Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

"Neata scumpele, luati o

Da, Simo, ma trezii intervievata, macar de stiam ma fardam si eu, ma imbracam cu ceva mai sexos...eram cu o bluza enorma de pe vremea gravidelii....oricum mai am mult de slabit abia azi aveam 65,9, am mers cam cu juma kg/ sapt in ultimul timp...dupa Vlad parca dadeam 1kg/sapt, in fine, pana la 58 cat vreau eu mai e.
Ai dreptate cu micutul SILUAn, si pe mine m-a impresionat povestea lui, as vrea cat de putin sa depun si eu in cont. Off, cat e de trist, sper sa-i ajute Dumnezeu.

Laurita, distractie placuta iubita!! sa veniti cu pozici multe si frumoase!

Andrada, sanatate multa lui Tiberiu!! si sa nu mai treceti prin asa emotii!

Luminel, LA multi ani iubita, sa fiti fericiti si felicitari pt seara romantica

Lorich, bravo pt TT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Dani am inteles. Eu nu ma pricep cu internet banking nu m-a interesat niciodata desi sunt sigura ca simplifica si salveaza drumuri, am sa depun si eu luni direct la o banca.

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Simonita, eu platesc asa toate facturile, inclusiv valuta o cumpar pentru rata la banca, salvez vreo 7-8 drumuri lunar, sunt foarte multumita de acest serviciu. Este usor de utilizat, recomand la toata lumea.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dani, si pe mine ma scuteste internet banking-ul de la multe drumuri pt plata facturilor, transferurui de bani, platit telefoane, cablu, asigurarile copiilor, etc.
O sa pun si eu niste banuti pentru micutul acela, offf!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

si io tot cu home bankingul- castig o gramada de timp.

O sa scriu si io la randunici, sa le zic din partea grupului nostru ca vor avea sustinere spirituala si unmic ajutor financiar de la mai multe mamici, si ca le admiram si incurajam in lupta data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

desiree,ma bucur din suflet ca victoria e bine,sa dea dumnezeu ca boala asta parsiva sa dispara pentru totdeauna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata.
Bravo fetelor!
Cleo, sa le scrii tu ca le suntem alaturi si il sprijinim pe Siluan si de asemenea ca sunt grozave pt ceea ce fac pt colega lor.
CU internetul banking poate ma destup si eu la minte am sa merg sa vad dc si la banca transilvania exista serviciul asta. Nici asta nu stiu

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata ??

Mami de Printesa Victoria multumim pt vestile minunate! Remisie, lipsa celule rele, Doamne cat de bine suna! Of, bine ca trece cosmarul asta! Cat despre Chelsea, nu te mai gandi, fiecare cum isi asterne, asa doarme.

MsBB ma bucur ca Andra e ok. Deci e primul caz de "corent" confirmat de dr.? Ca eu nu credeam in asa ceva. (desi ma feream sa-l las pe Robert, mai ales transpirat cand simteam eu curent).

Simoma bucur ca si mati e vindecat.
Asteptam si vestile bune despre mucutii de Patrick.

Despre TT - am tras sperietura mare, ca m-am uitat ca boul in dreapta unde scria prag de decizie:250. Eu am citit dupa alea doua puncte, apoi am vazut, printre palpitatii si lesinuri si valorile mele din stanga, care sutn ok.
Cum zice Luminel e un test statistic, nu de certitudine, eu cred ca daca nu-i ok te baga in bli, daca e ok ..n-ai nicoo garantie. Insa, n-am avut puterea sa aleg sa nu fac nici unul din cele 3.

Despre botez a fost faina pana a devenit un adevarat...sa nu zic cosmar, ci un vis fff activ; sa dezvolt: am ajuns de la 16-17, pensiune superba cu piscina la Snagov. In 2 timp si 3 miscari Robert era in slip in piscina. S-a bagat cu ta-su, ca era piscina mare, de oameni mari, bine pliiiiina de copii de la 1-10 ani. Nu va zic, ca statea Robert pe-a treapta in fund, in apa si s-a intins dupa apa si a picat fix in cap, cu capul la fund... desi a iesit de acolo cu ochii ca de broasca, nu s-a speriat. l-am mai scos, l-am mai uscat, l-am bagat iar... a stat la imnuiat mai mult de-o ora, cred. Ei, dupa ce l-am scos, sters, frezat, imbracat... a inceput circul. Mai , oriunde se afla el alerga sa sara in piscina (care avea in capat 2,5m). Apoi circul, tavalitul pe jos, urlete si chiote. Se calma, o lua de la inceput. Desi era o peluza superba acolo, udne toti copiii se jucau linistiti (nici unul nu face atentative de sarit in apa)...ei , noi, eu si Cristi am fost ca la fotbalul american... l-am "aparat" pe Robert, care ne fenta din orice pozitie. Pe seara, s-au bagat niste tzantzaroi care piscau si prin crema, eu-s plina, Robert are doar 4 bucati bube. Cam asta cu botezul, noroc ca am scapat de-o nunta de pe 7, ca ajungeam in spital de atata dixtractie.

Cu internet bankingul e super fain! Noi avem si Bt si INg. Parca-l prefer pe iNG. Si ceva mai tare pt noi vizavi de internet bankingul este ... ta-taaamm.... direct debit (parca). Asa ca nu numai ca nu mergem la banca, dar nu mai stam cu grija ca treb s ale platim; am scapt d eo groaza de facturi : orange, rds, enel, si nu ai stiu care. Le-a pus tati limita 200 de lei, peste suma asta nu se mai platesc, ca sa le "investigam". Si e f tare ca se paltesc in ultima zi posibila d eplata,deci banutii sunt pastrati acolo act se poate. Well... ma laud eu cu ce-a gasit Cristi, initial nu eram de acord, mi se parea riscant.

O sa merg si eu sa citesc despre micutul Siluan, vineri era ff grav, Doamne ajuta sa ajunga sa poata face transplant.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la Banca transilvania am si io internet banking, dar inca nu mi-am facut debit pt platit automat facturili - am avut la ING cu Vodafone, si numai rateuri imi dadea, si aveam reclamatii peste reclamatii la Vodafone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Niatza!

Welcam bec, Lori! Sa va fie de bine ... um distractiunea. Imi pare rau ca a avut Robert asa ispita mare si s-a lasat cu si .

Um, nu pot spune ca Andra e tocmai bine, insa. Dupa treaba cu ochiul spre seara a inceput sa faca febra. Toata noaptea, vineri-noapte, a avut febra asa ca sambata dimineata la prima ora ne-am pus pe sunat, cautat medici bla bla . Vreau sa zic ca am luat la picior, bine cu , toateeeeeee cabinetele din orash, am fost la fiecare clinica, am sunat toti pediatrii pe care-i stiam... simteam ca innebunesc de ciuda ca nu gaseam pe nimeni. Chiar si la cabinetele unde pe usa scria ca au program sambata dimineata nu era nimeni. Toti medicii plecati, toate cabinetele incuiate. Rau moment si-a gasit Andra, nu? .
Pana la urma , de voie de nevoie am ajuns la urgente. Plecasem la ora 9 de acasa si era ora 11 si ceva cand in sf am intrat la urgente, avea febra 38.7. Tocmai fusese un huge scandal la urgente cu niste parinti care insistau sa se interneze cu o ... alta fata , care sa o ajute pe mama ... ma rog ...esentialul e ca am gasit doctorita ( nu ca ma asteptam la altceva ) f nervoasa, in spumele marii , numa trantind si pufnind .
Nici n-am apucat sa vb cu ea mare lucru ca ea=-si turna intr-un of-ul legat de incident si de faptul ca cei 2 au amenintat ca o reclama.
Mi-am luat si mustrari ca dim cauza mea e copilul meu atat de plangacios si urlacios . Ca un copil de 2 ani n-are ce cauta in brate si sa nu o mai consolez atat. Ca doar nu o doare si iar
Pana la urma mi-a inmanat o prea frumoasa reteta , cu antibiotic, ov cors , Klacid. Acum suntem pe antibiotic cu diagnostic : faringo-amigdalita acuta. Am citit pe net si mi-a fost teama sa nu incep tratamentul desi io sincer, daca aveam unde sa ma mai duc as mai fi incercat sa o mai vada un medic. De acum ... na ... mergem tot asa.
Ochiul e incontinuare un pic umflat, roshu dar de la urgente n-am aflat mai nimic de asta, era mult mai bizi sa ma bata pe mine la cap sa nu o mai iau in brate , sa nu o mai linistesc .
Dar faza ciudata ....coincidenta ori ba , vb cu Chinabulina la tel si-mi zice ca vine de la urgente si ea . Surprais, surprais Teo avea exact la fel un ochi umflat si roshu cum a patit Andra.
Teo este bine, n-are alte probleme dar ma gandeam cat de ciudata e faza.

Apropo, ca tot ziceai tu, Lori, de faza cu (,) "corentu" mie mi s-a parut nitzel ciudat sa aud din gura unui medic aceasta ipoteza. Stiu ca nu prea se indrageste dpdv medical teoria curentului. Acum mie mi-ar fi convenit sa fie asta, sa fie doar o umflatura care trece fara nimic altceva si gata problemele ... dar nush cat a fost curent, cat a fost altceva ... Habar n-am!

Slava Domnului, asta noapte n-a mai facut febra si acum e cat de cat ok. Nu mananca nimic, e f prost dispusa si moale. Dar sper sa-si revina curand.

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

offff....mai MsBB. Iubita mea, nu poti sa mergi s ao mai vada si altcineva? Asa rapid cu antibiotucul? pai, ce are puroi-infectie in gat? Prea repede sar astia, cu antibioticul, fir'ar.

Of, deci a luat un virus, nu-i niciun corent. Sanatate multa si daca continui, da-i si biotics baby.

Bai, ce dr. idioata, merita clar reclamatia respectiva... cum adica hotaraste ea daca-ti consolezi sau nu copilul bolnav... m-au apucat spumele, zau.

Sanate si pui mic si istet de Chinabulina!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput