Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (168)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Buna,
Am si eu o zi in care sa respir ca in ultima vreme nu am avut timp de nimic.
Si noi intram in clubul copiilor plini de crize, mai am putin si imi iau lumea in cap Nu ii convine cu ce se imbraca, se probeaza cu 3 tinute pana se hotaraste, apoi cu incaltamintea, alta tragedie... Sper sa treaca aceasta perioada ca altfel o sa ajung la nebuni.

Msbb ai un stil de a povesti, e o placere sa citesc. Rad singura in fata calculatorului de se intreaba astia pe aici ce o fi asa amuzant la contabilitate.

Cleo hai mai ca doar nu scrie in menu 'barabule natur'
Cat despre hainute, eu una nu stiu cat o sa creasca in astea 6 luni, anul trecut trebuia sa-i schimb garderoba la 1-1/2, cat despre ghetute nu mai vorbesc, a intrat in iarna cu 23 si a iesit cu 25. O sa iau pe rand usor usor.

La Multi Ani Alysh! Sa fi sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai.

Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh sa ai bucurii nenumarate si intelegere deplina. Cu nuorile iti uram noi de la anu'ncolo.

MsBB: Mai esti de inteles, hai ca asa dimineata toata lumea e chioara de somn cred ca multi nici nu si-au dat seama.
Eu anul trecut cand ma duceam cu cea mare la circ la balet si o luam si pe Elena cu mine, dupa ce am imbracat-o pe Ana am uitat geanta in holul mare de la circ. Sa spun ce aveam in geanta? 3 digipasuri+ 1 stampila+ bani+ chei+actele mele toate+carduri+telefon.
Aveam atatea bagaje incat mi-am amintit abia pe drum aproape de casa cand cautam telefonul ca nu mai am geanta. Am alergat ca nebuna pe strazi cu carutul si am gasit-o neatinsa.

Cleo: pe unde e kiabi asta? Pe tricou scrie 2-3 ani. Noi n-am mai cantarit-o pe Elena. Sa vedem cum ne vedem ca aseara am ajuns la 12 noaptea acasa cu chef de zugraveala. Bine ca avem vopseaua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

piggy site:http://myflowerbox.blogspot.com/

kiabi e si in titan, si in berceni in Arena, unde e carfuru, cred ca si in Militari dar nu bag mana in foc. Vezi www.kiabi.ro

Mihaela,despre haien la cumparaturi, am estimat ca va mai creste putin, ca diferentza intre hainele de 2 ani si 3 ani nu e mare, si am cautat in talie cu elastic sa strang. Ideea e ca am cautat sa iau mai eftin, sa profit de reduceri, ca la toamna-iarna o sa ma kk pe mine cand vine si intretinerea & bolile si platit medici etc.
Cu crize avem si noi, ca sa mai scap de ele, vin la ea cu FIX 2 randuri de haine: alege asta sau asta. Pantofii i-ama scuns, are la indemana numai o pereche de sandale, ca ltfel voia si ghetele, la fel si cu hainele groase.Nu le vede... uneori nu urla.

barabule=cartofi. Scria cartofi, dar neuronu meu e pe language=moldavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

http://soferderomania.promotor.ro/danicris

Multumeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesc ...

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

dani:Gata ti-am dat 290 puncte. Esti vitezomana rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

dani:Gata ti-am dat 290 puncte. Esti vitezomana rau.

Te iubim, printesa Victoria!!!

Multumesc.
Da, ai dreptate, mi-au dat astia amenda ca am depasit viteza si imi trebuie bani s-o platesc.
Si cand ma gandesc ca n-am mai condus de vreo 2 ani juma' ... Eeeee, ba da, am condus, 2 carucioare si o tricicleta.

Dani, mami de

Rasfatzel Vlad Andrei 23.06.2008 si
Rasfatzica Andra Elena 31.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Lori, Adriana, Belleane ma bucur sa vad ca nu-s singura , ba mai mult, ma gandesc ca poate mai am vreo sansa , ca va vad femei serioase, cu scaun la cap si deci poate-mi revin si io, ma fac om normal F tari intamplarile voastre - meritau vazute fetele voastre, cred Bine ca s-au terminat toate cu happy end.

Micaela, , ma bucur sa te revad! Primim tricouri la inscrierea in clubul copiilor mofturosi? Sa stiu de o inscriu si io pe a mea ori ba . Hai mai des pe aici, macar un zambet daca gasesti tot merita, nu?

Voi astea cu magazine multe - ia nu-mi mai faceti pofta, da? Norocu' bujetului meu ca-s la draq in praznic aici, in satucul meu cu 3 optiuni mari si late

Dani, votat!

Cam liniste pe aici in ultimul timp . Desiree? Voi cum mai sunteti? pt Victoria si pt tine! Restul mamicilor? Chiulu'? La ?

Io mi-am culcat pitica, am vrut sa profit si eu de programul de bb, dupa masa sa bagam la comun un pui de dar dupa vreo juma de ora mi-a dat o talpa peste oki , nu stiam care cum, cine ma ataca . Asa ca m-am consolat cu un pepene roshu si bun in brate si acum ma apuc de treaba.

Va .

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Da, si prin parcuri e cam pustiu, multi sunt plecati din oras ... plecam si noi acusica la MAmaia

Si ce-o fi cu Aelita? S-a suparat pe noi?
Nu mai zice nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Scumpele si dragele mele, va iubesc mult si va multumesc, m-ati impresionat cu atatea urari!!!! pe toate fara exceptie!

Msbb, tu trebuia sa te faci scriitoare draga mea, am lesinat de ras, ai fost super haioasa!

Lorich, bafta cu TT, sunt convinsa ca e bine bebeluna!

Laurita, sunt nedormita de 3 nopti....azi abia m-am tinut pe picioare. L-am tot pazit pe Vlad...o sa-ti povestesc. Daca ma simt in stare iti dau maine dimi un telefon si daca esti si tu disponibila ne vedem.

V-am pupat, merg sa ma aranjez si eu putin ca s-ar putea sa vina neamurilii la o prajitura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Alyshuca!
Sa fii fericta si iubita alaturi de familia ta frumoasa! Cum petreceti, cu ce te mai rasfata sotiorul azi?

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -11+
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput