Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Of, mai fetelor! Ca abia apuc sa va citesc pe diagonala, asa... Victoria azi ce si-a revenit la veselia ei obisnuita, pana acum a fost taaaare maraita, de fapt, maraita ar fi fost bine, urla din toti rarunchii la cea mai mica nemultumire, plus nopti plimbate de la ea din dormitor la daddy in pat, ba cu mine ba cu daddy. Ieri dimi am iesit afara la 9 si am intrat sa papam si sa dormim de amiaza si cand s-a trezit am iesit iar afara pana la 9 aseara... cand a facut ditai circul ca nu vroia in casa. A mancat afara de 2 ori, pe scari in fata casei... asta e, numai sa pape ca acum nu mai mananca aproape nimic.

Azi le-a spus fiicei lui daddy si prietenului ca au o saptamana sa se mute si i-am spus lui ca NU e absolut nimic impotriva lui. Ea, insa m-a dezamagit 100% si am ajuns la concluzia ca e pur si simplu o lenesa EEEEEgoista. 5 sapmanami cat am fost in spital, nu a gatit ptr. taica-su nici macar o simgiura data, la spital a fost o singura data in ultimele 4 saptamani si atunci ca a certat-o taica-su si mai nou cand vorbea Victoria cu ea, o ignora, ii intorcea spatele si pleca, asa ca i-am spus lui daddy ca nu o mai vreau aici. Poate parea putin, dar mie Victoria imi rupea inima de cate ori intindea bratele la ea si ii cerea hug si ea ii intorcea spatele, ca si socrii Cristinei cu Eva... diferenta e ca aici e ea in casa mea si i-am cerut sa plece. Asta e, i-am acordat o sansa, a ratat-o! treaba lor, acum grija mea, unica mea grija e Victoria.
In rest e bine, se simte bine, maine mergem la control la clinica si poate reusesc sa va scriu dupa.

MSBB nu te-am ignorat, doar ca nu am poze, astept sa faca nasa CD cu poze si apoi va arat poze din spital.

VIANNE, ALYSH, INAIS, LA MULTI ANI! si iertati-mi intarzierea.

_
Mami , Daddy si Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 in lupta cu leucemia.

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

DANIcris, 134 bani si de la mine.

_
Mami , Daddy si Printesa Victoria Isabella 22.05.2008 in lupta cu leucemia.

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

buna fetelor,

am intrat rapid sa vad vestile de la Nadia....ma bucur ca va reveniti incet la normal ...va tinem pumnii in continuare si sunteti in rugaciunile noastre. Eu credeam ca avand aceste probleme cu Victoria nici nu i-ati mai primit la voi ....oricum acum Victoria este cea mai importanta ...si desigur tu si daddy ca sa puteti avea grija de ea

daca mai am timp azi poate mai scriu cateva randuri

Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Desireeeeeeeeeee, ma bucur enorm ca sunteti bine, suntem in continuare cu gandul la voi si ne rugam pentru sanatatea Victoriei. Va imbratisam cu mult drag. Imi pare rau ca fiica lui daddy a raspuns generozitatii voastre in felul acesta si ma bucur ca ai luat decizia sa plece de la voi, Victoria nu merita sa i se intoarca spatele, mi se rupe inima cand mi-o inchipui cu bratele intinse, mititica. Va imbratisez inca o data.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Desiree te rog eu nu-ti fa probleme din cauza mea. Eu iti multumesc ca ai avut timp si asa sa intri un pic sa ne dai de veste. Recunosc ca mor de nerabdare sa o mai vad pe Victoria dar imi imaginez cat de greu trebuie sa va fie, asa ca stau cuminte in banca mea si astept. Cand ai tu timp...
Imi pare rau ca fata lui daddy nu a stiut sa profite de sansa oferita, sunt convinsa ca mai tarziu isi va da palme peste cap din cauza asta, dar e problema ei. Voi aveti nevoie de energie si de toata atentia pt Victoria. Acum imi imaginez ca trebuie sa le gatesti si lor, nu?
Asteptam vesti si din partea mea multi si multe imbratisari , putere multa si cu D-zeu inainte.

Doloress la cat mai multe zile faine si placute

Simona ma bucur ca Matei e mai bine. Va doresc cat mai putine probleme.

CrinaAndreea daca ti-a adus macar un zambet inseamna ca toata intamplarea a avut un rezultat bun . Iti doresc zile senine si cu multe motive de zambet

Alysh - sa-ti se implineasca toate urarile pe care le-ai primit ieri si sa fii fericita, MERITI !

Lori - hai la apel mama!

Va , ma duc sa-mi fac o si apoi bice la treaba. Aseara am dat cu bata in balta chiar la final. Am comandat o pizza si ...nush, am mancat prea cu pofta, nush ce am facut de m-am perpelit pe toate partile asta-noapte. Mi-a fost rau de am zis ca mor . Acum sunt ceva mai bine dar am un gust

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Desiree, ma bucur ca sunteti bine, DOamne AJuta!!!! Pup Victoria scumpa
Alysh, superveste despre Laura. Inseamna ca e luna mica dc nu stie inca ce e ...Wow, sa fie sanatosi si fericiti, ma bucur tare pt ei!
Multumesc fetelor pt urari de sanatate lui Mateias, deja e mai bine!

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata MsBB hai ca viu la apel

M-am bucurat enoooorm ca am vazut vesti de la Nadia si Victoria, ma bucur ca totul merge spre bine, va pupam tare-tare!
Sa nu-ti ami faci alte ganduri despre Chelsea, cred ca ai facut destule pt ea, daca nu stie sa aprecieze, sa fie macar un gram empatica si nici macar sa simta dragoste fata de un pui atat de scump... n-are sens sa mai vorbim. saa-si faca ea rostul ei, in lumea ei, sper ca va invata ceva de la viata asta.

Simonacip mai, eu sunt binisor, adica greturile au trecut cam de tot, bine ca nu e dimineata sa nu fac cateva "inele" cum zice o prietena de-a mea icnelilor.Dar nu maia m starea aia permanenta de greata. Mi-am facut un pic griji de cateva contractii nedureroase, dar insistente, mer pe 3 la dr. si vad ce zice si ea.
Imi pare rau de pneumonia lui Mati, sanatate multa!
Cu statul cu ei acasa, eu te inteleg PERFECT!!!! Sa-ti zic ceva, singurul lucru bun cu inceperea serviului e momentul cand ajung acasa: Robert e aasa de fericit, i se lumineaza fatza, se invarte, sare, ceva de nedescris. Deci asta e partea cea mai buna a jobului, da? Eu mi-am dat seama (chiar daca va parea nu stiu cum ce zic acum) de cand il am pe Robert ca nu mai vreau cariera, nu mai vreau nimic, iubesc fiecare momentel cu el, nu ma plictisesc niciodata. Si cand fac baie abia astept sa ies sa ma duc la joaca si chitzoneala cu el.

In alta ordine de idei, tot din intelepciunea mea dobandita de cand am reinceput jobul... mai, eu nu stiu cum facei fatza cele care aveti bona (nu stiu cate sunt, doar gabitza); pe mine ma ajuta socrela si cu gatitul, spaltul de vase si tt am 1000 de lucruri de facut cand vin, dar daca aveam bona? Trebuia sa am papa facuta pt copil (+pt noi), vase spalate, haine murdare nearuncate peste tot, o usoara curatenie (care sa tina mai mult de weekend) si tot asa. Cred ca eu muream pe plantatie.
Cand o merge la gradi, macar nu treb sa gatesc (decat pt cina si weekend) si nu ma stresez sa fac patul sa fie curat etc.

Pe unde umblati Ylari, Simonnix (tu sigur prin vreo excursie draguta), Andrada, Bebelina, Elenucul? Aelita cel putin, ne tine intr-un suspans...cred ca se prezinta la apel direct cu bebeul.

Sybille esti moderatoare? Felicitari! si Ati ajuns in Romanica?

Cam atata, merg s afac cafeaua promisa.

MsBB m-am prezentat bine, da? Cu matereal

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Desiree imi pare bine ca sunteti acasa, imi dau seama ce greu tb sa fiesi pentru tine si pentru Victoria. Cu decizia pe care ai luat-o in privinta fetei lui daddy, mi se pare normal sa indepartezi toate motivele de frustrare pentru VIctoria si bine faci. Va ajunge cat suferiti..ooof! Doamne ajuta sa se faca bine si sa fie sanatoasa ca asta e tot ce conteaza! si multe imbratisari!
Alish scumpa, nici nu te-am mai sunat ieri ca mi-era jena sa nu te scol, sa nu fii cu familia...etc. lasa ca poate vb azi si ne vedem cand om putea. Ma bucur ca ai avut o zi minunata!
DAnicris 236 banuti! succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, Lorich,, te-ai prezentat bine, nota 10 - foarte buna compunerea
Eu cred ca exista si bone care fac mancare si curat - eu parca am auzit de la cineva

Desiree, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun. Crizele sunt normale zic eu, mai ales in situatia data, sper insa sa scada in intensitate si sa va bucurati de zile frumoase.
Si eu am crezut ca n-ati mai luat-o pe Chelsea la voi, tinand cont ca ati fost in spital.
Cand trebuie sa nasca? in august?

Ylari, voi unde ati disparut? ai aflat ce era cu pozele alea din oras?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

lorich, de aia apreciez io gradinitza . Au 3 chestii gatite diferite azi... Cina eu o gatesc usor: banane in parc, acasa maxim iaurt cu cereale, tati isi face gratar si uneori isi spala gratarul si farfuria!

Meniu azi la gradi: supa de rosii cu orez
mancare de legume devara cu carne de vita
si la ora 16 uitai ce au.

Desiree, si eu ma asteptam sa nu se mai mute Chelsea la voi. Adica eu asa as fi facut, cand eram gravida imi era f. greu sa vad un copilash bolnav, plangeam la tv la toate cazurile acelea triste.... Nu o judeca dur, e gravida, si mai ales...nu a avut un model sanatos acasa, o mama sufletista....
In rest, va pupam cu mult drag si va uram insanatosire. Si multa rabdare tie... o sa fie bine

CrinaAndreea, azi a venit Bogdan sa vada pe Mara cand am dus-o si de ce miorlaie. Victor intreaba: "tu esti bogdan?" Si apoi... "dar de ce nu e cretz?"
Mara azi are papusha sub bratz, BEBICA (doarme cu el, se joaca cu el...e noua pasiune), plus un balon mic in forma de tigru, si un cocosh idiot.
Azi a miorlait, voia la ratze. No, de unde sa ii scot io ratze in fiecare zi???

Pe Ylari o sun io. Imediat!!!! sa scuipe tot.
edit: o sunai. Nu mi-a zis prea multe, o sa scuipe la dentist ca era .. la coada

edit la edit: vorbii cu Lorich pe mess. Cocoshu e o gaina care cotcodaceshte stransa de gat. Daca ar face si oua...

Mergi la inceput