ANNA...ai PM cu parola...
Am pus si eu cateva poze cu irina
Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008
Radeti voi radeti, dar noi asa am scapat de soareci, ca nu aveam de unde lua curse pe vremea lui Ceausescu. Noi n-am avut niciodata gandaci (slava Domnului) insa cu soarecii ne-am confruntat. Nu putem sta niciodata cu usa de la balcon deschisa. Ca sa nu mai zic ca atunci cand nu stiam pe unde intra in casa, aveam de fapt o gaura langa teava de la termoficare pe care n-au astupat-o constructorii si baietii intrau lejer pe acolo.
Dianami ar fi bine daca ai pune cartoanele in alta parte pana scapi de soareci ca astia isi fac cuib pe acolo. Rod carton daca n-au altceva de mancare.
bujo mami de Filip
dianami, ai PM! cand te mai prind pe mess? mai ai timp acum de inca 1-2 palariute?![]()
----------------------------------------
Marina &
ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
Ana, e un lipici special? Il intind eu pe carton? Capcanele lipicioase sunt la fel?
Bujo, pana nu inchidem balconul si nu punem site cred ca e risc in continuare. Noroc ca e doar unul si nu se poate inmulti (acum sper ca n-o fi mutant...poate incolteste ca plantele
).
Marina, am intrat pe mess. ![]()
Marina, ai fost o mireasa superba! Acum am vazut si cu cine seamana Sofia
.
Am mai vazut poze cu cele doua Irinuci, Tudor si Alexandra, cele doua perechi de nazdravani ale Cristinei si Monei si cu ursul la afine.
O sa pun si eu cateva poze, numai sa le selectez si micsorez.