Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)
Raspunsuri - Pagina 16
Victoria_mami spune:
Victoria doarme, am putin timp sa va mai scriu. Doloress ai dreptate ca nu au strans un ban chior in 2 luni. Cand am fost acasa data trecuta mi-a cerut mie $2 de autobuz... Am intrebat-o daca u strans ceva bani si a zis ca nuuuu, ca doar ei au cumparat mancare in casa; pai, zic eu, "ce mancare ati cumparat voi cand frigiderul e gol-golut, v-ati invitat prietenii la cina si le-ati servit steakurile noastre din lada frigorifica si daddy a zis ca singura data cand ati cumparat mancare in casa a fost cand v-a dat el bani!" Rapusnsul ei afost "Noi mancam afara sau comandam mancare, ca eu nu am timp sa gatesc."
Poftim! I-am spus ca in cazul asta, sa nu zica la toata lumea ca cumpara ei mancare in casa (ca si cum ar cumpara si ptr. noi mancare!!!) ca ce fac ei NU se numeste a cumpara mancare in casa. Cand i-a zis acelasi lucruu matusa-sii (sora maica-sii) i-a intrebat matusa ce o s afaca daca au casa lor, unde sa plateasca chirie, note de plate (curent, apa, etc.) SI sa cumpere mancare SI sa creasca un copil??? Dar, si-au cumparat Play Station 3, abia iesit pe market, costa 'numai' vreo $500, plus filme comandate pe net tot timpul, cam 1/saptamana... vai de ei! Nici nu stiu daca maica-sa ii primeste sau nu. Daca nu-treaba lor. Cleo, gravida-negravida, nu ii intorci spatele surorii tale de 2 ani! Eu asta nu o pot nici intelege nici accepta! Si uite-i ca zile intregi au stat acasa si nu au miscat un deget si tot nu a gatit, din pura lene, nu ca nu avea timp! Asta e, mai 2 zile si eu asa ceva nu mai fac! Mie soacra-mea mi-a zis sa le cer sa plece... asta a fost sfatul ei, ca eu am facut destul ptr. ea, acu' sa mai faca si maica-sa.
Ma duc sa ma intind langa Printesa, vroiam doar s ava spun ce s-a intamplat. Ieri am fost la clinica, la control, totul e ok, analizele super bune!
pe toate si va multumesc!
LUMI LA MULTI ANI!
_
Mami , Daddy si Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 in lupta cu leucemia.
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Victoria doarme, am putin timp sa va mai scriu. Doloress ai dreptate ca nu au strans un ban chior in 2 luni. Cand am fost acasa data trecuta mi-a cerut mie $2 de autobuz... Am intrebat-o daca u strans ceva bani si a zis ca nuuuu, ca doar ei au cumparat mancare in casa; pai, zic eu, "ce mancare ati cumparat voi cand frigiderul e gol-golut, v-ati invitat prietenii la cina si le-ati servit steakurile noastre din lada frigorifica si daddy a zis ca singura data cand ati cumparat mancare in casa a fost cand v-a dat el bani!" Rapusnsul ei afost "Noi mancam afara sau comandam mancare, ca eu nu am timp sa gatesc." Poftim! I-am spus ca in cazul asta, sa nu zica la toata lumea ca cumpara ei mancare in casa (ca si cum ar cumpara si ptr. noi mancare!!!) ca ce fac ei NU se numeste a cumpara mancare in casa. Cand i-a zis acelasi lucruu matusa-sii (sora maica-sii) i-a intrebat matusa ce o s afaca daca au casa lor, unde sa plateasca chirie, note de plate (curent, apa, etc.) SI sa cumpere mancare SI sa creasca un copil??? Dar, si-au cumparat Play Station 3, abia iesit pe market, costa 'numai' vreo $500, plus filme comandate pe net tot timpul, cam 1/saptamana... vai de ei! Nici nu stiu daca maica-sa ii primeste sau nu. Daca nu-treaba lor. Cleo, gravida-negravida, nu ii intorci spatele surorii tale de 2 ani! Eu asta nu o pot nici intelege nici accepta! Si uite-i ca zile intregi au stat acasa si nu au miscat un deget si tot nu a gatit, din pura lene, nu ca nu avea timp! Asta e, mai 2 zile si eu asa ceva nu mai fac! Mie soacra-mea mi-a zis sa le cer sa plece... asta a fost sfatul ei, ca eu am facut destul ptr. ea, acu' sa mai faca si maica-sa. Ma duc sa ma intind langa Printesa, vroiam doar s ava spun ce s-a intamplat. Ieri am fost la clinica, la control, totul e ok, analizele super bune! pe toate si va multumesc!LUMI LA MULTI ANI! _ Mami , Daddy si Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 in lupta cu leucemia.Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
si de la noi. Ne bucuram ca sunt analizele mai bune. Inseamna ca boala a intrat in remisie?Soacra ta are dreptate... de acum sa se descurce singuri, au avut prea multe shanse... E f. trist pt copil - ei nu sunt apti sa il creasca, sper ca sunt constienti ca vor fi in vizorul protectiei copilului...
Victoria_mami spune:
Cleo, iubita, boala e in remisie din ziua 18 de tratament. In ziua 32 (15 iulie) celulele erau deja disparute complet! Acum suntem in tratament de intretinere, sa se asigure ca nu se mai intoarce niciodata. (De fapt, datorita unei infectii de la fundulet am sarit ultimul tratament de la prima faza si acum suntem la faza 3 si peste 2 saptamani ne intoarcem la faza sarita si apoi continuam cu faza 2 si restul din faza 3...)
ai inteles, nu? E dificil de explicat... 
_
Mami , Daddy si Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 in lupta cu leucemia.
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.

Sa aveti un sfarsit de saptamana minunat.

Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010
cleo78 spune:
| citat din mesajul lui Desiree2002 Cleo, iubita, boala e in remisie din ziua 18 de tratament. In ziua 32 (15 iulie) celulele erau deja disparute complet! Acum suntem in tratament de intretinere, sa se asigure ca nu se mai intoarce niciodata. (De fapt, datorita unei infectii de la fundulet am sarit ultimul tratament de la prima faza si acum suntem la faza 3 si peste 2 saptamani ne intoarcem la faza sarita si apoi continuam cu faza 2 si restul din faza 3...) ai inteles, nu? E dificil de explicat... ![]() _ Mami , Daddy si Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 in lupta cu leucemia.Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |
nu am inteles, dar cuvantul remisie suna MINUNAT!!

Danicris spune:
Desiree, ma bucur enorm pentru vestile extraordinare. Imbratisam fetita frumoasa, curajoasa si desteapta. 
Cleo, sper sa-ti tihneasca totusi we-ul cu socrii. Va imbratisez cu drag. 
Lori, felicitari pt. rezultatul bun la TT, ma bucur foarte mult pentru tine. 
Ylari, foarte tare bancul. 
Adriana, drum bun si distractie placuta. 
MsBB, uf ce usurare, abia asteptam ieri sa intri sa ne spui cum mai este ochisorul Andrei. Pupam fetita scumpa pe ochisori. 
Andrada, multa sanatate lui Tibi. 
Laurita, distractie placuta la munte. 
Doloress, multa sanatate lui Patrick. Noua pentru intarirea sistemului imunitar ne-a mai recomandat Imunorezistan si Septilin. Iar pentru muci i-am dat colargol si foarte bine a reactionat, chiar daca mucii erau verzi. 
Multa sanatate lui Siluan, suntem alaturi de el, Ariel si MsBB, multumim de info. 
Belleane, spor la treaba in continuare. La multi ani pentru aniversare. 
Lumi, la multi ani pentru frumoasa aniversare. Sa ne povestesti cum a fost seara romantica. 
Simonita, cum mai este Mateias ? Va imbratisez cu drag. 
Deci am inteles de ce au iesit asa naspa pozele de la botez. Nu mai merge blitz-ul. Nu stiu unde sa merg cu aparatul, am gasit ceva service-uri pe net insa asa fara recomandare parca nu as trimite aparatul. Voi cunoasteti vreun service, sa fie si autorizat Sony ?
Fug la plimbare cu piticii, va pup, papaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Luminel spune:
Neatza, fetele! Dani, thanks for the coffee, I need it!![]()
Multumesc pentru urari.
La fel va doresc tuturor!
Belleane, Cleo, saru'mana pentru recomandari...desi aseara n-am mai putut sa le citesc ca mi-a cazut netul (si-a revenit abia acum), intamplarea a facut ca exact la Potcoava am nimerit...a fost o seara frumoasa (desi scurta, ca am plecat abia la 10 dupa ce a adormit Cris si la 12 inchideau restaurantul
), cu mancare buna si finalizata cu...stiti voi
...copiii i-am culcat impreuna...
A fost frumos ca nu mai iesisem de ..nici minte nu mai tine de cand.
Desiree,
invingatoarea mica! Doamne, ce bine ca a reactionat asa de repede si bine la tratament!
Cleo, week-end linistit...cu socrii![]()
Belleane, plecati undeva, ca n-am retinut? daca da, drum bun!
Multi ani fericiti impreuna si voua
Fug ca am o gramada de treburi, e dezastru in casa
Copiii sunt impreuna in parc
O zi frumoasa!
Lumi, mami de zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
simonacip spune:
Desiree, va pup tare si ma bucur ca Victoria e bine, asta e tot ce conteaza. Iar fata lui Daddy...si-a anulat singura sansele...Ea nu gateste??? Va trebui cit de curind sa o faca pt bb mic....deci sa-si reconsidere pozitia, situatia, comportamentul...OOOfoff
Dani, merci scumpa de intrebare
Mati e bine, vindecat complet, Doamne Ajuta!Pup copilasii tai cuminti.
Doamne fetelor, si eu tot citesc tragedia d ela rindunici, Dar cit ma uimesc fetele ce frumos s-au mobilizat ele...Ia spuneti fetelor facem si noi o suma cum putem si o donam intr-un cont sau fiecare cit si cum poate?Ce ziceti?
Edit- Ma gindesc ca impreuna ne mobilizam mai repede si mai multe, individual e mult mai greu si uitam,amanam... asa stabilim rapid niste intilniri si mergem 2 si depunem intr-unul din conturi
Haideti fetelor...ma gindesc numai la sarmanii parinti prin ce trec si ce reutate le apasa sufletul, hai sa le mai usuram si noi durerea asta...
Simona, mami de baieti
David si Matei si
7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
Danicris spune:
| citat din mesajul lui simonacip Doamne fetelor, si eu tot citesc tragedia d ela rindunici, Dar cit ma uimesc fetele ce frumos s-au mobilizat ele...Ia spuneti fetelor facem si noi o suma cum putem si o donam intr-un cont sau fiecare cit si cum poate?Ce ziceti? Edit- Ma gindesc ca impreuna ne mobilizam mai repede si mai multe, individual e mult mai greu si uitam,amanam... asa stabilim rapid niste intilniri si mergem 2 si depunem intr-unul din conturi Haideti fetelor...ma gindesc numai la sarmanii parinti prin ce trec si ce reutate le apasa sufletul, hai sa le mai usuram si noi durerea asta... Simona, mami de baieti David si Matei si 7+"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu." "Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui" |
Eu am facut asta, asa cum spune MsBB, suntem mici dar impreuna putem face mult, daca se strange cate putin de la fiecare. Eu am depus direct prin internet banking, e cea mai simpla metoda.
Ma bucur ca Mateias este bine, va imbratisez cu drag.

Dani, mami
de Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
simonacip spune:
Dani
am inteles. Eu nu ma pricep cu internet banking nu m-a interesat niciodata desi sunt sigura ca simplifica si salveaza drumuri, am sa depun si eu luni direct la o banca.
Simona, mami de baieti
David si Matei si
7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"