nici vitamine nu i-as da.
flo ai dreptul la concediu chiar si dupa o luna si nu proportional cu cat ai lucrat pana atunci ci proportional cu timpul care ti-a ramas de lucrat pana la sf anului. in cazul in care ti-ai da demisia mai devreme de sf anului si tu ai efectuat deja concediul, ti se opreste din salariu suma aferenta pt zilele pe care nu trebuia sa le iei din comcediu si le-ai luat, pai asa ar insemna ca ne luam concediu dupa ce se termina anul calendaristic ca sa vedem cat am lucrat din el. si faza cu dupa 3 luni e aiurea, pai daca te intorceai in noiembrie la job cand iti dadeau concediul, la anu? nu, el trebuie luat in anul caruia apartin zilele de luat.
bufi eu folosesc crema cu zinc, sudocrem de regula, dar am luat si dintr-o farmacie de la muncii una preparata de ei si a fost tare buna, daca vrei iti explic unde e farmacia.
urez si eu LA MULTI ANI pepenasilor si mamicilor si taticilor care s-au sarbatorit de cand n-am mai trecut pe la voi!
imi trimiteti si mie parola de pe picasa? sarumana anticipat!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
dara_d spune:
Buna fetelor
CAMY o imbratisare de la noi pentru ziua de 16 aug cand ingerasul Darius a plecat intr-o lume mai buna.
MONA distractie la mare si timp frumos.
Noi am revenit din minivacanta de sf marie , am fost la nisipuri la bulgari, a fost frumos dar a trecut repede, deni s-a bucurat de apa , ii place la nebunie sa stea sa pluteasca asa pe colac, se punea sa sa ne stropeasca , mie una mi se pare ca a facut prea repede treburile astea in conditiile in care nu am invatat-o, si mergea pe colac de la mine la tatidin instinct dadea din picioare.Poate sunt eu prea fraiera dar mi se pare mult pentru doi ani.
Cu olita suntem ok face , a facut si in concediu dar i-am mai spus eu sa faca in pampers, ca doar nu luam oala cu mine.
In rest de cand suntem acasa face la olita.
Gata pe vara asta nu mai plecam la mare fost de doua ori a fost superb dar a trecut repede , ma gandesc ca mi se pare ca repede a mai trecut timpul, mai ales de cand am revenit la servici, o sa vina toamna .........iarna.......off ce trece timpul si cum cresc de repede puiutii nostri.
AM VAZUT POZE SUNT SUPERBI!!!!PEPENASII!nu am avut timp sa las comentarii dar poate apuc.
AM PUS SI EU POZE DIN CELE 2 CONCEDII SI DE PRIN BUCURESTI>pentru cine vrea sa ne vada , o sa le las cateva zile.
Va pup si mai scriu eu cand prind ocazia.
http://lb2f.lilypie.com/pLsGp3.png
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Didi81 Ne-am intors de la Bistrita, a fost super la tabara medievala, si concertul si tot. Didi de Aida Maria (03.07.2008) |
nu am stiut ca ati venit la Bistrita.
Eu nu am fost la tabara medievala ca nu am avut cu cine lasa trupa mi-ar fi placut sa ne cunoastem.Poate alta data.
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
ana_a spune:
La multi ani tuturor celor care au serbat in aceste zile!
Imi pare rau ca nu nominalizez.
Maine este ziua lui Stefi
In alta ordine de idei, m-am intalnit si Sibylle si sotul ei plus juniorii. Sunt niste scumpi, exact asa cum ii stiu din fotografii, iar Sib este o fata tare faina si calda
.Am facut si cateva fotografii dar din pacate abia am reusit sa prindem gasca de pitici impreuna. Am stat vreo 2 ceasuri intr-un parculet de joaca.
Dianami in final am inteles ca ai lamurit treaba cu lipiciul pentru soareci.
Am citit pe sarite.
Nu pot sta mult.
Ma plang si eu de sanatate... m-am reapucat de analize...
ceva nu e ok si nu stiu ce.
Deocamdata astept cu nerabdare testul pentru virusul Borelia, chestia aia cu muscatura de capusa.
Va imbratisez cu drag
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
MissJJ spune:
Buna fetele!
We are still alive, if you were wondering.![]()
Pe fuga toata ziua dupa acte si alte minunatii administrative plus mers la vizitat si diverse activitati colegiu si etc.
Am citit pe mega sarite si in fuga, felicitari pt reusite bun venit din concedii si concediu placut la cine pleaca, mult success la cei care incep gradi si multi pupici pt Cami.
Acu fug la somn ca maine merg iar la colegiu cu alt teanc de hartoage si eus rupta de oboseala.
Pupam gasca si uram
La Multi Ani!
tuturor pepenasilor care s-au serbat cat nu am intrat si care se serbeaza zilele care vin si scuze ca nu nominalizez in parte. Pupam cu drag toti pepenasii.

Didi81 spune:
ana_a, zisesem vineri, inainte sa plecam
, si eu am omis ca tu esti din Bistrita
. Da, poate data viitoare.
Azi am fost in butoi rau de tot... sunt unele zile de-astea in care totul pare sa mearga prost ![]()
Didi
de Aida Maria
(03.07.2008)
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Haideti la o
, ca eu cel putin nu am mai dat de mult!
Noi suntem singurele pana duminica, tati a plecat aseara la un curs, asa ca probabil vom sta mai mult pe la mama, ca e tare plictisitor in weekend.
In rest, avem si noi ceva probleme de sanatate, fiecare in parte, am inceput sa mergem pe la medici, mai intai sotul, apoi eu, cu o conjunctivita (si evident miopia mereu in crestere, am ajuns la -6
) si Ioana cu o suspiciune de platfus. Azi merg cu ea la dr sa vad ce imi zice. Parca vad ca o sa trebuiasca sa poarte talonete...
Eu trebuie sa merg sa-mi mai fac o verificare a alunitelor, ca au trecut 6 luni de la ultima vizita, sa vad daca s-a modificat ceva, insa mai astept vreo 2 saptamani ca nu mai sunt bani, si acolo ma costa vreo 300 de lei, cel putin asa a fost asta iarna. Si abia mi-am comandat lentilele de contact... Asa ca luna asta stam prin doctori.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
iriss27 spune:
Sa va povestesc ceva, eram ieri la "plimbare" prin Feeria si intru intr-un inmedio (sa cumpar Magic English) si ma mai uit si la restul revistelor, cand vad una "Camere pt copii", zic "haaa, ceea ce am nevoie". O insfac si ma uit pe ea. Prima pagina ... Cara Allegra (nu era precizat numele", care trona ca o printesa in camera ei alba ... dau pagina, ghiciti cine?! Seb, care statea mandru in fotoliul puf din camera lui, apoi faimoasa poza cu baia imbulinata.
Zic, uite dom'le ce mica e lumea, cum mai apuc eu sa vad copiii astia :)
E drept, pozele erau vechi si le stiam pe toate, dar primele 2 vedete sa fie exact 2 pepenasi ...