Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Yaia, ma bucur ca pisicuta e mai mult spre delfin ...doi fratiori delfini, abia astept foto de la balaceala .
Am terminat cu alaptatul...la inceputul lui mai . Am trecut si la chilotei datorita lui mamaie , ca a avut rabdare sa stea mereu cu un pas in urma ei. Asa ca avem o domnisorica si din septembrie, o mica gradinareasa...

Piciulika, Alinus, ma ajutati si pe mine cu un link despre ultima "boala "a puiutilor vostri mici?
Am o mamica a carui pui ar avea cam ce au avut ai vostri... si medicul ii spune ca e dermatita... se manifesta cu bubite peste tot si mai nou cu febra...

Da, se transforma in pisica de mare! Bravo Andreei si lui mamaie. Si noi am trecut si noaptea la chiloti si pare ok. Succes din toamna cu gradinita!

Uite aici ceva linkuri in engleza:
http://www.patient.co.uk/health/Hand,-Foot-and-Mouth-Disease.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Hand,_foot_and_mouth_disease
http://www.skinsight.com/child/hand-Foot-and-MouthDisease.htm
Si in romana:
http://www.romedic.ro/boala-mana-picior-gura
http://www.romedic.ro/boala-mana-picior-gura/semne-si-simptome

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Sanatate multa, tati de Roxana!

Legat de boala mana-picior-gura, au fost cazuri si la tudor la gradinita in anii trecuti si se grabeau sa ne puna si noua diagnostic de ea, dar nu a fost boala asta, Tudor nu avea bubite, doar ceva febra si cred ca a fost doar o viroza la el. Dar e destul de cunoascuta si pe aici si se pare ca o sa o invete si medicii din Romania...din pacate!

Va salut, fug in centru la un shopping cu Alexia...asa, ca intre fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

buna fetelor,

am revenit si eu cu vesti: operatia am facut-o pe 16 iulie si mi-am revenit foarte repede ...e clar ca a contat in primul rand neurochirurgul excelent care m-a operat :)
deja am inceput serviciul dupa 2 sapt (adica de pe 2 august) si toate par in regula.
va pup si va urez concediu placut celor care sunteti plecati

Natalia-Ioana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Salutari si de la noi.

Sabina, sanatate multa, sper din tot sufletul sa gasesti cauza, eu nu am inteles sa o fi gasit sau nu am citit chiar tot(recunosc asata).

Gabriela, asa este, venim rar, desi sunt doar 650km...uneori le inteleg tare bine pe fetele plecate din Ro.
Razboinicul Cristi va transmite multi, tare mi-ar fi placut sa va cunoastem personal, dar anul acesta am ocolit Clujul.
Nici cu Rodica nu am sanse sa ma vad anul acesta, nici macar nu am sunat.., este asa rau fara masina, nu ma pot deplasa, iar parintii mei nu mai stau in oras, dar este asa bine la curte......

Erina, nu mai este mult si ne intoarcem in Bucuresti(15 august), iar pana la 1 sept mai este putin, eu o sa incep ceva mai repede traba, deja suna telef. ca la Gara de Nord....am noroc ca nu sunt acasa

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui toma_lly

buna fetelor,

am revenit si eu cu vesti: operatia am facut-o pe 16 iulie si mi-am revenit foarte repede ...e clar ca a contat in primul rand neurochirurgul excelent care m-a operat :)
deja am inceput serviciul dupa 2 sapt (adica de pe 2 august) si toate par in regula.

Super! Bravo, sanatate multa in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Cecilia, 50 % din cei cu boala mea nu au cauza dovedita. De aia nici nu aveai de unde sa o afli:)

Yaia, curat dr House! Ma cercteeaza astia de o sa ajung caz de jurnal medical.
Eco de tiroida perfecta. urmeaza rezultatul de la hormoni, dar asta dureaza ceva.
a crescut milimetric hemoglobina. E o veste foarte buna.
De maine pastile si de luni busteni 8 zile.

Doamne ajuta, rugati-va in continuare pentru mine!

Tomitza, sanatate si tie, ma bucur mult de vesti bune.

Maria, superba, superba domnisoara ta!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sabina
Yaia, curat dr House! Ma cercteeaza astia de o sa ajung caz de jurnal medical.
Eco de tiroida perfecta. urmeaza rezultatul de la hormoni, dar asta dureaza ceva.
a crescut milimetric hemoglobina. E o veste foarte buna.
De maine pastile si de luni busteni 8 zile.

Sabina, inainte de capitolul nou, ma bate un gand: problemele tale au inceput odata cu cura de slabire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Va invit la capitolul 397!

Mergi la inceput