Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (397)
Raspunsuri - Pagina 19
Erina spune:
Asta e actualul:
http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/IMGP8934.jpg
Vreau sa il schimb cu asta:
http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/IMGP8935.jpg
Iar la asta mi-a ramas gindul doar ca la vremea aceea nu am vrut sa dau 8000Yeni pe el.
http://i51.photobucket.com/albums/f400/elena74/untitledportofel.jpg
Nota: nu le-am pozat acum, sunt din jurnalul meu japonez.
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
Adica ai deja portofelul verde? Atunci musai sa-l porti, ca doar nu l-ai luat ca sa stea in sertar! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
aia (cea)mica pe unde a mai disparut iara?
=====================
carpatina spune:
Annisio, cand te intorci acasa fata? 
=====================
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myral daca nu v-ati prins inca mai am un bebe ![]() dar multumim lui Dumnezeu ca e sanatos asa pe fff scurt am reusit performanta de a naste la 27 sapt(fara o zi) un bebe de un kilGata timpul off joi plecam la sinaia cu totii cred ca suntem ![]() ![]() |
fata draga, mii de imbratisari pentru curaj, rabdare si performante, si pentru toti cei 3 puii tai ! n-a fost deloc intentie in a te supara, ai inteles gresit rau . daca as avea timp sa detaliez un pic niste intamplari, o sa vezi ca am dreptate. Nu esti absolut deloc vizata, lipsa timpului de a scrie pe forum e normala, asa cum e normala si nevoia altora de a scrie/socializa zilnic. Si cu asta vreau sa incheiem subiectul asta, eu una o sa sterg tot ce inseamna poze proprii pe contul comun. Ce o sa mai pun de-acum o sa fie pentru o durata scurta, cu invitatie de vizualizare. Nu ca-s mai cu mot, dar sunt speriata si stiu mai multe de la prietene de pe forum, care nu pot fi scrise aici.
Inca o data felicitari, sa-ti traiasca sanatos baiatul !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
| citat din mesajul lui bernix Discutii cu mamaie - Ea: "Nu sta aici, ca nu e locul tau!" Mama: "BIne, dorm in partea cealalta a patului." Ea: "Nu! Acolo doalme sulioala mea pe care o aduce mama si Bobo!" Si uite asa a ghicit copilul cand noi inca nu stiam ca in burta mea creste cineva. So, am fost ieri la doctor si am avut confirmarea oficiala, dupa un test de sarcina pozitiv si unul negativ facut in Bulgaria. Dupa UM sunt 7 saptamani astazi, cu DPN 30.03.2011. Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) ![]() |
deci pe mine m-a apucat brusc o boceala....fata, eu va iubesc de cava vreme pe voi 3, acu-imediat-pe loc s-a mai facut un loc mare in inima mea, pentru "sulioala" lu Venus !!! Vai de mine, ce ma bucur pentru voi, felicitari si nici nu mai stiu ce sa zic....decat ca va pup si va imbratisez.
( 02.10.2007 )
Erina spune:
| citat din mesajul lui carpatina Adica ai deja portofelul verde? Atunci musai sa-l porti, ca doar nu l-ai luat ca sa stea in sertar! ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Si din acest motiv ma gindeam sa il port. Te gindeai ca il cumpar.......nu. E criza mare si apoi de cind cu David mi-a trecut nebunia cu shoppingareala.
Am ajuns la concluzia ca daca dulapul geme de haine nu se prinde nimeni daca un tricou e de acum 3 ani daca in stare buna pentru ca e de calitate. Bine ca nici silueta de acum nu necesita complimentat prin haine.
Sunt aproape vindecata.Trecuta e vremea cind aveam ticker pentru shopping, oricum maximum am ajuns la 3 weeks withput shopping.
Erina mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Noapte linistita mamaici!
P.S. lui David i-a placut supa de morcov iar Daria:
eu: Hai Daria repede ca miroase urit! (ramasese in urma mea iar eu o asteptam linga containere-la PN le-au pus edilii linga trotuar
).
Daria: Stai mamai, te apar eu de miros!
Erina mamica Dariei
si a lui David
papanash spune:
mey, ati scris azi o gramada, ma bucur, e veselie-n club !
Mamicilor obosite, multi pupici, Piciulika imbratisari imense si un umar (ala drept, ca stangul e defect de la mult AC ) pe care sa-ti lasi lacrimile, sa-ti treaca oboseala, Kris, multa bucurie pe mine cand am citit, bravos pentru Soare, ai grija sa-ti pui crema de protectie sa nu lase arsuri :) , Teo, ai fost in mare forma, vreau sa te mai citesc, Nana, va iubesc si sunt langa voi cu gandurile bune, Sabina, sanatate, si la noi putza e mare, ne chinuim cateodata s-o directionam in oala:), Devilla, pupam fetele japonici si pe mama lor de milioane (sa treaca raceala rpd), Erina, asa de mult ma bucur ca esti constanta aici, cu toata aglomeratia si problemele zilnice, Luy, iti urez concediu placut, burtica frumoasa ce esti, Ramonaiani, m=am distrat cu povestirea ta cu gogle, vorba lu vanghelie care este, Yaia, asa de mult imi place de tine, optimista si iubitoare de pui finlandezi :), Slipersu, vreau sa citesc si eu blogul tau, sunt precisa ca-i superb, sa vad de unde ca aici nu pot...
as mai scrie dar mor de somn....
Carpatino, e vorba de a trece de la privat la stat, adica de la grupa de 8 la 35, in bani inseamna de la 14 la 2 milioane.... grea decizie, eu inclin 85% spre a nu schimba nimic. Mai vedem zilele astea....
pupici, noapte buna!
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
neata.
se pare ca fimea ii da inainte cu filosofia;)
http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/ce-a-invatat-o-sofia-pe-irina/#comments
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo