Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia
Yaia , cand incepe pisicuta balaceala cu delfinasul? Astept impresii daca e la fel ca Tudor si foto.

Celia, bine ai reaparut la scris! Inca alaptezi? Ce fac copii?
Balaceala incepe in august, peste 3 saptamani, pe 21 parca. Dar cred ca Alexia e si mai innebunita dupa apa, deja e veterana, am fost de vreo 3 ori la bazine diferite si s-a balacit in voie. Ii place teribil in apa, nu zice nici pas!...Recitind, imi dau seama ca e posibil sa fi fost bagata si in lac de al meu sot...

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77
Yaia, Erina, ce mai fac copilasii dulci?

Multumesc de intrebare, bine! Cresc si ne storc de energie.
Tudor la gradinita, fetele singure acasa peste zi...liniste neobisnuita! Alexia il cauta cu disperare pe Tudor prin camera peste zi si... nimic. Serile pe afara, prin parculet sau prin curte, Tudor face 'papa bun - ciolbica cu salam' la groapa de nisip, Alexia sta sau doarme in carut si eu culeg zmeura.
Am citit ca voi sunteti bine si cresteti mari....ma bucur de vestile bune, sa o tineti tot asa!

Mergi la inceput

Vazut Teo cea dulce si zambareata foc, in tinuta de domnisorica eleganta de pension englezesc!

Concedii placute, Danuta si Greyeras!

Ma duc sa vad si pozele de pe mailul comun...sper ca nu ati schimbat inca parola!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

La multi ani fericiti Sabina! Multa sanatate si sa te bucuri de cei dragi. Sofia pare asa mare in poza! Sa iti traiasca si sa fiti sanatosi!

Noi am fost ieri la consulat sa facem foaie de drum pt Nicole. Ne apropiem si noi de vacanta In rest toate bune.

Luy, astept si eu o foto cu burtica pana nasti Cu al doilea mai precoce e posibil, dar si mai greu. La varsta mai mica nu percep deloc pericolele si sunt mai stresata cu cazaturile. Chiar aseara s-a lovit (putin am zis eu...ca nu era in picioare)...si avea gura plina de sange...m-am speriat prima data apoi a adormit si am vazut pielicica dintre buza de sus si gingie era julita. Si azi are buza umflata. Te pup si mai asteptam vesti de la voi!

Crishtina cu Robert(09.09.2007)
& Nicole (18.11.2009)

Mergi la inceput

Gata, am fost in calatorie in Germania cu Robert, m-am distrat cu Puppi la zoo si piscina si am primit vizita dulcei si serioasei Ioana (Puppi are pantaloni trei-sferturi in toate culorile?), am fost la mare cu Sofi si Sara (BTW, Gabriela, sotul tau a slabit mult si tu esti o slabatura de fumeie...tineti ceva cura impreuna?) si m-am delectat cu cadoul Sabinei, distrandu-ma de ce spune Gheorghe!

Ii mai urez concediu placut Crishtinei si gastii ei si fug in treaba mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Yaia, ,C a slabit intr-adevar, eu, din pacate,la aceleasi kg...si o burta dezagerabila...si nicio putere si energie sa scap de ea
O etapa dificila acum, diversificarea Sofiei care coincide cu iesirea primilor dintisori, caldura asta insuportabila, manifestarile Sarei, tipice varstei si a disponibilitatii mele mai reduse de joaca...
De C parca m-am instrainat tot mai tare, de cand s-a nascut Sofia eu dorm cu ele in dormitor, el in camera Sarei. Nu mai suntem prieteni, nu mai suntem iubiti, nu mai suntem decat...parintii lor. Stiu ca nu e ok asa, dar fiecare asteapta de la celalalt gestul si cuvantul potrivit si parca fiecare a renuntat sa mai lupte...
Na, ca mi-am varsat naduful

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Salutare si de la noi....ce bine este sa fi alintat si sa nu faci mai nimic

Cristi este un rasfatat, i-a facut bunicul ieri sabie de muschetar si bunica o centura in care sa puna sabia si nu isi mai incape in piele de fericire...a uitat si sa mai tuseasca, cate un episod ffffff rar, dar nu mai este o tuse urata...asa ca sper eu ca totul este ok. Vremea mai omeneasca decat este in Bucuresti, racoare si umbra in curte, desi fffff multi tantari seara, e ciuruit pe fata tot mititelul....in schimb mananca fffff bine si doarme pe masura, cate 3-4 ore dupa-amiaza ....se trezeste la 6-7 dimineata, atre treaba tb sa dea papa la puisori si la purcelasi.
De azi avem si compania verisorului si finutului mic,deh 9 luni, cu care ne certam pe jucarii.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Yaia, ,C a slabit intr-adevar, eu, din pacate,la aceleasi kg...si o burta dezagerabila...si nicio putere si energie sa scap de ea
O etapa dificila acum, diversificarea Sofiei care coincide cu iesirea primilor dintisori, caldura asta insuportabila, manifestarile Sarei, tipice varstei si a disponibilitatii mele mai reduse de joaca...
De C parca m-am instrainat tot mai tare, de cand s-a nascut Sofia eu dorm cu ele in dormitor, el in camera Sarei. Nu mai suntem prieteni, nu mai suntem iubiti, nu mai suntem decat...parintii lor. Stiu ca nu e ok asa, dar fiecare asteapta de la celalalt gestul si cuvantul potrivit si parca fiecare a renuntat sa mai lupte...
Na, ca mi-am varsat naduful

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Trebuie sa gasiti o cale de mijloc, sa redeveniti prieteni si iubiti, este greu pentru amnadoi, dar nu lasati timpul sa rupa magia care va unea.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Gabi, nu te alinta, arati superb.
Burtica de bb 2 se duce mai greu,dar se duce. iar fetele sunt absolut minuni.
cat despre cealalata problema....si aia se duce.
E o perioada foarte grea, adaptarea in 4, munca multa, epuizare.
Ce ne spui noua, spune-i si lui. fara frica.
Spune-i si ca il iubesti si ca ai nevoie de voi doi.
El e sensibil si bun si va iubeste enorm si comunicarea va va readuce pe drumul cel bun.

Stiu cum e. Sa intre unul pe usa si celalalt sa plece...sau sa nu vorbiti despre cum sa rezolvati problmele.
Imi doresc si eu sa fiu sanatoasa si sa mergem macar la un concert noi doi.
Ce bine a fost atunci cand am avut actiuena aia majora in luna mai si l-am simtit mandru de mine.
aceste momente sunt rare...acu cu boala....el e cu copiii, ii ingrijeste asa de bine...si mi se rupe sufletul ca noi ca si cuplu trebuie sa trecem prin perioada asta asa de grea, asa de matura si atat de pusa doar pe rezovat issues concrete,

Insa pe termen lung, cuplul se uneste...daca ii spui TOT ce ai pe suflet, insa fara repros. Cu iubire.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Gabico, bravo lui C ca a slabit! Tu arati minunat dupa 2 copii, sa ma vezi pe mine, sunt imensa! Dar asa de implinita! Sufleteste ma refer.
Primul pas l-ai facut, acela ca ai admis ca ai o problema, acum treci la rezolvare. Obisnuieste fetele sa doarma singure in camera lor (camere separate ar fi ideal, dar cred ca e ok si sa doarma in aceeasi camera, sunt maricele) si regastiga patul matrimonial pentru scopul initial: tu si sotul tau. Familia e fericita daca toti se simt bine. Discuta cu sotul, stiu ca e obositor, energie putina, nervi multi, dar impreuna veti reusi, sunt sigura.

Mergi la inceput