Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)
Raspunsuri - Pagina 16
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramonaiani Vin rezultatele, suna sotul la dr si aceasta ii raspunde: 'Ai trigliceride marite, trebuie sa tii regim. Da un search pe Google, vezi ce ai / n-ai voie sa mananci.. . |
Si el i-a zis "Ok, da si tu un search pe Google vezi daca-ti platesc sau nu consultatia"?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora http://www.euromaterna.ro/m.aspx?id=11&it=8&y=2010 Bb Darius de mami Myral!!!! ![]() ![]() |
Iaca pe chivuta sefa!

=====================
kriss79 spune:
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Kriss ![]() ![]() ![]() Sa-ti ajute Dumnezeu!!!!!Sa fie cum vrei tu,fata curajoasa ce esti! Ex-ul cum s-a comportat la mare? Acum,ca nu mai esti singura si disponibila ![]() Teodora ,cea mai fericita de Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit Antalya 2009 Nasi 2009 Povestea nasterii |
multumesc mult.ex-ul a fost ok la mare, in conditiile in care stia ca am cunoscut pe cineva.a fost putin ironic, spunandu-mi ca acum spera sa fiu mai matura si sa il pot intelege si pe el candva.de altfel are si el pe cineva de vreo 2 luni cred, o d-soara cu 2 ani mai mica ca mine, consultant HR, foarte frumusica conform pozelor.cand le-am vazut, am bocit vreo 5 min, insa nu stiu de ce.chestia e ca nu ma asteptam sa isi gaseasca si sa se afiseze asa repede cu cineva, frumusica si intelectuala.ce ma deranjeaza pe mine e ca asa ca iese doar 2 h duminica sau samb cu Alessia, o mai aduce si pe dsoara cu el.
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
carpatina spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kriss79
multumesc mult.ex-ul a fost ok la mare, in conditiile in care stia ca am cunoscut pe cineva.a fost putin ironic, spunandu-mi ca acum spera sa fiu mai matura si sa il pot intelege si pe el candva.de altfel are si el pe cineva de vreo 2 luni cred, o d-soara cu 2 ani mai mica ca mine, consultant HR, foarte frumusica conform pozelor.cand le-am vazut, am bocit vreo 5 min, insa nu stiu de ce.chestia e ca nu ma asteptam sa isi gaseasca si sa se afiseze asa repede cu cineva, frumusica si intelectuala.ce ma deranjeaza pe mine e ca asa ca iese doar 2 h duminica sau samb cu Alessia, o mai aduce si pe dsoara cu el. |
Cum mah nu te "asteptai sa-si gaseasca asa repede"?
Nu faptul ca deja-si gasise a dus la separarea voastra? Btw, cu donsoara aia ce s-a intamplat? A fost parasita pentru asta noua?
Cat despre tine... eu zic sa te grabesti incet... Lasa mutatul impreuna pentru mai tarziu... savureaza-ti indragosteala ca o adolescenta..
=====================
mihailescu teodora spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Iaca pe chivuta sefa! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |

Cine?Ce?
Nu pricep...

Fii mai explicita.....ioooo,da,fac vopsele lavabile si chiar zugravesc,daca asa spune la DEX
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Antalya 2009
Nasi 2009
Povestea nasterii
kriss79 spune:
carpatina,nu stiu exact in ce relatii e cu aia veche, dansatoarea.cert e ca se afiseaza cu cea noua de 2 luni aproape.oricum nu ma mai intereseaza decat ca tata al fetei, sa ii fie bine fetei. iar fata ar vrea sa petreaca mai mult timp cu el, nu cu el si cu X, Y...
Nici nu se compara modul cum se comporta cu mine prietenul meu, atentia pe care mi-o da mie, dar si fetei.Chiar simt ca sunt iubita si apreciata pt. ceea ce sunt.
Cristina, mamica de
Alessia Stefana
SabinaY. spune:
| citat din mesajul lui myral teo, daaaa el e am si uitat ce miiic a fostpe google salvat de medici pto tv il arata mai bine si fetisoara E si la euromaterna pe ecran la ei l-am vazut cand am fost la control cu bebe dar nu ma uit adica vreau sa uit unele chestii \sabina nu vrea cu seringa plange si nu inghite |
Vai Doamne Myral,o minune este acest copilas.
Si eu care credeam ca Lisa a fost micuta.
Sa va ajute D-zeu,sa va de-a putere.
E minunat vad ca si in tara exista clinici care se pot ocupa de prematuri cum trebuie.
Darius este un luptator!
"Bataia este rupta din rai...dar nici nu foloseste la nimic"
"Palmele nu sunt argumente tari,ba mai mult,nu rezolva nimic."
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
carpatina spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mihailescu teodora
![]() Cine?Ce? Nu pricep... ![]() Fii mai explicita.....ioooo,da,fac vopsele lavabile si chiar zugravesc,daca asa spune la DEX |
Las' ca-ti face io o schema ceva mai incolo...
=====================
ramonaiani spune:
| citat din mesajul lui Yaia Eu ii pun pe amandoi in carut cand ne grabim. Alexia sta normal, pe Tudor il pun la picioarele ei si se tine de manere. Ce sa-i fac daca nu a vrut placa cu roti sa stea in picioare? Oricum, ne descurcam bine, deci toate bune. |
Carutul meu e cam greu, si placa aia cu roti il facea si mai greu de manevrat, mai ales la curbe. Am folosit placa pana ce-a facut Daniel vreo 7-8 luni, pe urma am decis ca-i Eliza destul de mare sa mearga singurica pe langa carutz. Si eu i-am mai ingramadit unul langa altul in carutz asta vara cand era cald si mergeam in parc la nisip, dar acum la noi deja a venit toamna
, ploua la fiecare 2-3 zile, vreme de max 20 de grade (a fost un shoc pt mine cand am venit din RO, de la 35+, si-am gasit 12 grade dimineata urmatoare).Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
carpatina spune:
| citat din mesajul lui kriss79 Nici nu se compara modul cum se comporta cu mine prietenul meu, atentia pe care mi-o da mie, dar si fetei.Chiar simt ca sunt iubita si apreciata pt. ceea ce sunt. |
Departe de mine gandul de a te da jos de pe norisori pe care plutesti... da' zau ca asa-s toate inceputurile...
Savureaza in tihna momentele astea cu fluturi in stomac... va mutati impreuna mai incolo..
=====================