Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 18
Yaia spune:
Mers la controlul de 4 luni cu Alexia. Are 6,5 kg si 66 cm. A facut si ultima doza de vaccin pt. rotavirus. Toate bune la noi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
Cecilia, Yaia, Sabina

Va multumesc mult
Bravo Alexiei pt datele bune de la control!
Sabina, sanatate, sa se termine odata pt tine
Ana, ce frumos e caietul de amintiri!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
AYUMI spune:
Buna ziua,mamici!Va multumesc din suflet pentru urarile la aniversarea de 3 ani a baietilor.
Amandoi sunt bine,ma storc de energie;dar ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt sanatosi.
Eu nu v-am mai citit de ceva vreme decat,asa,printre picaturi.
papanash spune:
va salutez cu mult dor !
ocupata tare, cursuri, asigurari, traininguri cu echipa proprie, recrutare, de-astea.Am fost numai cu Adi de duminica, tati a plecat la un curs la munte, si a fost foarte greu, mers cu taxiul in calvarul asta incendiar, apoi acasa solicitata la maxim....De aseara suntem iar in 3 si e excelent, sunt in parc pana la 9, la fotbal si ciclism.
Adi e foarte incantat ca saptamana asta au avut zilnic piscina la gradi si balaceala vreo ora zilnic. Au o programa de vacanta foarte variata si atractiva, saptamana asta au facut carnaval, origami. Saptamana viitoare au cunoasterea patriei :) vor merge la palatul parlamentului,la muzeul satului, vor invata Hora unirii. Apoi "transporturi", cand se vor plimba cu metroul, tramvaiul. Si tot asa pana , cate o tematica in fiecare saptamana, pana in octombrie cand incepe noul an. Ma oftic pe zi ce trece si incerc sa gasesc variante sa nu-l mutam de-aici, fiindca la stat e incomparabil din punct de vedere al diversitatii activitatilor.
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Gabriela, un gand bun si multe imbratisari ! Cred ca toate trecem prin momente dificile in viata de cuplu. E greu cu unul, dar cu doi pitici !!! Stii prea bine ca si la noi a fost o perioada gri, foarte gri. Pe mine ma ingrijora mult faptul ca nici nu mai simteam necesitatea "jumatatii"mele, era numai soferul nostri si ajutorul in aprovizionare, in rest nimic. Am discutat serios despre divort, am intors subiectul pe toate partile. Eu sunt extrovertita din fire, dar in momentele alea eram blocata complet, vorbeam numai eu cu mine, nu-l implicam deloc, nici in viata de zi cu zi, nici in planurile de viitor, nicaieri. Ne-am revenit-zic eu- in momentul in care bagajul era aproape facut si era pe punctul sa platesca chiria pentru o garsoniera. AM stat , dupa mult timp, la taclale, despre absolut tot. Stii ce-am descoperit ? Ca e mult mai sensibil decat credeam, ca ma iubeste mult mai mult decat credeam, ca isi doreste sa fim o familie,mult mai mult decat credeam. aveam un mare sentiment de inferioritate, ma simteam urata, proasta, insuportabila si reactionam ca atare.Deci eu eram in eroare. Bine, a primit destule tigai in cap-unele mult meritate, dar .... in orice actiune intreprindem e important sa nu uitam pe parcurs care-i scopul ei. Daca vrem sa fim fericiti, impliniti, trebuie sa luptam. Nu e usor, e al naibi de greu, dar merita orice noapte nedormita de griji, orice lacrima care curge din neputinta si indoiala. E greu dar in momentul in care reusim sa ne adunam si sa fim realiste, e foarte frumos.
Viata de cuplu , cuplu de parinti, nu inseamna sa rupi patul noapte de noapte. Sunt cai mult mai subtile sa rezonezi cu perechea.
Nu te subestima, ca nimeni altcineva nu i-ar fi putut face sotului tau asa minuni dulci. Nici bianca lu bote, nici alta. Numai tu !
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
Sabina spune:
uf, as vrea sa va dau vesti bune, dar nu am. hemograma mea nu se imbunatateste.
Ok, nu sunt nici mai rele, dar...
maine voi face din nou analize, de data asta pt tiroida. Si eco de tiroida. ca a citit d-na conferentiar despre o posibila legatura.
Nu le-am facut pana acuma deoarece am fost la doi endocrinologi care au zis ca sunt f ok...cei mai mari din bucuresti.
dar acuma e asa de dubioasa recaderea incat vrea sa elimine orice sursa .
e f posibil sa ma treaca de sambata pe pastile. Asta inseamna ca voi putea merge o saptamana la busteni, de luni.
Doamne ajuta!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Celia spune:
Yaia, ma bucur ca pisicuta e mai mult spre delfin ...doi fratiori delfini, abia astept foto de la balaceala .
Am terminat cu alaptatul...la inceputul lui mai . Am trecut si la chilotei datorita lui mamaie , ca a avut rabdare sa stea mereu cu un pas in urma ei. Asa ca avem o domnisorica si din septembrie, o mica gradinareasa...
Gabriela , toate cele bune si sunt sigura ca va trece perioada asta de raceala si veti redeveni asa cum ati fost si va doriti. Sa va bucurati de minunile voastre .
Cecilia , sa fiti cat mai mult rafatati...ca ajungeti destul de rarut la bunici/parinti. Ma bucur pentru Cristi ca bunicii ii confectioneaza diverse , sigur isi va aminti in ani cu placere de ele.
Rox, sanatate tatei si sa treaca cu bine peste interventie.
Greyeras, concediu placut.
Piciulika, Alinus, ma ajutati si pe mine cu un link despre ultima "boala "a puiutilor vostri mici?
Am o mamica a carui pui ar avea cam ce au avut ai vostri... si medicul ii spune ca e dermatita... se manifesta cu bubite peste tot si mai nou cu febra...
Erina, toate bune la voi?
Ayumi, ma bucur ca papanasii sunt bine . Cu "storsul " tau e mai greu... merg la gradi?
Luy, la voi cum e ? Ai intrat in concediu?
Papanash, ma bucur ca Adi are asa activitati diverse... nu au timp sa se plictiseasca.
Celia spune:
Sabina , sa fie totul bine la investigatiile de maine si sa schimbi tratamentul pe pastilute si sa ai o saptamana la munte asa cum iti doresti!
Celia spune:
Maria , ce domnisoara aveti...
Intrebarea cu ce ocazie foto ...a ramas fara raspuns.
Vazut copilasi scumpi foc pe mail si o felicitare emotionanta de la Sofia...
danuta36 spune:
Multumim mult pentru urari,speram sa avem un concediu relaxant si sa ne incarcam bateriile ![]()
Greyeras concediu placut!
Gabriela si mie mi se pare ca nu mai avem un timp numai pentru noi doi...
Maria ce domnisorica eleganta ai 

Sabina 
Dana,mami de Miruna Andreea(01.10.2007)