PEPENASII de iul-aug'08 sarbatoresc DOI ani(194)
Raspunsuri - Pagina 7
dia_filipas spune:
Neatza fetele!
LA MULTI ANI FERICITI PEPENASIILOR SI MAMICILOR SARBATORITI IN ULTIMELE ZILE! 
LA MULTI ANI PT. IERI CELOR CE SI-AU SARBATORIT ZIUA DE NUME!
Mona imi pare rau de tatal tau! Multa sanatate lui Cris!
Noi suntem bine, ocupati pana peste cap cu lucrul la casa. Miruna o binisor, dupa doar 3 zile de mers la cresa iar a facut muci...Acum am inceput tratamentul cu broncho-vaxom...Poate o ajuta ca prea repede se imbolnaveste si nu-mi permit sa stau acasa...
Va
, o zi buna va doresc!
Dia, mami de soferita in devenire
Miruna (15.07.2008) 
iriss27 spune:
Fetele care primiti banii pe 17, au intrat cumva de azi?
Cred ca e cam retoric, dar ... sper si eu 
Marina_1609 spune:
La multani tuturor MARIILOR pt ziua de ieri!
si La multi ani pentru toti sarbatoritii de saptamana aceasta!
eu gata m-am hotarat. o dau pe Sofi la gradinita! maine incerc sa ajung la analize si sper ca prima zi de gradinita sa fie saptamana aceasta![]()
vai, ma apuca emotiile..
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
pica1 spune:
MARINA felicitari pentru decizia cu gradinita. Cred ca totusi nu vei reusi sa o duci pe Ana de saptamina asta la gradi, doardaca te accepta fara rezultatul la analize. Pentru SeB azi a fost prima zi. O sa ma duc putin mai incolo sa il iau. Sper sa se fi descurcat bine pentru prima zi.
am pus si eu citeva pozecu nebunica al meu pe picasa.
Marina_1609 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pica1 MARINA felicitari pentru decizia cu gradinita. Cred ca totusi nu vei reusi sa o duci pe Ana de saptamina asta la gradi, doardaca te accepta fara rezultatul la analize. Pentru SeB azi a fost prima zi. O sa ma duc putin mai incolo sa il iau. Sper sa se fi descurcat bine pentru prima zi. am pus si eu citeva pozecu nebunica al meu pe picasa. |
noi maine dimineata mergem sa facem analizele. in maxim 2 zile avem rezultatele...Deci ma gandesc ca prindem macar o zi
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
iriss27 spune:
Eu sunt socata de ce s-a intamplat la maternitatea Giulesti ... imi vine sa plang si acum.
Pe zi ce trece realizez ce noroc avem ca supravietuim in tara asta ...
Doamne, ai grija de sufletele mici si nevinovate si de inimile parintilor lor!
bufi spune:
Neata
Fetelor am nevoie de ajutorul vostru. Ioana de aproape o saptamana are niste bubite mici rosii pe "dodo" pasarica...initial am zis o iritatie, spalata mai des, mai fara pampers...cand ii puneam pampers nu am mai dat-o cu Sebamed...cu crema asta ii merge f bine si i-am dat cu galbenele...nu s-a intamplat nimic, ea tot zicea ca o doare, am fost la Spital Gomoiu si a zis ca este o iritatie de la pampers, sa o las fara, spalata des si uscata f bine...chiar si cu foehn ;)...suntem oricum si in faza in care vrem sa renuntam la pampers, si face la olita...uneori zice si apucam sa o punem, alteori zice dupa ce a facut...insa nu stiu ce sa facem cu bubitele, parca s-au mai tras si uscat...in doi ani nu am avut asa ceva...imi spunea cineva sa schimbam punga de pampers, sa luam altii
multumesc
bufi
bujo spune:
Bufi e posibil sa fie de la pampers, mai ales pe caldurile astea. Las-o fara pampers, chiar daca se mai scapa pe ea. Eu pe Filip il las de o saptamana fara pampers, au fost vreo 2 zile cand mi-a pisat toata casa dar s-a invatat sa ceara acum. S-a trezit chiar si noaptea sa ceara olita, ceea ce m-a uimit tare. Se invata repede zic eu, mai ales daca vede ca nu se mai incinge si e mai bine fara ei. Pe mine ma bate gandu sa ma duc si afara fara pampers ca intr-o zi s-a oprit din joaca si mi-a zis ca vrea pipi, si chiar a facut. O sa car vreo 2 schimburi cu mine daca apar accidente.
bujo mami de Filip
bufi spune:
Bujo multumesc.
Asta fac...in casa o tin fara pampers, spalata si uscata bine...doar la nani ii pun..
poate asa cu problema asta scapam si de pampers, ce bine ar fi ;)
pe de alta parte am facut si programare sa o vada un alt dr...sa nu fie ceva de dermato...mai bine sa previn zic
bufi
SunSmile spune:
Buna fetele cucuietele,
Apar si eu, la ceas intarziat, sa urez lumea. O sa spun LMA pt toti cei pe care nu am apucat si nu voi apuca sa-i felicit.
Asadar: La muuulti ani cu sanatate, pepenasi dragi si speciali: Mihnea Robert, Andrei Tudor bacauan nestemat, Toma Paul bebe3-ul, Clara, Mara Alexandrina cea frumoasa si inteligenta , Alexandru , Andreea Maria serioasa botosica, Mara bonduta nemtoaica, Gabriel Ionut, Allegra Cara regina sufletelor, Serban Petru, Andrei , Filip David brunetelul ochios, Theodor, David Stefan , Andrei Daniel, Raul inotatorul, Radu Mihai, Alexandra pepenasa junioara!

La multi ani fratorilor de pepenasi: Sofia, Robert, Ana cea superba, Stefan cel priceput, nepoata mea pretioasa si minunata Arianna, Alex, Eliza cea finuta, Theona minunata, Bianca! Sa fiti sanatosi si fericiti!
La multi ani si mamicilor: draga de Carissma, minunata de Ralu, tinerica de Turtu, frumoasa mea Ingry, pretioasa de Sursu, spanish Kla, scumpa de Bubu, de care-mi e asa de doooor! Sa fiti mereu fericite, alaturi de comorile voastre!

Sa ne traiti cu numele, toti cei ce v-ati aniversat de Sf Maria!
O rugaciune si un gand pios pentru ingerasul Darius! Am impartit si eu...16 pachetele, pentru sufletelul lui curat! Cami, Cris, va strang tare de tot in brate!

Noi suntem bine. Ma rog, aia mica si ala mare excelent, aia mijlocie
cam shontac si grapish dar o scot eu la capat cumva, cu toate. Teti e minunata, ca toti copiii. Nu stiu daca face ceva special, pentru noi, orice fleac, e un motiv de zambet. Mananca singura de foarte multe luni, acum e la faza in care mananca totul cu furculita, cu 2 furculite si se descurca excelent...doar la supa accepta lingura; a renuntat la biberoanele cu lapte, neasteptat gest dar ma bucur foarte tare, acum bea doar din pahar normal;cu olita stagnam si cred ca o mai las putin, pt ca e cam loterie; am incheiat si capitolul dinti, ii are pe toti; mananca f bine, doarme f bine, e sanatoasa tun, creste frumos, atletica si foarte inalta, este vesela, hazlie si zapacita.
Ma tot minunez cum de nu si-a rupt/spart nimic, pana acum,(exceptand julelile mari sau mici) pt ca traieste periculos:). Noile pasiuni, in ultimele 5-6 sapt asa, sunt: sa se agate cu mainile de orice bara si sa se dea utza-utza si mai lasa si capul pe spate (la o adica, daca nu o mai tin mainile, sa dea tare:))); sa urce/coboare scarile in viteza, cu mainile impreunate la spate (si eu incerc sa raman calma, desi ma bantuie ganduri gen: acu se imprastie si pana isi aduce mainile in fata, isi ciobeste nasul/dintii/etc;); sa mearga pe cele mai inguste borduri si balustrade, daca se poate alergand; sa sara de pe diverse garduri/ridicaturi, asa de minim 70 cm inaltime si sa spuna ca zboara; si, in general, sa se suie acolo unde nu te-ar duce mintea si imaginatia si sa-ti fluture suav sau chiar ostentativ cu mana:)); vorbeste si ea, mai mult sau mai putin inteligibil dar debitul e urias; este f prietenoasa si sociabila DAR are si oameni/copii pe care nu-i agreaza; este capoasa si independenta si foarte selectiva, nu raspunde asa, tam-nesam, intrebarilor idioate, puse de orice bagaret din parc, gen: cum te cheama/cati ani ai; este pacifista, total non-violenta, altruista si foarte pusa pe glume...chiar face poante reusite; este iubitoare, pisicita si pupacioasa cum rar am vazut; si cate si mai cate.
Ca toti copiii de varsta ei, e la momentul intrebarilor, curiozitatilor de tot felul, jocurilor imaginative incredibile. Este un soare de copil, pentru noi chiar este, si ne indragostim zi de zi de ea, de dragalasenia, voiosia si seninatatea ei. Taica-su ii zice, plin de amor: canicula lu' tati! ma topesti! :) Cam asa de la noi!
Cum calatorului ii sade bine cu drumul, si nu cu lauda
, va pup in grup si separat, si imi iau zborul, spre zari diverse! Ne auzim...mai la toamna, cand mi se vor mai domoli si mie trebile!
Numai bine tuturor!
ps. imi cer scuze pt ditai mesajul, nu e musai deloc sa-l cititi!![]()
Mamica unui MIRACOL
2+
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá