PEPENASII de iul/aug'08 sarbatoresc DOI ani (193)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Citat:
citat din mesajul lui danangie

Acum ca astept al treilea copilas.....pot spune ca D-zeu are planuri mari cu mine. Eu am 9 sapt....DPN ar fi 1 martie.

Ia uitati fetelor Danangie asteapta al treilea bb.
Felicitari si sarcina usoara si bb sanatos si papacios!

Mergi la inceput

Noi suntem ok curatenie prin toata casa ca vine bunicu in wknd si sa fie toate pregatite.
Am emotii ca vine si ziua maimutei mai mari si nu stiu inca ce sa ii luam cadou ca ne tot schimbam ba asa ba asa mai avem o sapt sa ne decidem. Complicat cand sunt atatea pe piata si atatea care isi doreste.
Multumesc fetele pt parola. Am reusit si eu sa vad pozele.
ce pepenasi mari si frumosi avem. Asa repede trece tipul acusi ne mutam la o noua sectie, din setp cu piercutzele trecem la in floarea copilariei.
Marina super rochia si pozele, ti-a stat f bine. Felicitari sunteti o familie f frumoasa si nunta a fost deosebita.

Turtu si Ralu La multi ani! sa fiti cat mai fericite alaturi de pisicutzele mici si scumpe.
Andrei si Toma La multi ani! sa cresteti mari si sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi si o copilarie plina de bucurii.

Pupam bostana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Seara buna!

La multi ani pepenasi si mamici de pepenasi!

Noi am folosit cu succes helmiflores, se gaseste la plafar. Se da 10 zile cate 10 pic/zi, pauza 10 zile, apoi iar 10 zile.

Eu sunt singura, copii, sotul si socrii sunt la mare. Cum e viata asta ... unii muncesc altii stau la plaja!!!

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Am citit tot, scuze ca nu mai personalizez mesajele, am retinut vestea cu bb3 al danei si viermisorii Irinucai ...sunt franta de oboseala....

Aaaa sa nu uit, Gini multam de veste, dar cum am citit abia azi, nu cred ca mai e oferta cu milumil....

_

Are mama 2 baieti: un fulgulet si un pepenash!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

fetelor, sinteti dragute, mersi de urari. M-am sarbatorit prin sport, ca m-a cadorisit sotul cu banda de alergat pe care a urcat-o cu greu la mansarda, ca are 70 de kile, n-o mai dam jos de acolo pina nu ne mutam.
Asa ca azi m-am alergat pe banda, mai babeste asa.
Dupa care am ingurgitat si tortul de ciocolata cumparat de sot. Dar nu mai am constiinta incarcata.
pupic#303; si noapte buna

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Cine imi da cu imprumut o pisica (in Bucuresti)? E esential sa stie sa prinda soareci!

PS. Vorbesc serios , am gasit un soricel si mi-e teama sa nu se duca la copii in camera. Vine sotul si-o ia chiar acum.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mada anuntul cu danangie e ciudat pt ca a intrat la odisee sa felicite pe cineva dar n-a zis nimic

eu mor cu caldurile acestea

cu sarcina sunt bine,am greturi ceea ce la Maria nu am avut in rest inca fara nici 100g in plus multumesc lui DD,cu 2 tzatze noi noutze umflate ,au revenit de la statutul de shosete la baloane,de abdomen e exact pe invers de la plat a devenit umflat ca ma balonez mereu seara de zici ca am vreo 4-5 luni,ma cam sperie gandul de 2 copii,o vad pe Maria the one and only...dar mai am 7luni sa ma obishnuiesc cu gandul

Maria e bine,sanatoasa ,plecam maine la Gl la bunici,vorbeste e cumintizca(cand o laud mereu se inrautetzeshte situatzia)...deocamdata e cam ok...mult mai mult decat imi imaginam
ma iubeste si imi spune asta mereu,ma alinta cu "iubita mea" sau "mami meu mumoasa" "bia ubeste mult pe mami" ii spune noapte buna lui bb si pupa burtica si cand suntema casa nu prea avem copil pt ca nu ne deranjeaza cu nimic,mai vine pe la mine mai fura un pupic imi mai explica ceva si pleaca la treburile ei,la gradinita e bine..de drag sa faci copii ca Maria,dar sa fie gata de 2ani ca dc imi amintesc ca atunci cand era mica avea 2 stari somn si urlet

va pup pe toate si sper sa intru mai des

Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 8+ bebe mic
Maria,povestea nashterii
Maria in culori

Mergi la inceput

Anaxena a zis la povestea nasterii lui alessio si la jurnalul ei.
Diana uhh nasol cu soarecii. Mai nasol e ca nu toate pisicile prind soareci trebe una care sigur vaneaza noi am avut o multimea de pisici si numa una dintre ele era vanatoare restul le puneai soarecul la nas si nici nu miscau.
Turtu super cadoul si eu as vrea da nu avem unde sa mai bagam si treadmill am zis ca si un cross trainer ar fi bun, cand mergeam la sala cu astea m-am impacat mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Dianami iti dau eu o reteta de prins soareci, cu pisica nu garantez si in plus, poate iti face ravagii daca fuge dupa el. Eu am avut din plin aici in bloc, e un rost intre blocuri si se catara pe acolo.
Primul pas e sa izolezi zona ca sa nu migrezi in toata casa. Asta inseamna ca daca e intr-o incapere tii in permanenta usa inchisa ca sa ramana acolo. Apoi te asiguri ca nu are ce manca. Daca e in bucatarie izoleaza toata mancarea. Apoi plasezi o cursa. Iti terbuie o craticioara, o nuca, o scobitoare si o bucatica de slanina. Infigi bucatica de slanina in scobitoare si scobitoarea in nuca. Sprijini craticioara pe nuca astfel incat slanina sa fie sub craticioara. Cand vine soricelul la slanina sa pape misca craticioara si se rastoarna peste el. Ar fi bine sa pui capcana peste o bucata de carton ca atunci cand se prinde sa il poti ridica cu tot cu carton si sa nu risti sa scape. Functioneaza garantat dar s-ar putea sa astepti cateva zile pana se infometeaza soriceluk. De asta e musai sa izolezi orice sursa de mancare. Sotul meu a ras de mine cand i-am zis de metoda asta, dar cand am fost in concediu la ai lui si i-am spus ca in camera in care dormim e un soarece s-a uitat la mine ca la masini straine. Am simtit miros si auzeam scartait noaptea. Intr-o zi l-am vazut calare pe galerie. L-am prins intr-un sfert de ora cu metoda asta ca era lihnis. Cel mai probabil se prinde noaptea cand e liniste in casa si are curaj sa iasa in recunoastere. Spor la vanat.

bujo mami de Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Am gasit motan. Poate fuge soricelul din cauza lui. Stam in camp, e plin de caini dar pisici nu-s in zona. A venit pe balcon, care nu e inchis.

Maine luam si niste capcane din magazin, apoi incerc si metoda cu nuca.
E in bucatarie (nu am usa intre bucatarie si sufragerie). Am pus perne si prosoape pe la usi, sa nu se duca in dormitor.
Mancarea e doar in frigider. Carton oare mananca ? Am multe cutii pe care n-am unde sa le duc.

Diana, mami de Alexandru (16.01.2010), Andrei (23.06.2008) si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput