Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 13
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui YLARI Fetelor am uitat sa ma laud cu fetita mea scumpa care face caca numai la toaleta sau olita de o saptamana. Pishu nu mereu, ca nu zice cand face si eu nu o nimeresc mereu... Pupici YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA POZE |
Bravo, Eva !!!
Dani, mami
de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
Luminel spune:
Salutare! 
Ma mai "arat" si eu pe aici....nu, n-am fost in concediu, daca v-ati intrebat cumva din intamplare (desi ma indoiesc
)...doar ca n-am avut nici timp nici chef de scris...
Alysh, La multi ani si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!
Dani, sa va fie de bine botezul! Ti-am vizionat pozele, ca de obicei, foarte frumosi rasfatzeii! am incercat sa-ti dau sibani, dar imi zice ca ti-am mai dat azi
si sa revin maine...desi chiar nu ti-am dat...in fine, nu inteleg ce s-a intamplat.
MsBB, am murit de ras
...esti fenomenala!!! ai un talent la scris fantastic! ar trebui sa te gandesti serios la asta
.
Ylari, felicitari pentru kk!
Desiree, ma bucur ca e bine Victoria! despre Chelsea, si-a facut-o cu mana ei...
Simona, sanatate lui Mati!
Si Cris e bolnavioara, are o rinotraheita acuta combinata cu o usoara otita.D-ra ne-a dat Augmentin+Humex+Ophtamesone. Ieri am tinut-o acasa si am stat si eu cu ea, dar azi am dus-o la gradi ca n-a mai facut febra...si nici nu vreau sa stau acasa, sa nu dea rau la sv.
Sambata trecuta am fost la un seminar despre asigurari si in special asigurarile de locuinte. In doua saptamani imi iese licenta de broker de asigurari si va stau la dispozitie.![]()
Scuze celor de care n-am amintit
mi-a adormit neuronul
Noapte buna va doresc!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
MsBB spune:
Neatza!
pt cine doreste, cine pofteste!
Lori, iarta-ma
, n-am mai apucat sa revin ieri cu mesaj
. M-am luat cu povestea lui Siluan si m-am trezit la ora pranzului ca nici macar n-am mancare sa-i dau cupilui. A venit saraca la mine " mama, papa?" io ca o mama responsabila i-am oferit o ridicare din umeri
. M-am dus rpd sa-mi spal pacatul la bucatarie si apoi mi s-a cam taiat firul 

Asa, da
. Imi place sa te vaz activa si in verva
! Vb Adrianei ai 10! Stai jos si pune-te la scris ![]()
Zi-mi cu analizele? Cu tt-ul? Ai luat rezultatele?
Eu n-am avut curaj sa ma mai duc dupa analize ieri
, l-am rugat pe om sa se duca si mi s-a confirmat
, normala nu-s
. Luni ma duc sa-mi "citeasca" analizele ca ma intriga tare asta cu "sedimente: numerosi urati"
. Adiq aveam io asa o banuiala ca nu-s rupta din soare dar pana si-n urina imi citesc asta 

.
CrinaAndreea
ma bucur ca iti merge bine cu sedatif pc. Fiind homeopat ma gandesc ca rau n-are cum sa fie.
Si sunt incantata ca pt voi gradinitza s-a dovedit a fi solutia ce s-a potrivit ca o manusha. Am mari emotii si eu pt Andra si cum se va acomoda.
Am nadejde ca va fi bine acest pui mic, Siluan. Mamicile de martie-aprilie s-au mobilizat exemplar si m-au emotionat pana la lacrimi cu cat de unite si de puternice sunt. D-zeu sa-i ajute sa fie bine. 
Doloress
esti mama Omida no.2 ce zice ca voi avea fata. Astept cu nerabdare sa aflu ce va fi!
Culmea la Andra "stiam" de la bun inceput ca este O EA si ca se va numi Andra dar acum n-am prea mari...feeling-uri... DARRRRR in ultimul timp parca-mi vine din ce in ce mai des un nume in minte si cu cat incerc sa ma gandesc la o alternativa parca gandu-mi fuge numai la numele asta
. O fi vreun semn.....? Ummm vedem ![]()
Ylari bafta cu
! In mintea mea parca nici o durere nu-i mai rea ca cea de dinti/masele 
Felicitari Evei pt performantele la toaleta
!
Vad ca Dani nu ma mai "ubeste"
Hai ma Luminel
, ma faci si nimeni acu
. Ba chiar sa stii ca m-am intrebat pe unde umbli. Mai ales ca ma asteptam sa te vad la schimbul de weekend. N-am enumerat nume cand am intrebat pe unde umbla mamicile sa nu uit pe cineva , sa nu se simta vreo mamica ignorata 
Asa in alta ordine de idei ma bucur ca ti-a placut cum am umblat io ca ursu descusut pi strada
si neaparat trebuie sa-i urez sanatate multa Cristianei
. Mititica, si rinotraheita si un pic de otita? Hai alungati boala de la voi, da? Puneti bata pe ea
. (instigare la violenta
)
FELICITARI PT LICENTA!!!
Sa-ti aduca multi bani!
Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...
Am inceput aventura nr.2
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MsBB Neatza! pt cine doreste, cine pofteste! Vad ca Dani nu ma mai "ubeste" Cum a intrat Andra in viata mea... Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic... Am inceput aventura nr.2 |
Ba daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

Dani, mami
de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
MsBB spune:
Hai ca e inca devreme, ii mai dau sotului juma de ora de somn
. Se duce dupa socru-miu care pe 13 iunie a plecat pt un an in Canada. Cam nu iese matematica, nu?
In fine.... si ieri ca sa fie ziua zi ....
Cum ziceam mai devreme, mi-a fost rau de tot ieri si pe seara cand am ajuns acasa m-am lungit in pat sa-mi mai revin un pic. Husbandu' vrand sa-si mai spele din pacate s-a dus el cu Andra la baie sa o imbaieze din proprie intiativa. Apropo, in jur de 9 jumate seara noi omoram copilul
. Daca pana acum era jale numai la spalat pe cap de cand am venit de la mare e jale sa o spal si pe corp
. De cum ne apropiem de baie cum urla de zici ca o spal cu acid sulfuric
. Io cred ca vrea sa-si trag strat de jeg pt la iarna cu atat inversunare se lupta cu voi.
Mda si se duce omu' cu ea la baie in vederea efectuari lucrarilor de curatare a zonelor namolite
si se pune pe urlat....Sar din pat si ma duc la ei. Il cert pe mi amore, mai lav, mai darling, mai evereting
ca s-a dus singur cu ea, ca s-ar putea sa si-o ia in freza
de la mandra in incercarea ei de a scapa de inumana tortura la care o supune inchizitia
.Bag mana in apa sa verific temperatura - apa rece bocna
. Ii mai explic vreo doo de dulce lu' printu' meu si el imi explica ca nu, n-a fost asa apa tot timpul, ca la inceput a bagat-o sub apa clocotita
. Cam asa regleaza mi amore apa, ba o clocoteste, ba o potriveste de-ti cade stratu de chele
.
O calmez pe asta mica, ii explic ca e musai sa spalam zonele
, ca face buba , ca multe explicatii
.
Mai plangi mama ? NUUUU hac hac
....Hai sa mergem la spalat ? NUUUUUUUUUUUU
Si-mi trage iar un leshin din ala cum numa ea stie
de mi-a stat inima de tot. Al meu facea ca indianu pe langa mine, mie mi se inmuiasera picioarele, m-am asezat closca pe margina de la cada sa-mi gasesc culoarea normala si eu si ea .
Copilu' asta mai mare de agitatie maxima a inceput sa arunce din toate membrele, care incotro, a spart sticla cu apa de gura, a rasturnat tot de pe chiuveta, s-a impedicat ...Andra urla, io
, el se agita ca o cola uitata la soare
.
O familie minunata suntem.
Deci am OROARE sa-mi spal copilul,da? Daca simtiti o odoare nu tocmai placuta ... stiti unde sa arati cu destu' 
Gata, ma duc la coffeee 
Na, a plecat mandru meu pot sa-l parasc 
Am inceput aventura nr.2
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi. 
Lumi, multa sanatate Cristianei. Cum mai sa te indoiesti ?!? Sa stii ca ieri ma gandeam de ce nu ai mai scris insa am zis sa mai las sa treaca vreo 2 zile pana sa-ti fac o strigare. Sau faci si tu ca MsBB care cica nu o mai "ubesc" ... rusinica la amandoua.

CrinaAndreea, ma bucur ca esti mai bine. 
MsBB, esti mortala. Si Vladuc a inceput fitele la baie dar i-a adus sora-mea o jucarie cu niste caracatite si se joaca cu ea numai la baita asa ca momentan s-a terminat cu urletele, cel putin pana se va plictisi de jucarie. 
Lori, cum a iesit TT-ul ? Te asteptam cu vesti bune. 
Va imbratisez pe toate. Papaaaaaaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Alysh spune:
Neata....ohoho, venisem intinsa sa dau cafelutza si cand gasesc aici din plin
fete harnicute
Multumesc fetelor care mi-au mai facut urari de LMA
Ma bucur din suflet ca Victoriei, i-a revenit veselia, asta e f important, semn f bun! Doamne ajuta!
MsBB
, mai dar voi va tineti numai de aventuri
Stiu ca nu e de ras, dar felul cum povestesti tu....las-o draga murdara ca n-aratam cu dejtu', promitem.![]()
Lorich, daaaaaaaaa, si eu ma gandesc ca n-as rezista cu o bona. Am un specimen chiar aici in bloc, primeste 15 mil/ luna si nu face nimic decat sa stea cu fetitza...si mai are pretentia sa aiba mancare gatita pt ea
Poate are si meniuri preferate, cine stie
Laurita, off, in fiecare zi apare cate ceva. Azi merg sa iau alocatia pt nou nascut sa vad cat oi zace cu Luca la cozile de acolo ca la trusou am stat de mi-a venit rau
. Saptamana viitoare luni merg la Kiabi cu fata nasei sa-i iau o tinuta de botez lui Luca din partea lor ca data trecuta au cam dat-o in bara si mi-e teama sa-i las sa mai aleaga. Mergi cu noi???? va iau de la Muncii daca e....
MsBB spune:
s-a trezit Andra cu un ochi umflat rauuuuu
! M-am si speriat cand am vazut-o
. Era complet inchis si umflat, inrosit
. Acum l-a deschis un pic si vad ca albul ochiului e alb, nu este inrosit, doar pleoapa e f roshie si umflata.
Nici nu curge ochiul....
. Sa fie doar o lovitura? Io am incins deja telefonul, am facut programare la oftalmolog dar nu-mi prea convine orele la care o pot gasi
, exact cand ar trebui sa doarma Andra. Cred ca fac rpd mancarea acum si ma duc si la med de fam.
saraca, imi arata ochiul si zice "umfat". M-a auzit pe mine vorbind cu taxu la tel si de atunci arata ochiul si tot zice asa.
Am inceput aventura nr.2
Reallaura spune:
Neata
NU prea am citit,
vreau doar sa o felicit pe Lumi pentru licenta, si sa o pup pe Cristiana, migdalata mea, sa-i urez sanatate sa se faca bine repejor.
Ylari felicitari pt kkuta. Nici Mirci nu mai poarta pampersi decat noaptea, doar ca trebuie sa-l pun eu, cand il vad. SI la gradi la fel. El nu spune.
Alysh iubita, ca pentru tine intrasem, merci de invitatie, mi-ar surade un Kiabi, dar probabil luni vom fi plecati. vrem sa plecam maine la Moeciu si sa stam pana luni. sper sa reuseasca B sa-si ia liber si luni. dar ne vedem dupa aia
multi multi
Lorich spune:
Neata ...da MsBB iau
cu amandoua mainile! 
Nu am inca rezultatul la TT, a fost gata seara, dupa 19.00, nu am avut cum sa-l iau, teoretic as putea sa astept pana marti cand merg la dr., dar neahhh...o sa merg azi dupa serviciu. Am o fricaaa... mai ales ca tot visez raaaauuuu...si azi noapte m-am trezit traumatizata de un vis 
(mama lor de hormoni, unde-i bata aia?)
Lumi vad ca esti supi, e si normal, hai ca tinem pumnii sa treaca repede-repede buba Zulufinei! Va pupam cu drag! Te cautam pt case, da? (de asig, zic)
Deci Dolores mama omida has spoken
hihihi
Dani Obet al meu nu gusta bicicleta (trici) fara pedale.
Ylari of, imi pare rau ca ai asa durreri, gata trebuie scoasa, ingropata si basta! Felicitari scumpete mica Eva pentru oli+wc!
Gabi mi-a parut bine sa va vad aseara chiar daca numai pt cateva secunde si chiar daca am blocat traficul! ![]()

Mai MsBB ti-am mai zis, ma repet, esti cevaaaaa.... cum poti sa povestesti ceva de groaza in felul asta???? Ca din ranjet pe moaca, spre sfarsitul povestii cred ca ma galbenisem Auzi, piscinuta aveti? Sa incerci sa faci baita amuzanta asa, eu de ex ii pun cand e canicula lui Robert un lighean cu apa in balcon, cu ucarii, se joaca acolo; ma gandeam chiar sa-i montez piscinuta acolo, dar treb sa ma gandesc ce sa-i pun dedesubt sa nu fie ciment, in caz de cadere. Asa ca extrapoland, la Andra, poate daca ar fi nu baie, no way..ci "distractie la piscina" poate ar ajuta...cu papusi, cu toate alea... uf..bafta la gasit solutii! Noi cautam solutii pt scosul din cada, care se lasa cu lesinuri mimate in cada, roata culcat in cada si tot asa...![]()
V-am pupam, unde-i cafeaua aia?
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

noastra!