Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Helau,

Am luat mandra de o toarta dimineata si m-am dus cu ea la medicul de fam si m-a asigurat si ras-asigurat ca e de la curent. Deja s-a mai dezumflat, acum s-a trezit si vad ca arata chiar mult mai bine decat atunci cand s-a culcat de pranz , deci tind sa-i dau dreptate. Acum reuseste sa-l deschida aproape complet si nici rosu tare nu mai e. Doamne ajuta! Ca tare m-am mai speriat sa o vad asa.

Lori, Cleo, Andrada - ideea este ca ei, pana a pleca la mare, ii placea in apa, in baie, se juca, era bine mersi pana la operatiunea spalat pe cap, cand incepea . Acolo cred ca am cam disperat-o cu spalatul dar ce era sa-i fac? Cand facea pishu la oli ii curgea nisip din putzi . Era musai sa o spal, sa dau nisipul jos de pe ea, si ajungeam sa o spal pe cap si de 2 ori pe zi, ceea ce era prea pt ea.
Aseara nici nu intentionam sa o spalam pe cap ca nu eram deloc in stare si cu ea cand e rost de baie neaparat trebuie sa fie 2 persoane. Vroiam doar sa o spalam la chiuveta prin locurile esentiale, adiq tot fara cap , insa acum si la chiuveta a devenit un chin, spalatul picioarelor, a mainilor - totul este un "NUUUU, GATAAAAAAAAAAAA, AJUNGEEEEEE!
Am incercat si joaca si e ok - sunt sirena , am pretins si ca-s nevasta lu' Poseidon, fac valuri, vb ca delfinu' , sar cap, ma arunc de pe marginea cazi ca la trambulina , numa sa o amuz. Ba am si schimbat cremurile mele de pitzi si toate alifiile de tanti fina cu jucarii , de zici ca marginea cazi e raft la miniblu - tot in zadar, cand ajung la spalatul pe cap e .
Am santajat-o cu baloane , fac la baloane de-mi ies prin bulele alea particele de plaman. I-am promis marea cu sarea . Am vb ca de la adult la adult , discutii incheiate cu :"da, mami, nu pang" si la urm baie aceiasi actori, acelasi show , doar alte fire albe scoase
In ideea sa o las sa-si revina dupa trauma de la mare , n-am mai spalat-o vreo cateva zile, am sters-o, doar la putzi scurt si atat dar ce a uitat? Ei ash, doar am dovada unde s-a dus memoria mea de elefant , la ea !

Ylari - fain bancu

Adriana - dixtractie placuta la . Vreme frumoasa si momente placute!

Andrada , sa scap de urlete si leshinaturi sunt in stare sa o spal si-n ibric . Na, sunt perseverenta! Nu de alta da' is si mirosurile neplacute imi creaza ... ummm nitzel discomfort
Sanatate multa lui Tiberiu, imi pare rau sa aud ca ati trecut prin asa spaima.
Sa va traiasca finii si sa aveti o relatie frumoasa cu ei! Pastrez urarile de distractie placuta la nunta pt sept atunci

Lori ma bucur ca e bine TT-ul! Dixtractie placuta si voua atunci la botez. Vad ca lumea o tine lantza cu petrecerile . Sapt trecuta nunto-cumatrie... acu iar cumatrie ... halal

Off, Doloress, tot n-ati scapat de mucozauri? Pune repede bata pe ei si alunga-i! Poti incerca tu un fel de home made aerosol, o oala cu apa ferbinte +\ sare + neste plante si voila . Poate are succesuri?
Si eu am discutat cu med despre intarirea imunitati Andrei si in toamna, din sept o sa-i dau Immurin dar ma sa aiba parte de noroc si sa aiba deja macar un pic sistemul imunitar format.
Socru-miu a suferit in primavara o operatie de hernie. S-ar parea ca n-a fost tocmai reusita si ca a avut dureri si probleme in continuare. Acum intre noi fie vorba nici nu prea s-a menajat. De ex el n-avea voie sa ridice greutati si inca aparea Andra o lua in brate. N-are ea 20 de kile dar un 12 kile acolo tot are si in mod sigur nu era cazul.
Asa si s-ar parea ca acolo a avut iar dureri, au dat deja ceva bani pe acolo pe la medici, a fost si pe asigurarea cumnata-mii ( asa am inteles, sper sa nu zic prostii , e informatie la a 3-a mana ) si se temeau sa nu fie nevoie de operatie, ceea ce acolo ar inseamna vreo 60.000 de dolari. Nitzel cam scump .
Asa ca se intoarce acasa sa-si oblojeasca ranile. Soacra-mea a ramas acolo insa, o ajuta pe cumnata-mea cu cea mica. Am auzit-o, insa, zicand ca acolo nu e ceea ce se astepta.

Gata, fug ca si asa m-am lungit cat o zi de post si cum ziceam s-a trezit Andra, cred ca o invit la o plimbare in parc.
V-ash mai povesti eu vreo 2 si despre plimbarea mea pana la med de fam, ca na la omu' defect si drumurile simple is incurcate .
Ah, dar m-am lamurit cu analizele , n-am ur(cu i din a )ti in mine , sunt urati, da? Neste depuneri de nisip, pfiu .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

salutare,

Intru si eu pe fuga sa va spun ca e horror sa zugravesti cu atatea lucruri. Am dat toata casa peste cap. Azi o sa ma apuc de aranjat si apoi de calcat, pregatit bagaje. Vom pleca sa dam nas in nas cu dragonul auriu. Sunt asa franta parca as fi avut 100 copii pe cap. Mai bine alegeam plimbarea .
N-am avut timp de nimic saptamana asta doar o singura data am fost in oras cu fina mea sa alegem voalul de mireasa. Mai am o lista mare de tot cu cumparaturi pentru nunta dar mai am timp.

Va pup pe toate si ma bucur ca am mai auzit vesti bune de la Victoria si Nadia.

Ma gandesc la micutul greu incercat Siluan si ma rog pentru sanatatea lui, sa vad cand ma intorc daca voi putea sa ajut.

Sanatate multa puilor bolnaviori: Cristiana,Patrick.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Hello!

Hai, mai fetelor, ca am zis si eu asa...sa vad ce reactie aveti...cum sa nu va ganditi voi la mine?!?!

Multam' pentru urarile de sanatate si felicitarile pt. licenta! Si da, va stau la dispozitie (Lorich)

MsBB, ma bucur mult ca e mai bine ochisorul Andrei. La fel am gadit si eu, ca Adriana, ca poate a muscat-o ceva.

Andrada, Doloress, sanatate multa si puiutilor vostrii!

Lorich, bine ca e bun TT! dar cred ca ti-ai facut prea multe griji inutil, pana la urma asta da un rezultat statistic (nu stiu daca m-am exprimat bine, sper ca intelegi ce-am vrut sa spun).
Petrecere frumoasa sa aveti!

Valabil si pentru "nasa mare" Andrada!

Eu si tati aniversam azi 9 ani de cand suntem impreuna si 5 ani de la cununia civila. Vrem sa sarbatorim si noi printr-o iesire, pe seara, dupa ce adoarme fata. Ce restaurant cu/sau terasa imi puteti recomanda prin zona Crangasi-Giulesti? (nu de fitze, ca nu-mi permit)

Week-end placut va doresc (mai ales celor care pleaca de acasa)!

Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

luminel: La multi ani!!! Noi ieri am sarbatorit prin munca 15 ani de la cununia civila. Iti recomand Potcoava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

BUna fete
Lorich, ma bucur ca TT e bine!
Doloress, imi pare rau de Patrik, asa vara m-am trezit si eu cu pneumonie la Matei, bine e muult mai bine decit iarna cind racea la greu, dar iata ca nici vara nu e exclus. Pup baiatul sa se faca repede bine. Deci la mine nu stii ce sa spui ca am fata sau baiat, ha?? Sincer nu ma deranjeaza inca un baiat, chiar nu ma deranjeaza...pt baiat am si numele pregatit, la fata nu stiu inca sigur...s-ar putea Sofia...
Luminel, La multi Ani!!! sa sarbatoriti frumos, sanatate fetei..ofof si voi trageti...
MsBB, eu ma prapadesc de ras cu pataniile tale..Ma bucur ca e fata mai bine!!! Pup Andra.
Andra, dragii de voi..sanatate multa si voua, si eu am mai patit asa cu temperatura f scazuta la Matei, aproape de hipotermie, i-am frecat putin extremitatile si si-a revenit incat incet, oricum in situatii d-astea trebuie incalzit rapid si urmarit.Bine ca isi revin repede
Belleane, spor la impachetat, te asteptam cu forte proaspete!Am pierdut faza cu nunta nu stiu ce si cum, dar asteptam pozici cu toaletele.

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

luminelu, acu 5 ani am stat si io in fundul crangasiului, in varful ceahlaului, pe Nicolae Oncescu parca.

Restaurant ok era La potcoava, vis a vis de stadionu Giulesti, intrarea din Giulesti, pe coltz cu stradutza laterala - are decor rustic. Mancarea era buna, portii zdravene, si nu f. scumpa.
ACUM 5 ani, da? ca de artunci... cine stie catzi bucatari au schimbat si cati patroni.....

Belleane, succesuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alysh, te-am vazut la tv cu alocatiile. Ai salbit deja, arati asa cum te stiam eu. M-am bucurat mult sa te vad si aud

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Cleoooooooooo!

Ce pijama are Mara la gradi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CrinaAndreea

Cleoooooooooo!

Ce pijama are Mara la gradi?

Nu are pijama, doarme in tricou si pantalon scurt. Culori.... vem vreo 10 si 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Prin hainutele lui Bogdan era ratacita si o pijamaluta de fetita, de fapt un pantalon scurt gri si o bluzita cu maneca scurta, verde, cu stelute.... inseamna ca nu e a voastra.... sa fie oare a Anei Goga? Hmmmm sa fi fost oare intentia lui Bogdan? Glumesc, normal!
Oricum e spalata si e deja la uscat. Indiferent cui ii apartine.

Mergi la inceput