Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

http://soferderomania.promotor.ro/danicris

Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc ...
Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Buna ziua tuturor,

Danicris, iti reamintesc regula nr 16 din regulamentul forumului, o copiez aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid29

16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

Icearca si tu sa iti faci reclama mai cu discretie asa si mai putin obositor pt colegii de forum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MsBebe esti de coma Am ras de-am paralizat. of, si mai esti si in Romania unde nimic nu trece neobservat. Ca aici poti sa iesi si in chiloti ca nu se uita nimeni la tine. (adica se uita, insa asa, finut...) Lasa ca se iarta, e de la gravideala.

Danicris te-am ajutat si eu cu 177 de bani. Sa ne mai amintesti, ca uitam.

Cleo sa poarta Mara hainutele sanatoasa! Al meu vine impecabil de la gradi, nu stiu cum. Adevarul e ca seamana cu tac-su, face criza daca se murdareste. Vreau si eu un copil din ala - porcusorul vesel, insa am un sclifosit si jumatate. Sa vedeti cum vine la mine sa-l schimb daca se muradareste. "Mama - murdar - duc la palat!"

Noi am avut 3 zile faine cat a stat acasa. Nici o criza notabila, cum incepe gradi cum incep crizele.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Alyshuca La Multi ANi fericiti si impliniti!!!!! Mi-am amintit cu ocazia asta ca pe 23 a fost si ziua Laurei...Am uitat
MsBB, esti de coma, rad de nu mai pot cu patania ta....De fapt modul in care povestesti...
Lorich si voi sunteti haiosi...Noroc cu lamaile astea ca cine stie cit ar mai fi ramas ele frumusel uitate acolo..pana se sesiza careva..Zi-mi cum mai esti, mai ai greturi?? Pe mine abia acum ma iau...mi-e o scirba de nu se poate si am gustul asta Brr. Bafta la TT eu nici nu-l fac M-am hotarit.
DOloress, ma bucur ca Patrik e mai linistit acasa...Cred ca la noi e invers, cele mai multe crize sunt acasa, la cresa e mielusel...
Dani scumpa, 248 de la mine!!
Am fost si eu la Kiabi Militari, am luat o multime d ehainute pt amindoi si toamna. Acum imi mai tb pantofi inchisi pt amindoi...Dar cred ca mai tz...Parerea mea e ca nici Z nici Okaidi nu mai merita...sunt prea scumpe comparativ cu Kiabi si marfa de acolo e la fel de frumoasa
SUnt in medical cu MAtei care mi-a facut pneumonie asa pe ultima sapt de cresa...Mai stau miine si gata, sa zicem ca mi-a ajuns...dar ce bine e acasa fetelor...CHiar si asa cu greturi si 2 copilasi dupa mine tot e mai bine decit la sv...Cred ca-s mai de moda veche....

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Simonacip multa sanatate lui Mateias! Of, ca greu e cu bolile astea. Noi abia ce-am scapat de o raceala pacatoasa, din fericire fara antibiotic.
Asa e Patrick, mult mai linistit cand sta acasa, a inceput sa planga cand il lasam, nu stiu ce e cu el. Probabil incepe sa se plictiseasca, ar trebui sa facem mutarea la o gradi mai mare. Adevarul e ca trebuie mereu discutat si negociat cu el, la gradi o inteleg pe doamna ca nu are timp sa-i faca toate motocurile. Noi suntem doi si il dovedim

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Alyshuca La Multi ANi fericiti si impliniti!!!!! Mi-am amintit cu ocazia asta ca pe 23 a fost si ziua Laurei...Am uitat

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Multumesc. DA, asa e, a fost ziua ei. Stiai ca e insarcinata? Va avea si ea un bebe, nu stim inca ce e dar sunt foarte, foarte fericita pt ea.

Doloress

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sibylle

Citat:
citat din mesajul lui Danicris

http://soferderomania.promotor.ro/danicris

Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc ...
Dani, mami de

Buna ziua tuturor,

Danicris, iti reamintesc regula nr 16 din regulamentul forumului, o copiez aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/rules.asp#rulesid29

16. Concursurile de pe alte site-uri
Mesajele care fac trimiteri directe la concursurile sustinute de alte site-uri - nu sunt acceptate pe acest forum. Va multumim pentru intelegere.

Icearca si tu sa iti faci reclama mai cu discretie asa si mai putin obositor pt colegii de forum.

Scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeee ...

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Doloress, multumesc.

Simonita, saru'mana. Multa sanatate lui Mateias.

Ylari, pe unde esti ?

Dani, mami de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrinaAndreea spune:

Multumesc tare mult pentru sfaturi si incurajari.

Cleo sa poarte Mara sanatoasa hainutele noi! O vad aproape zilnic la gradi si mor de dragul ei. E dementiala cu papusoiul ala al ei si mai ales atunci cand se lauda ca are palariuta

Alysh La multi ani! si din partea noastra. Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

MsBB esti extraordinara. Nu stiu de cand nu am mai ras cu atata pofta.

simonacip multa sanatate lui Matei.

Va pup tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gata, 33 de anisori ! Am primit multe farduri, hmm

Daca n-as fi atat de obosita dupa noptile albe cu Vlad, cred ca as scrie ceva frumos. Sunt fericita si implinita! Si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot!

Am primit mesaje, telefoane, vizite, a fost dragut. Va multumesc inca o data, fete dragi!

Ah, Doloress parca ma intreba: sotul meu a pregatit o cina romantica. Meniul, cam acelasi: sashimi cu orez si crevetei la gratar + vin alb dulce si lumanarica. L-am culcat pe Luca, ma duc acum sa-l iau pe Vlad din baie si sper sa adoarma rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La spartul targului da' sper sa fie primit
La Multi Ani frumoasa Alysh!
Sa ai mereu norocul, sanatatea si fericirea de partea ta
si sa te bucuri de toate alaturi de cei dragi ai tai!

Esme

Mergi la inceput