Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)
Raspunsuri - Pagina 17
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Si el i-a zis "Ok, da si tu un search pe Google vezi daca-ti platesc sau nu consultatia"? |
Pai de platit n-o platit nimic, a platit casa de asigurari totul (el de-abia daca are nevoie o data pe an de dr, plateste asig de sanatate aproape degeaba. Noroc cu noi, restul familiei, care suntem trecuti tot pe asigurarea lui de Familie
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
Mada28 spune:
Hai ca sunt tare ametita! Am scris un mesaj enorm si l-am pierdut. Ce de vesti minunate! Myral sa-ti traiasca flacaul sa se faca mare si sa va bucurati de minunile pe care le aveti. Bernixo sarcina usoara si bb sanatos si fetita daca asa vrea surioara. Noi suntem bine: la 4 luni David are 7100g si 66,5 cm. A facut vaccinul de 4 luni si rotarixul . A fost ok e tare cumintel. Luca e minunat, uneori gelos si cateodata il mai ciupeste pe David fara sa vad. Dar in general il iubeste si vorbeste frumos de el. Myral sa stii ca si Luca se instrainase in prima luna de la nasterea lui David si se atasase de tati dar acum e ok . Acum seara sunt singura cu amandoi. Sa ma vedeti cum prestez baie la 2 capete:)) greu fara tati acasa dar ma descurc doar am 2 copii minunati:)). Erina ma intrebai ce proceduri fac electrostimulare si ultrasunete pt vergeturi. E ok dar ar fi si mai si daca as merge constant... De timpul asta. Sabina sanatate , vei trece peste pentru ca esti puternica si te ajuta si aerul de Busteni. Venim si noi dupa 1 sept. Picea , zambeste ca ai de ce - doi ursuleti minunati, restu se rezolva. Pupici . Luy concediu placut si spor la pregatirilr pentru bebelina. Va pup ca m- am intins ... A ,vreau si eu parola chiar daca scriu rar din lipsa de timp, nu sunt un om rau: ))) zau:))). Pupici , vacante frumoase si sanatate multa. Mada mami de Luca si David
Erina spune:
Ok, vine omu din oras si gaseste multeee pagini si numai de vesti bune!!!
Bernix felicitari pentru sarcina!!!

Luiza de acum ai promis, asteptam poza cu burtica.
SabinaY. cred ca asa o sa zic si eu ca mai bine ma inte
leg cu cel de trei ani!
si multumesc pentru reteta!
Piciulika cheer up! life is beautiful!
Myral frumos nume ati ales! E cu siguranta un bebe luptator si norocos!
Salutari tuturor fara exceptie!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui bernix Erina, te admir pentru hotararea ta de a fi fit! La multe lunite frumosului tau! Nu stiu daca ti-am mai spus pana acum, dar ai niste copii deosebit d frumosi si fotogenici. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Multumiri!

Cit despre fit am drum lung dar le-o datorez copiilor sa pot fi cit mai mult alaturi de ei si sa ii ingrijesc cum trebuie.
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Mada merci pentru raspuns.
Si la noi la fel baita la doua capete, Daria in cada mare bebe in cada lui. Uneori e 9 jumate seara si abia termin baile si mai am uscat copiii, masat bebe, citit poveste Dariei hranit bebe si adormit amindoi...
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Teodora v-ati mutat? Super Mihnea ca doarme asa de bine in orice conditii!
Erina mamica Dariei
si a lui David
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Distractia cu gradinita nu a mai tinut; din pacate Puppi avea de ieri muci de cand am dus-o si stranuta, insa peste noapte a inceput tusea si dimineata la 5am era deja bronsita cu haraiala in piept si respirat greu. Mers la dr si dat doar albutamol sa inhaleze si-n caz de se agrava sa-i dau Rectodelt (cortizon supozitor). Acasa deja respira si mai greu desi inhalase, a si vomitat cred de la secretii apoi a devenit somnolenta si respira rau; am sunat la salvare pt 1x in viata mea si am fost surprinsa cat de neprietenos a fost nenea la telef, caci dupa ce i-am explicat ce si cum si ca situatia s-a inrautatit, ma intreaba "pai si ce vreti, sa va timit salvarea acasa?!". Am ajuns cu salvarea la spital si i-au dat direct cortizonul in poponeata au inhalat-o si-n caz ca se rautateste sa mergem sa ne internam. Eu sper sa se refaca rapid ca pe mine ma termina efectiv cand o vad cum respira . Plus ca pe 21.08 zburam in concediu, iar dr de la spital a spus ca sigur se reface si nu-i nici o pr cu zborul, sper si eu din inima.Si, nu cred c-o mai duc la gradi decat dupa ce ne intoarcem ca imi e teama de alte alea pana plecam, oricum saptamana asta e clar ca nu mergem. Dar macar sa se faca rapid bine. Cred ca mamele ce au copiii cu pr de genul asta stiu cat de rapid se inrautateste (la noi e asa) situatia si nu cred ca scapam de cortizon de inhalat nici in urmatorii 2 ani. Va pupam !www.youtube.com/watch?v=FrCujpzhqjc" target="_blank"> ![]() Puppi Energia 24.08.2007 |
sanatate multa

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui myral Gabriela fetele mele sunt f bine cam rasfatate dar ma ajuta enorm , bine cea mare ![]() dar multumim lui Dumnezeu ca e sanatos asa pe fff scurt am reusit performanta de a naste la 27 sapt(fara o zi) un bebe de un kilGata timpul off joi plecam la sinaia cu totii cred ca suntem ![]() ![]() |
Felicitari, sa fie bb sanatos si sa va aduca numai bucurii.
familia frumoasaConcediu placut si te asteptam cu drag sa ne mai spui despre voi

Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Mara, draga mea, ce m-au intristat vestile..Sanatate multa si sper sa fie tot mai bine cu trecerea timpului! ![]() Myral, tare dor mi-era de tine, lasa prostiile si mai bine povesteste de fetele tale ![]() ![]() ![]() Erina, La Multe Lunite lui David! Sa va lumineze mereu sufletele! Succes cu supica!![]() Ema, felicitari pt fetita! Ce frumos! Sim, ptiu-ptiu, se vede ca esti in concediu ca asa activa nu te-am mai vazut de cand eram gravide ![]() Greieras, sanatate multa, refacere rapida! ![]() Un pt Roxana!![]() Cecilia, felicitari baiatului mare! ![]() Papanash, f faina camera lui Adi! ![]() Noi de ieri spunem in continuu TA_TA_TA!!! Evident ca e C in al noulea cer! E asa perspicace Sofia si deja intelege asa multe! O supara tare durerile de dinti si inca nu avem nimic. Sara isi face planuri pt ziua ei, se tot gandeste la garderoba, aceesorii, tort, invitati...deh...probleme. Somn usor! Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |

Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui bernix Sa va mai zic acu' de-ale Anei si apoi gata, ca am un vraf de hartii pe birou si spor neam, visez inca la concediu. Dorinte: "Cand o sa am palu male ca mama vleau sa conduc salupa!", sau "Vleau alti genunchi ca astia s-au sticat!" - are 20 de semne de numa purtare pe piciorul drept si genunchii vraiste. Aprecieri: "Uite-o pe mamalui Angi (una dintre pietenele de la mare). Azi nu e imblacata plea flumos". Discutii cu mamaie - Ea: "Nu sta aici, ca nu e locul tau!" Mama: "BIne, dorm in partea cealalta a patului." Ea: "Nu! Acolo doalme sulioala mea pe care o aduce mama si Bobo!" Si uite asa a ghicit copilul cand noi inca nu stiam ca in burta mea creste cineva. So, am fost ieri la doctor si am avut confirmarea oficiala, dupa un test de sarcina pozitiv si unul negativ facut in Bulgaria. Dupa UM sunt 7 saptamani astazi, cu DPN 30.03.2011. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
Felicitari, sa ai o sarcin usoara si un bb sanatos.

Cecilia si

. Plus ca pe 21.08 zburam in concediu, iar dr de la spital a spus ca sigur se reface si nu-i nici o pr cu zborul, sper si eu din inima.