PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)
Raspunsuri - Pagina 19
monalac spune:
Clara (locca), Mara Alexandrina (anaco),
la multi ani!cu multa fericire!
confirm vestea despre danangie.e insarcinata.sa dea dumnezeu sa fie bine!
ankalaura spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena mada anuntul cu danangie e ciudat pt ca a intrat la odisee sa felicite pe cineva dar n-a zis nimic Ana-Maria mami de 8+ bebe mic Maria,povestea nashterii Maria in culori |
Eu am aflat ca are doua liniute din 22 iulie, direct de la ea. Deci cei doi nazdravani vor mai avea o surioara sau un fratior
ankalaura spune:
BUJO - ce am mai ras cu metoda ta
Super daca zici ca functioneaza.
Doamne fere', dupa ce ca nu se duce lipsa de gandaci la bloc, acuma si soareci 
XENA - "sarcina placuta in continuare"! Grozav ca nu ai luat nici 100 de grame.
DIANA - cum mai, stati in camp? Cat de camp?
Sper ca sunteti bine sanatosi in rest. Aveti grija de motan!
vias spune:
'neata...o
ceva vreti?????
si eu am vb cu Danangie..asa ca vin si eu sa confirm veste... siinca ea crede ca tot baiat va face!
... Doamne Ajuta sa fie sanatos..asta este cel mai important!
Dianemi sa stii ca parintii mei au incercat cu succes cursa data de Bujo... ca am avut si noi la Arges.... si asa am scapat de ei....
familia frumoasa..si sper sa scapati ca mai repede de musafirii nepoftiti!
Cami,
de
Flavius Cristian in 
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."
Poveste si POZE
Tecky spune:
Neata'!
Ma bucur ca Danangie este insarcinata.Felicitari si sarcina usoara!
bujo interesanta metoda...![]()
flo
Azi am in plan sa ma duc la cumparaturi dar nu am nici un chef pe caldura asta....
O zi buna va doresc!
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dianami Cine imi da cu imprumut o pisica (in Bucuresti)? E esential sa stie sa prinda soareci! PS. Vorbesc serios Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005) |
este un fel de pasta lipicioasa care o pui pe un carton si o asezi cam pe unde crezi ca circula soarecele. Eventual si ceva de mancare. Se va lipi de carton si gata, ai scapat de el.Numai sa ai grija la copii sa nu se lipeasca si ei.
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
ana_a spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mada_mxm
Ia uitati fetelor Danangie asteapta al treilea bb. ![]() Felicitari si sarcina usoara si bb sanatos si papacios! ![]() _ Stupidity is far more dangerous than evil, for evil takes a break from time to time, stupidity does not. Anatole France |
wow...super!
felicitari Dana si un bebita sanatos si frumos!
blog
proud
iar mintile reduse ii discuta pe altii."
AnnaBaby spune:
Vreau si eu parola de pe picasa va rog.
Anna si
Ioana (11.07.2008)
asa creste Ioana
povestea nasterii
Dianami spune:
'Neata! Pisicul a stat juma de noapte in bucatarie, a cotrobait pe acolo, s-a bagat pe unde nici nu credeam ca poate
. Nu stiu daca a prins musafirul, ca nu mi l-a adus plocon...insa pe la 5 dimineata a venit in pat langa mine, torcand ca un motoras diesel, apoi a inceput sa-mi faca masaj la burta (ca era mare si moale
).
Azi luam capcane, o sa incerc si folie din aia cu lipici, punem si cursa cu nuca a la Bujo si sper sa nu mai fie nimic.
Anka, stam chiar in camp. E ultimul bloc din cartier. Am un peisaj mirific la dormitor
, boscheti, caini si se mai vad in departare si niste case (ma-ntrebam odata daca Pica sta pe acolo
).
Noi suntem binisor in rest, imi pare rau ca am intrat asa in tromba cu soarecul meu si nici macar n-am urat pepenasii. ![]()
Copiii mari sunt plini de bubite (se pare ca e alergie la soare). M-am temut sa nu fie vreo boala eruptiva, dar n-au avut febra, ganglioni, nimic. Sper sa treaca repede, au pielea aspra rau.
Pisicul mic e mare, umbla in 4 labute (dar se ajuta si de cap, se sprijina in el), am inceput si diversificarea dar merge mai incet decat la ceilalti doi copii. Pe el, daca-l pun la san, e cel mai fericit. Ma trage de bluza, da niste chiote de ma topesc toata
.
Felicitari, Danangie, pt. bebe 3! (citisem si eu pe la parintii intreaba). Sarcina usoara! 
La multi ani cu sanatate, noroc, bucurii si tot ce mai vreti voi, dragi pepenasi si mamici de pepenasi! 
P.S. As vrea si eu noua parola de la albumul comun.
Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)
bobitamica spune:
La multi ani pepenasi !!!
Clara
Mara Alexandrina
Sofia
Alexandru
CAMY...felicitari pentru primii pasi!!!
DANA...si tie felicitair pentru bb3!!! Doamne ajuta sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos!!!
DIANA...si ai mei au avut un soricel cand eram eu copil,iar tata l-a prins cu aceeasi metoda spusa de Bujo...si a fost nasol ca era in bucatarie...intrase pe geamul de la bucatarie(noi stateam la parter).
Am inceput tratamentul cu ulei presat la rece. Si daca nu o sa fie ok vom trece la tratamentul medicamentos sau NIKVORm pe care mi l-a recomandat o fata draguta de pe forum. Am fost cu rezultatul la pediatru si mi-a spus ca urmeaza sa imi dea tratament dupa ce aduc si un sumar de urina. Am dus la analiza si pisu,acum asteptam rezultatul. Dar pana atunci ii dam ceva naturist. Oricum pediatra mi-a spus ca asa cum se infesteaza tot asa se si sterilizeaza,ca pot aparea si disparea ...dar cum sa las copilu' asa???
FLO..merci de sfat pentru viermisori..
TECKY...sa ai spor la cumparaturi..Nici eu nu am nici un chef sa ies pe caldurile astea...Si de azi se anunta cod galben pentru caldura...
.
revin
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

8+