Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

niatza si o la toata lumea.

ma bucur ca e vineri, desi weekendu asta o sa mergem la tzara cu tot cu socri 2 zile..nu stiu cum o sa imi tihneasca .

voiam sa zic, MsBB, in perioadele de urlete, eu o stergeam pe mara cu un prosop ud, sa nu o chinui. Sau in chiuveta, in picioare, si io cu mana luam apa si dadeam pe la toate alea... etc. Si am tuns-o, sa fie mai usor cu spalatul pe par. Desi si noi am avut un show la baie.

Am fo aseara in Carol, sa dam mancare la rate si gaste. Nu stiam ca au si gaste acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

MSBbof, fuguta la dr, sper sa nu fie nimci grav! Oare ce-o fi??

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neatza.

Alysh, Inais, Vianne mii si mii de scuze, va urez si eu la multi ani si fericire cu mare intarziere! Sa va ajute Dumnezeu!

Si un banc:

Se intalnesc Itic si Strul. Itic, suparat, Strul, vesel, n-avea nicio treaba.

S: - Frate, am scapat de toate problemele!

I: - Da' ce-ai facut, ma?

S: - Mi-am luat un elefant, frate!

I: - Hai ba, lasa vrajeala, ca nu-mi arde...

S: - Nicio vrajeala, ma. Am scapat de toate problemele.

Stii parcul meu de masini? Vine elefantul in fiecare zi, le spala, da cu coada, le lustruieste. Nevasta-mea...stii ca e obsedata cu gradina de flori.

N-am treaba, le stropeste asta de cinci ori pe zi... jet mic, jet mare.

Copiii... stii ce disperat eram cu ei. Am si uitat ca-i am acum. Ii ia elefantul cu trompa ii pune in spate, ii plimba prin cartier, joaca fotbal cu ei. Nu mai am niciun stres.

I: - Da' cat ai dat, ma, pe el?

S: - 100.000 de euro, da' face toti banii...

I: - Auzi, ma... Nu mi-l vinzi mie?

S: - Ce sa fac?!! Ba, nene, asta e parte din familie acum, nu e de vanzare.

I: - Hai ma ca-ti dau150.000, da mi-l mie, doar stii ce probleme am acasa!

S: - Nu se poate, ma. E sufletul nostru, cum sa ne despartim de el?

I: - Hai, ba, ca-ti dau 200.000, da-mi-l sa scap de belele.

S: - Nu se poate, ba Itic, tu nu intelegi. Iti comand si tie unul,daca vrei, da' ai de asteptat un an.

I: - Bai, Strul, iti dau 300.000! Ajuta-ma sa-mi rezolv problemele, ce dracu', suntem ca fratii, am inceput impreuna sa facem afaceri...!

S: - Bine, ma, hai. Da' sa stii ca ti-am dat de la inima, era ca si copilul nostru.

Dupa 6 luni se intalnesc astia iar. Strul vesel, Itic, terminat, cu parul alb, cearcane mari...

I: - Bai, Strul, ce mi-ai facut, ba? M-ai nenorocit cu elefantul asta!

S: - De ce, ma?

I: - Nu face nimic, frate. Parcul meu de masini, il stii...S-a suit cu curu'

pe masini, mi le-a strivit.

Nevasta-mea... Obsedata si ea cu florile, s-a cacat pe ele, nu se mai vede o petala sub diatamai balega.

Copiii... nu-i haleste, dar iibate cu trompa, ii alearga prin casa. Sunt terminat!

S: - Bai, Itic, tu ai o problema!

I: - Da, ba, stiu, cu elefantul de la tine.

S: - Nu, ba! Tu, cu atitudinea asta, n-o sa vinzi niciodata elefantul ala!

:))))

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Fain banc!

MsBb, sa n-o f intepat ceva de pleoapa si d-aia sa se fi umflat asa

Pe noi ne-au terorizat tantarii aseara - Annika s-a frichinit vreo ora in pat, nu stiam ce are, cand am aprins lumina, ca auzisem si un bazait si am vazut-o, era toata rosie si pe fata si pe maini si pe picioare -- se scarpina si se umflasera toate intepaturile - asa multe n-a mai avut niciodata

Sanatate Cristianei! sa stea febra departe!
Si felicitari pt. licenta de broker!

Laura, plecati la munte? distractie placuta!

Ma duc si eu sa fac bagaje, ca la pranz o sa plecam la Mamaia

Ne vedem luni

un weekend frumos tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Dragi mamici, am intrat sa va spun o poveste trista, a unui puiut de 5 luni.
Simo27, colega noastra de la "puiuti de randunici" e o mamica inimoasa… asa mama, sotie, prietena mai greu de gasit. Are 3 copii, David din 2002, Sam (puiut de randunica) din 2008 si Siluan, un pufulete din 08.02.2010.

Din pacate puiutul mic, pufuletele, are grave probleme de sanatate, acum se afla in Salzburg, urmand sa plece intr-o clinica din Innsbruck in speranta ca se poate face transplant. Este bolnav de ciroza si atrezie a cailor biliare datorate infectiei hepatice cu CMV.

Simo si-a facut analizele in sarcina si i s-a spus ca are imunitate la CMV deci problemele astea au cazut ca din cer.

Pe scurt, dupa nastere nu i-a trecut icterul. I s-a spus sa astepte ca o sa treaca, au urmat analize, s-a vazut ca sunt valori mari la bilubirina, i s-a dat medicatie, nu au fost imbunatatiri. Intre timp a mai avut un hop… operatie de hernie, cu probleme si spaima mare nu-mi amintesc exact motivul, parca din cauza reactiei copilului micut la anestezieie.

Dupa mai multe internari la Brasov, au plecat la Bucuresti, la Fundeni, unde dupa un alt set de analize si alt set de medicamente au plecat acasa, urmand sa revina dupa aprox o luna la control.

Saptamana trecuta s-au intors la control la Fundeni, iar vineri, in 23 iulie, li s-a spus ca singura sansa este transplantul de ficat… DAR sa mai astepte pana in toamna.
S-au mobilizat, ne-am mobilizat cu totii, iar luni au plecat in Germania, de acolo in Austria. Marti a fost internat, i s-au facut analize, miercuri i s-a facut punctie, azi primeste rezultatul biopsiei. Din rezultatele de pana acum: ficatul este negru, nu are nicio sansa pe un tratament, nu se stie DACA se poate face transplantul. Totusi, cu sprijinul unor medici MINUNATI, s-a luat legatura cu o clinica din Innsbruck, care poate face astfel de interventii, probabil si din cauza varstei asa de mici. A vorbit seful clinicii din Salzburg. Vor fi primiti saptamana urmatoare in Inn. pentru analize pentru luarea deciziei… SE POATE FACE CEVA PENTRU SILUAN?

Parintii sunt terminati! Un mic frumos, vesel, comunicativ… of… ne rupe sufletul ca inca nu stim daca se poate face ceva.

Dar speram, ne rugam la Dumnezeu, si facem ce putem pentru a-i sprijini; ei sa se poata concentra doar pe micut.

Fiti alaturi de noi! Fiti alaturi de pufulete!
Are nevoie de rugaciunile noastre… si bineinteles de niste resurse financiare. Cazul o sa fie preluat de rubrica „umanitare” a forumului. Fiecare cum poate, cat poate... si doar un gand bun, o rugaciune pentru el.

La inceputul fiecarui capitol, la puiuti de randunici, sunt pasii care i-am facut impreuna pana acum, precum si conturile lui George, in care se pot dona niste banuti, care sa-i ajute sa acopere macar cheltuielile cu spitalizarea si analizele. O singura zi de spitalizare, fara nicio analiza, ii costa 700 euro.
Imediat ce avem actele medicale, le vom pune pe siteul si blogul lor la care muncim acum si vom initia campanii mai ample, in presa, TV, forum si alte cai.
Avem deja sprijinul Asociatiei Mame si speram sa ne auda strigatul de ajutor cat mai multi oameni.

Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

Lorich am vazut ca ai intrebat de noi. Din pacate acasa mi s-a stricat calculatorul si abia de ieri m-am intors la serviciu pt ca am fost in medical. Duminica seara am ajunsi noi la urgente cu Tiberiu, avea 39,4 febra si nu reuseam sa ii scad febra cu nimic. Pe drum (asta dupa ce am asteptat salvare o ora si ceva degeaba) catre spital cum goneam noi ...i s-a facut rau de la masina si a inceput sa verse tot si dintr-o data a inceput sa transpire rau, se ingalbenise tot si cand am intrat pe usa la spital el avea 36,2. Acum suntem pe tratament ca cica e viroza, temperatura
nu a mai facut deloc si este fffff bine ca si stare generala. Miercuri chiar l-am luat si pe el cu noi la o mica petrecere, mai avem un rand de fini si miercuri a fost cununia civila, urmeaza nunta in sept!
Ylari fff haios bancul!

Desiree m-am bucurat mult cand am citit ultimele vesti legate de Victoria!!!!! Va pupam pe amandoua si abia astept sa ne mai scrii!!! Legat de fiica ta vitrega fff bine ai facut.

Msbb bafta cu ochisorul, asteptam vesti de la doctor. Legat de baitza si la noi se lasa cu plans dar numai inainte si dupa ce il scot. Totul e pana il bag, aseara al luat un lighean l-am pus in cada si l-am chemat si i-am spus: "ce zici? vrei sa te speli in lighean?" i s-a parut ffff interesant nu stia cum sa isi arunce papucii mai repede! Mereu trebuie sa inventez.

Mergi la inceput

Andrada ce sperietura! Am patit si noi asta cu Robert, mi se paruse cald la cap, i-am pus novo si i-am luat temp si avea 35 sau 36.1 Era rece si isteric, tot zicea "chide usa, chide mine (inchide umina) si altele. Eu m-am panicat ca-i pusesem nvocalmin, dar la spital mi-au zis ca bine am facut, ca dupa frisoane urmeaza febra mare si asa a fost. Sanatate multa Tiberiu!

MSBBda, asteptam vesti cu ochisorul!

Adriana, Laurta weekenduri grozave sa aveti!

Noi avem un botez la Snagov,sper sa fie frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Of, ce rau imi pare cand aud de copilasi bolnavi...

Luminel, Andrada, MsBB multa sanatate bolnaviorilor!
Al meu de 10 zile de-acuma ne chinuie cu mucisori si tuse, ca nu stiu ce sa-i mai fac. Mi-e groaza, daca el raceste si in mijlocul verii... se vede ce sistem imunitar la pamant are. Am sa incep sa-i dau immunobaby desi voiam sa-l pastrez pentru la iarna, cand vine bebe. Si noptile sunt de cosmar, sforaie si haraie, se ineaca, stau treaza si-l pazesc sa nu se sufoce. De mai bine de o saptamana ii bagam supozitoare cu eucalipt si vad ca nu au nici un efect.
Stiu ca la voi se dau aerosoli, aici nu se da nimic, mergem iar la doctor in week-end, ca eu cred ca e o infectie ceva, nu are febra insa mucisorii sunt din aia verzi urati tare.

MsBB of ce sperietura din nou! Sunt curioasa, de ce a venit socrul tau asa repede? Daca plecase pentru un an?

Si al meu face urat cand il spalam pe cap, insa in rest ii place tare la baie. Dar tine sa ne anunte inainte de fiecare baita : NU pe cap, nu pe fata, da tati? Tati nu raspunde nimic... se face ca n-aude. Gabi ii si toarna o cofa de apa in cap, asa il clateste. dar e o data la sfarsit, atunci incepe sa maraie si atunci apar eu repede si-l salvez, si uita imediat.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

vorbii lui Lorich la tel. - e bine cu TT-ul...

Doloress, aveti cofa?

cat despre aerosoli, ni se da cu ser fiziologic fara nuumar (asta e apa cu sare). Acu, unii medici mai dau si cortico steroizi f.usor..

Mergi la inceput