Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mai fetelor sunt ffff trista! La clubul scutecelor de martie-aprilie o mamica are nevoie de ajutor! Baietelul ei , Siluan, este in Germania, la o clinica unde a primit vestea ca are ciroza si este nevoie de transplant de ficat .
Am citit scurt la fete si am vazut ca vor sa stranga bani sa-i ajute pe parinti. Cheltuielile sunt f mari, in jur de 700 de euro pe zi spitalizarea si probabil vor avea nevoie de f multi bani pt transplant.
Sunt f trista ca un pui atat de mic trebuie sa sufere atat si ca iata parintilor stau cu sufletul la gura
Imi permit sa va dau un copy paste dintr-un mesaj ce l-am citit acu : "mesaj primit de la Simo la ora 21,11 : "Liana, mi-e asa frica! azi i-au facut biopsie si dr au zis ca e f grav, ciroza!. vineri vine rezultatul final. si au mai zis ca se poate ca la clinica din innsbruch sa nu il primeasca ptr a-i face transplantul, caci e tare rau. simt ca MOR"
Of, Doamne! Poate reusim cate un pic sa-i ajutam si noi.

"Date cont

Unicredit Tiriac Bank

Sucursala Brasov Muresenilor

Titular Bota George Laurentiu

Swift BACXROBU

Cont EURO RO74BACX0000005005204320

Cont RON RO81BACX0000005005204000 "

Ce nedreapta este viata cateodata

Noi suntem mici, marunti, dar impreuna putem misca munti. Poate individual nu se poate face mare lucru dar impreuna, daca punem mana de la mana , vad ca fetele de la martie-aprilie dau sfoara in tara acum, cu ajutorul celor care pot ajuta si ei cat de cat sunt sigura ca se vor vedea rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Buna,

Sunt mult mai bine acum. Am inceput sa iau sedatif pc. E homeopat. O fi bine, o fi rau... nu stiu. Ideea e ca nu mai sunt atat de crizata si nervoasa.

MsBB

Cleo la noi gradinita e acum motiv de santaj, adica "daca nu vrei sa papi sau sa faci nani s-ar putea sa nu mai mergem la gradi". Cu toate astea si Bogdan mai are dimineti in care se scartaie putin atunci cand il las, dar de cele mai multe ori asta se intampla in cazul in care un alt copil face acelasi lucru.
Il intreb mergem la gradi? -Da. La Gabi? -Da, Babi... Ana Goga. Il intreb si la Mara? si el.. -hmmmm daaaa!

Desiree ne bucura f tare vestile bune; multa sanatate si va pupam tare!

Lorich, Cleo si eu apreciez f tare gradinita tocmai pentru ca nu mai tb sa gatesc decat pentru sf de saptamana. Ca sa nu mai spun ca acolo mananca f bine si f variat, si sincer, eu nu as fi facut atata mancare acasa. Foarte multe avantaje cu gradinita. Daca stau bine sa ma gandesc, nu vad absolut nici un dezavantaj.

Va pup tare si sa aveti o zi usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

ana goooogaaa ruuless!!!

Ne-a innebunit intr-o seara: ANA.
CUCA.

-Cine cuca, Mara?
-CUCA!
-Curca?
-NUUU. CUCA!
-coca?
-NUUUUUU

dimineatza ni s-a explicat. ANa goga e vedeta.

Mara ar zice pass la gradi. Ea s-ar duce la ratze. In mijlocul baltii

si daca nu mananca Bogdan tot, iti zic io in ce pempersi ii gasesc portzia

edit: si io daca o intreb de Bogdan, zice: MONAN a p'ecat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Adevarul e ca Ana Goga e si un nume foarte usor de retinut si pronuntat pentru ei.

Felul doi nu prea il mananca. Asa ca... e invitata noastra.
In schimb zilele trecute au avut paste cu sos rosu si carnita de pui si Bogdan dupa ce a terminat portia lui, s-a servit de la baietelul de langa. Noroc ca a fost "Babi" pe faza si i-a mai adus o alta portie. Dar la el asta se intampla foarte rar. In schimb periodic mananca 1 portie jum sau chiar doua de ciorbita, pe motiv ca refuza felul doi, si nu care cumva sa stea baiatul nemancat .

Apropos de hainutele de la gradi, ca spuneai zilele trecute ca le murdareste Mara la greu. Stai sa-l vezi si pe Bogdan cum vine acasa cu hainele cu care sta la gradi. Cred ca purcelusii sunt mai curati decat el. El de foarte mult timp refuza categoric sa i se dea de mancare. Mananca singur, fie ca e ciorbita, felul doi sau gustare. Si normal ca papa si bluzita sau ce are pe el la momentul respectiv. Doar ca... prefer sa vina cu toate hainele murdare rau si sa manance singurel, decat sa ajunga la 4-5 ani sa stea sa ii bag eu in gura. Imi place ca are initiativa si ca vrea sa faca el singur diverse chestii.

MsBB e tare greu sa auzim de copilasi bolnavi. Doamne ajuta sa fie bine!

Va pup tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Desiree ma bucur mult sa aud vesti, lasa ca le rezolvati voi si cu crizele si cu mancatul, important e ca analizele sunt bune! Daca l-ai vedea si pe al meu cum face... si cam toate ne plangem. Mai ales ea, saracuta, prin cate a trecut corpusorul ei, si ce efecte au toate subtantele astea, e normal zic eu.
Cu Chelsea, sunt de acord cu tine, e totusi surioara ei, ar trebui sa arate mai multa compasiune. Eu nu inteleg asta nici sa ma bati, cum sa intinda un om, mai ales un copil, manutele catre tine si tu sa intorci spatele? Gravida, negravida, nu conteaza. Dar asa sunt unii oameni lipsiti de inima. Oricum, eu stau in Canada si stiu ca au o gramada de posibilitati si drepturi, mai ales ca lucrau inainte, cel putin el, asa am inteles, deci se descurca ei foarte bine. Eu sunt sigura ca n-au inteles nimic din ajutorul acordat si ca iar au cheltuit banii de aiurea, am asa un feeling. Ca am vazut din pacate multi tineri de genul lor.
Eu la mine la servici sunt asa un fel de ciudatenie, ca am venit la 25 de ani in Canada cu 2 valize si acum totusi am o casa cat de cat frumos mobilata, o masina buna, ca nu-mi lipseste nimic, haine zic eu de calitate, etc. Dar ei din 5 zile de lucru mananca cam 3 zile (daca nu toate) la restaurant, si dimineata si la amiaza, nu sa zici ca numai odata. De gatit din an in Paste, de iesit in fiecare week-end la restaurant, spa si alte distractii. Si apoi se plang ca n-au cu ce plati gradinita copilului. In fine, ii cunosc, nu stiu, asa au fost crescuti, in societatea de consum.
Oricum, voi meritati acum tot ce e mai bun, nu aveti nevoie de stressuri in plus.

Ms BB, Lorich imi pare rau de gretosenii, lasa ca trec ele. Deci conform babismului numarul 1 dupa care ma ghidez o sa aveti fetite. Iar eu tot un baiat. gata, mama Omida a zis! De Simona nu stiu inca ce sa zic....

Cu gradinita, si eu sunt tare recunoascatoare ca exista. Mai ales ca asa traieste si copilul meu. Ca acasa ar muri de inanitie. Lorich eu fac de mancare odata in saptamana, vinerea de obicei. Apoi mai improvizam, salata sa traiasca cu cate o bucatica de carne. Insa am un oloi de bors tot timpul in frigider. Curatenia o face soata, de spalat mai spal in timpul pauzelor la servici, vasele le mai arunc in masina tot atunci, si uite asa am rezolvat si cu treburile casnice. De calcat nu calc pentru ca le bag la masina de uscat si ies perfecte. Iar camasile si costumul sotului i le spala serviciul. Mie imi ramane sa ma joc cu cupilul cand vine de la gradi si atata. Life is simple.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Of sunt super-mega ocupata nu am timp de nimic, va citesc cu chiu cu vai pe diagonala, recunosc!
Un pupic dulce dulce ptr Nadia si Victoria la fel, plus bonus o imbratisare calda asa de la distanta! Nadia nu te supara si din cauza fetei mari... Imi pare rau ca se poarta asa si nu isi da seama ca raneste in primul rand un sufletel scump si nevinovat... Ai dreptate, nimic nu doare mai mult decat sa vezi cum copilashul tau cu inima deschisa cere un pic de afectiune de la cineva pe care iubeste si ... sa i se tranteasca usa in nas... Poate isi va da seama si Chelsea ce egoista e............. Acum sa se descurce si ea... voi (tu) ai facut mai mult decat a facut mama ei ptr ea.

Revin...

Azi am fost si pe teren cu un coleg (schimb de experienta) si m-a adus acasa mai devreme dar am o gramada de treaba, profit si eu caci cu Eva printre picioarele mele nu reusesc sa fac mare lucru...

Eu sufar cu maselele, aseara credeam ca am sa ma omor de durere, ma abtineam cu greu sa reactionez cum as fi vrut sa nu sperii fata. Dar imi venea sa ma batzai, sa dau cu pumnii, sa plang, sa ma tavalesc pe os........ Am o pacatoasa de masea pe care dupa 2 luni de drenaje o data pe saptamana m-am hotarat sa o scot ca nu mai tzine. Partea proasta e ca a inceput sa ma doara si cea de langa. Plus o masea de minte. Antiinflamatorul nici nu si-a facut efectul ieri........ Asa ca de dimineata eram la dentist cand m-a sunat cleo. Cleo

In rest, asa cum va povesteam, n-am timp de nimic...

Nadia imi pare bine ca sunteti acasa, imi pare rau de crizutze, si Eva mi-a facut o sceneta ieri caci am iesit pe seara un pic cu bicicleta dar ei nu i-a ajuns, mai vroia. A calmat-o taica-su intr-un final.

In rest adoooooraa sa coloreze si sa se uite pe cartile de povesti sau pe carti cu poze in general, vrea sa i povestesc/descriu tot ce e pe acolo.

pup fetele. si baieteii, of course!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Simoniiiiiiiiiiiiiiiix, am intrat special sa-ti multumesc pentru ca datorita tie i-am cumparat trici fara pedale lui Vladuc. Sincera sa fiu, habar nu aveam ca exista pana am vazut la Obet. Nu-ti spun cum reactionau vanzatoarele cand le intrebam. I-am luat de pe net, bineinteles ca in Buzau nu am gasit. Este extraordinar de incantat, da ture prin casa, o mangaie, o aseaza frumos, abia astept sa-l scot afara cu ea. si pe tine si pe Robertzel. Va imbratisez.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

Simoniiiiiiiiiiiiiiiix, am intrat special sa-ti multumesc pentru ca datorita tie i-am cumparat trici fara pedale lui Vladuc. Sincera sa fiu, habar nu aveam ca exista pana am vazut la Obet. Nu-ti spun cum reactionau vanzatoarele cand le intrebam. I-am luat de pe net, bineinteles ca in Buzau nu am gasit. Este extraordinar de incantat, da ture prin casa, o mangaie, o aseaza frumos, abia astept sa-l scot afara cu ea. si pe tine si pe Robertzel. Va imbratisez.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

105 BANI.
Hai ca aungi repede la Galati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma bucur mult de vestile despre Victoria! Iar fata lui daddy a primit ce a meritat, chiar nu e cazul sa-ti faci vreodata vreo problema, Nadia.

Lori, intrebai cum e cu bona. Pai bona mea nu face curat, iar mancare minim-minimorum, un cartof piure sau niste paste, chestii usoare. Nu i-am cerut niciodata, prefer sa aiba grija de Raducu nu sa stea ocupata pe la bucatarie. Cu treburile casei ma descurc facand cate putin in fiecare zi, ca sa nu se adune multe de facut deodata. Calcat dupa ce s-au uscat, mancare o zi da, o zi nu,doar pentru copii ca noi astia mari mancam la servici. Curatenia mai mare in weekend, in rest tinut ordine cat de cat.
Culmea e ca prima bona mai si gatea, imi calca si rufele si cum zici si tu, mi se parea ca nu am timp de nimic. Asa ca banuiesc ca organizarea este totul. Si sa nu las chestii multe sa se adune de facut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor am uitat sa ma laud cu fetita mea scumpa care face caca numai la toaleta sau olita de o saptamana. Pishu nu mereu, ca nu zice cand face si eu nu o nimeresc mereu...
Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput