Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna in miez de noapte. V-am citit pe nerasuflate acum... sa vedem daca imi amintesc ce sa scriu.

Madalina, sarcina usoara si bebelus, bebelusa sanatoas, sanatoasa.

Mara. Gabriela, Celia multumiri suntem bine, am fost foarte ocupate toata saptamina.

Sabina la multi ani fericiti si sanatosi alaturi de copiii tai deosebiti si de sot!!!

Yaia, excelente datele Alexiei. Tare mi-a placut cum ai descris zilele voastre, mi te-am si imaginat culegind zmeura-am congelat si eu zmerura, mure si afine ca sa am portia de antioxidanti asigurata toata iarna.

Gabriela, o imbratisare. Se rezolva toate incet-incet mai ales ca sigur e dorinta din partea amindurora. Abia astept sa vad pozele cu voi.

Roxali, salutam pe mami, printesa mica si cavalerul. Asteptam vesti despre peretii colorati si inima vesela.

Greyerash, Danuta, Madalina, vreme frumoasa la mare. Pupici comorilor.

Roxana sanatate multa tatalui.

Teodora ma gindesc des la voi si la Mihnutu iubitor de fructe si atit de dulce si in forma.

Maria ce domnisoara superba!!! Si eu abia astept raspunsul la intrebare.

Mandarinuta, sanatate mamei tale si numai bine Antoniei si lui Filip:

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Papanash, salut mamica inimoasa. ceea ce imi aminteste si de Valentina.

Daca stai la ultimul etaj iti recomand o vopsea bituminoasa argintie care scade cu 5 grade temperatura absorbita de acoperis. E vreo 5 milioane jumatate o cutie de 20 kg parca. Daca te intereseaza intreb pe sot cum ii spune.

Super activitati la Andrei la gradinita. Sper sa gasiti solutia cea mai buna.

Frumoase si activitatile razboinicului Cristi rasfatat de bunici: multa sanatate si lui Cecilia iar tie vacanata frumoasa-acusi e septembrie si incepe anul scolar.

Mergi la inceput

Am vayut rapid pozele, o sa le savurez pe indelete cum o sa am timp.

Sabina cu asa scrisoare si baloane colorate nu poti fi decit in al 9-lea cer!!!

Gabriela minunate fetitele si cu rochitele asa frumoase!!! Tu si C aratati super!!! (am decis sa fac si eu ceva pentru a redeveni fit-acesta e obiectivul principal si nu scaderea in greutate-merg la gym dar nu o sa mai pomenesc pentru ca in viata fiecareia dintre boi asta ar trebui sa fie o normalitate).

Am uitat sa iti spun data trecuta...o sa le fac si eu copiilor fotografii alb-negru inramate asa cum am vayut la voi.

Madalina, foarte frumosa vacanta voastra. Locuri foarte interesante si pitoresti!!! Robert a crescut mult si e foarteee dulce!

Mara, Puppi e extraordinara, atit de expresiva si frumoasa!!!!

Ti-am spus ca seamna cu, Cosmina fetita unei bune prietene_ Aimplinit si ea 3 ani pe 3 august si la cirlionti si atitudine e Yannisa in picioare!!!

Mergi la inceput

Daca tot sunt aici va las citeva versuri motivationale si un ritm sa va energizeze dimineata!!!
www.youtube.com/watch?v=4umc87T5UMs&a=4oVf-d_DwKAtjnN7hCoq5jzD_t-xuIln" target="_blank">Cheryl Cole - Fight For This Love

Too much of anything can make you sick
Even the good can be a curse
Makes it hard to know which road to go down
Knowing too much can get your hurt

Is it better is it worst
Are we sitting in reverse
Its just like we´re going backwards
I know where I want this to go
We´re driving fast but lets go slow
what i dont wanna do is crash no

Just know you´re not in this thing alone
There´s always a place in me that you can call home
Whenever you feel like we´re growing apart
Let´s just go back to the start

Anything that´s worth having
Is sure enough worth fighting for
Quitings out of the question
When it gets tough gotta fight some more
We gotta fight for this love
Its worth having its worth fighting for

Now everyday aint gon´ be no picnic
Love aint no walk in the park
All you can do is make the best of it now
Can´t be afraid of the dark

I don´t know where we´re heading
I´m willing and ready to go
We can´t drive it so fast we just need to slow down
And just roll

We gotta fight fight fight fight fight for this love
Its worth having its worth fighting for (Oh)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Piciulika, Alinus, ma ajutati si pe mine cu un link despre ultima "boala "a puiutilor vostri mici?
Am o mamica a carui pui ar avea cam ce au avut ai vostri... si medicul ii spune ca e dermatita... se manifesta cu bubite peste tot si mai nou cu febra...

Poate aparea intai ca un inceput de varicela, ori doar pe extremitati (talpile, ah!) - de unde si numele - ori se intinde rapid pe tot corpul (frecvent intens zona scutec), si apare apoi febra - sau invers!! Intai febra, pe urma bubite. Initial ca intepaturi, mici si dese, apoi unele din ele fac pustula. Evtl. apar si afte in gura - cum e norocul. La noi fara.

Mama, ca medic, mi-a spus ca nici ea nu ar fi stiut diagnostica treaba asta in RO - nu a intalnit cazuri! In peste 35 de ani. Aici abia isi arunca ochii pe copilasi si stiu! "Boala de vara." Nu are tratament specific, fiind virala. Scazut febra si basta. Intr-o saptamana trece - dar ramane moderat contagios ce zicea Sabina, prin scaun, luni intregi se elimina virusul.
... si noi am contaminat alti doi pitici de varsta noastra, asta dupa saptamana critica! Dar a tecut super-lejer. M-am speriat cam degeaba. Nu degaba sunt cool medicii aici.
Am linkuri, dar in germana cate vrei...

http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1800
http://en.wikipedia.org/wiki/Hand_foot_mouth_disease

SANATATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Celia,inca nu merg la gradi.Probabil vor merge de la anul,din aprilie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

buna dimineata,va multumesc ca mi-ati admirat mica domnisoara ,imi cer scuze ca nu am reusit sa intru sa va raspund la intrebare
deci,pozele sunt facute la mare,in Bulgaria,erau pe acolo mai multe studiouri foto sa le zicem care aveau si un fel de garderoba,intrai,iti alegeai rochia,costrumul,etc,erau vreo doua domnisoare te machiau putin,iti asortau la rochia pe care o alegeai ceva bijuterii,o palarie,o manusa ,un evantai si gata,a stat d-soara mea la aranjat nu a zis nici pas,a fost mult mai greu sa o faca nenea fotograful sa zambeasca
va pup
sa aveti o zi buna
P.S. am lasat cafeluta calda pt toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui AYUMI

Buna ziua,mamici!Va multumesc din suflet pentru urarile la aniversarea de 3 ani a baietilor.
Amandoi sunt bine,ma storc de energie;dar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi.
Eu nu v-am mai citit de ceva vreme decat,asa,printre picaturi.

Ayumi, sa va fie de bine vacanta in tara! Am revazut samuraii care nu-mi par deloc fiorosi, ca zambesc in toate pozele!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sabina, multa sanatate, refacere rapida si sa iasa toate investigatiile bune!

Piciulika, Celia, aceasta boala : hand foot mouth a avut-o si Antonia la 9 luni, a fost epidemie la noi in parc, medicii de la Victor Babes unde am ajuns internata cu ea nu au stiut ce are, doar dr Palicarie mi-a zis ca a fost vorba de hand foot mouth. Ea a avut febra mzre si multe bubite pe maini si picioare si in gurita

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
maine voi face din nou analize, de data asta pt tiroida. Si eco de tiroida. ca a citit d-na conferentiar despre o posibila legatura.

Asta pare caz de Dr. House!
Sanatate multa!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput