Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)
Raspunsuri - Pagina 18
cecilia L spune:
M-au bucurat mult vestile bune pe care le-am citit, banuiam eu cand am vazut atatea pagini scrise.
Myral, ma bucur ca totul s-a terminat cu bine, sa fie sanatos mititelul, este tot ce pot sa-ti doresc acum.
Prisi, felicitari pentru culoarea caruciorului, mai scrie si pe aici...ai cam disparut![]()
Cat de schimbarea parolei si eu cred ca este inutil, dar nici nu ma opun.
Luy ce pacat ca va intoarceti vineri, intentionam sa mergem si noi la munte la sfarsitul sapt viitoare, dar nu am hotarat locatia, voi unde mergeti?
Teo, pana la urma are dreptate Erina, ai schimbat casa?
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Happiness_4_us spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Multumim mult! ![]() Chiar e mare...si o zambilita, de numa! Tot timpul zambeste, nu stiu cum de a iesit asa zambilicioasa. La toata lumea zambeste si rade si gangureste. Tu cum mai esti cu greturile? Sper ca te-au mai lasat si ca te distrezi bine cu Andrei acasa. Cand reincepe gradinita? ![]() =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
La mine parca parca s-ar vedea lumina de la capatul tunelului. Oricum, nu imi mai e atat de crunt de rau? Sper sa nu cobesc.
Andrei incepe gradi de luni si abia asteapta. Cum il intreb daca vrea la gradi zice dadada si se duce la usa. Sper sa il tina.
Mamica fluturasului Andrei si
12+
Gabriela77 spune:
citat din mesajul lui Yaia
Da, si acum vrea Bebe3! Ca se zice in popor ca daca prima data zice tata, urmatorul e baiat! =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Vorbim dupa ce spune si Alexia primul cuvant, da?

Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
kriss79 spune:
myral, sa va traiasca luptatorul!
carpatino, stiu ca nu asta era intentia
eu cred ca inca mai sunt cu capul pe umeri, desi plutesc.eu faceam comparatie intre inceputurile cu ex si cel actual.oricum si cu ex, lucrurile s-au petrecut rapid,adica in 2 zile ma iubea la nebunie si in 2 sapt.s-a mutat la mine.acum inca nu am facut pasul asta(cu mutatul), dar recunosc ca mai ramane peste noapte la mine.
si ca sa iti mai zic ceva, dupa ce am vb.despre noi, ne-am dat seama ca am facut gimnaziul impreuna, dar in clase diferite si cand a vazut o poza din vremea aia a ramas uimit spunandu-mi ca nu stiu daca il cred, dar el ma cunoaste de atunci si ca cica am schimbat priviri odata pe salile scolii si ca i-a ramas chipul in minte atunci in clasa 6a si ca m-a cautat prin clase o vreme dar nu m-a gasit
si nici nu m-a mai vazut vreodata.
Roxana, sper ca tatal tau este bine.nu am mai reusit sa te prind pe mess demult
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
valentina_22 spune:
La multi ani, cu multa sanatate si realizari, tuturor celor care au avut ceva de sarbatorit, Sabinica noastra draga, David de mamica Erina si papanashilor care alearga cu pasi mari spre o frumoasa varsta!
Sanatate multa si refacere rapida tuturor!
Felicitari Andreei pentru bebelina! De asemenea felicitari din suflet pentru Bernix si Prisi! Va doresc fetelor sa aveti o sarcina cat mai usoara si cei mai dragalasi copilasi din lume!
Roxana, sanatate multa tatalui!
Myral, felicitari pentru micut, sa fie sanatos si sa aiba noroc in toate! Frumusel foc mancala-r mama!
Kriss, ma bucur mult pentru tine. Esti o persoana deosebita si meriti tot ce este mai bun!
Celia, ai PM
Despre noi cateva cuvintele! Am fost plecati cateva zile la mare, copii s-au distrat de minune, eu am fugit de soare ca d... de tamaie, in final toti ne-am intors obositi dar relaxati. Soata a racit de la atata stat in apa si acum se trateaza, Andrei mucea si el, dar de astazi merge spre bine. Ma incearca si pe mine nasul si gatul,dar ma tratez cu sirop de pin adus de sorica de la munte. Musai trebuie sa fiu bine, saptamana viitoare ar trebui sa ma internez. S-ar putea ca sursa necazurilor mele sa fie o talasemie minora, inca nedescoperita.
Andrei a inceput si el sa vorbeasca din ce in ce mai mult, stalcit dar macar ne intelegm cu el. Este fitos si o imita pe sora-sa in mai toate cele. Pana la fii-miu nu am mai vazut copil care sa stea cu camasa inchisa pana in gat pe 35 de grade. Se invineteste tot daca indraznim sa-i deschidem naturele de la camasa sau tricou. E fitos cum v-am spus.
In continuare este un mamos, va rog sa ma credeti ca nu putem trece pe langa o floare fara ca el sa rupa una si sa mi-o aduca. Cand ma priveste in ochi si imi spune: “ Ia mami, tu! Mami io ubesc!” , ma topesc de-a dreptul si sunt tare mandra de baiatul meu asa galant!![]()
Acum ne supara putin alegia lui pacatoasa, se pare ca l-a ciupit un tantarel la mare(pana sa apuc eu sa-i dau cu solutie) si acum are iar gamba stanga ff umflata. I-am dat imediat Zyrtec si asteptam. Doamne ajuta sa nu fie nevoie iar de dexa ca as muri sa-l vad iar chinuit si intepat.
Alexandra imi manaca si ea ficatii. Este putin obraznicuta dar dragalasa in obraznicia ei, totusi nu sare calul asa ca micile iesiri ii cam sunt iertate. Ii cam place sa-l intarate pe frate-su asa ca de cele mai multe ori sunt nevoita sa-i despart.
Peste apropate doua saptamani, incep amandoi gradinita. Sunt optimista in ceea ce-l priveste pe Andrei, avand experienta pozitiva a cresei. Cam atat de pe la noi, astept sa se trezeasca cei mici si mai traziu sa iesim afara.
tuturor si o zi cat mai racoroasa!
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
Gabriela77 spune:
Nana, lasa ca e timpul sa treaca si la tine greturile
N-am nicio indoiala ca te vei descurca perfect cu amandoi puii! Astept cuminte culoarea caruciorului
Myral, ce veste! Si prin ce momente trebuie sa fi trecut, maico curajoasa! Felicitari si viata minunata puiului luptator!
Bernix, asa fericita m-a facut vestea ta! Marturisesc ca o asteptam de ceva vreme
Felicitari si sa dea Domnul sa fie totul bine pana la final!
Prisi, felicitari si tie pt bebe
Cuscra, auzi acolo ce acrobat, la noi nici vorba de asa ceva, chiar e sportiv Alex al tau!
Sunt PRECISA ca vor intra toate pe fagasul normal si le vei echilibra pe toate, asa cum te stiu eu pe tine
SabinaY, sanatate multa!
Teodora, ai de ce sa fii mandra de MIhnutul tau!
Sabina, sa-ti cada de bine ciocolata
Si fa-te repede bine, auzi?
Carpatina, bine ai revenit! Mi-era dor de voi! CE face Ioana?
Ana, 
Erina, la voi toate bune? Va pregatiti de diversificare?
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:
Gabriela draga, chiar acum am pus pentru prima data morcov la rice cooker (il fierb acolo la abur). Ma batea gindul sa ii fac deodata cartof cu morcov dar m-am abtinut
.
Sper sa fie mincacios si sa ii placa mincarica la lingurita. La Daria am mai gresit cu supa in biberon dar la el imi propun sa ma tin tare. Cind prima masa va fi completa (adica supa cu carnita, paste de orez si ulei de masline o sa trec la piure de fructe). De data asta nu zic pas nici la borcanase. Mi-a adus fratele meu bio la doar 1 euro bucata.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Piciulika, de ce merge greu diversificarea? Sper sa fie doar o faza. Pupam usruletul degraba ridicator in picioruse!!!
Valentina numai bine, sanatate lui tatai si tie noroc saptamina viitoare!
SabinaY parca imi amintesc ca in cultura japoneza portofelul rosu atrage bani. E adevarat? Al meu e roz cu rosu, il am de vreo 3 ani dar as trece la unul verde. Sa ma risc?![]()
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Erina SabinaY parca imi amintesc ca in cultura japoneza portofelul rosu atrage bani. E adevarat? Al meu e roz cu rosu, il am de vreo 3 ani |
Adica de 3 ani de zile tot acumulezi bani insa nu atat de mult pe cat ai vrea?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Erina spune:
citat din mesajul lui carpatina
Adica de 3 ani de zile tot acumulezi bani insa nu atat de mult pe cat ai vrea? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Au contraire
Uite ca am iesit sa o iau pe Daria si ea vroia suc de capsune ca a vazut ea la o fetita (as fi putut-o deturna dar aveam nevoie si de apa plata) si portofelul era acasa
. Asa ca am mers la mama si mi-a dar bani sa nu mai urc si cobor inca o data. E greu cu un bebe in brate, unul de poalele rochiei si sacosa cu 4 l de apa in mina....-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David