Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 16
Happiness_4_us spune:
Sabinule, la multi ani si sa iti aduca noul an multa multa sanatate!
Te imbratisez tare tare!
Mamica fluturasului Andrei si
10+
alinus_25 spune:
Sabina, La multi ani fericiti si impliniti!Mai zii si tu... cele rele sa se spele, cele bune, sa se adune... Sunt convinsa ca noul an iti va aduce rezolvarea problemelor de sanatate si multe bucurii.
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
si
Iulius Teodor
(10.10.2007)
iulie 2010 - dovezi de iubire - Teo 33+ Doris 10+
Iubirea are puteri extraordinare!
Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea.
greyeras spune:
Sabina multa sanatate iti doresc si multa rabdare. Si cu un pic e intarziere "La multi ani!" cu multe impliniri.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Danuta concediu placut! Si Adelina e o super alintata. Plecam si noi maine la mare, abia astept.
Sabina spune:
Am avut o zi frumoasa, m-au vizitat preiteni, nu m-am simtit singura, am primit si sms=urile si telefonale voastre, si urarile pe bacebook, si pe forum, ma simt implinita si iubita, chiar daca plina de anticopri care se rascoala im portiva mea:)
Am luat aproape 2 kile de la dexametazona, da sunt tot frumisica si slabuta.
va multumesc tare mult si va citesc, sa stiti, repet, cu toate amanuntele.
imi sunteti tare dragi.
ma duc la in jectie si daca la pranz mai apar rezultate de analize le pun pe tava imediat:)
A fost ciudat sa fiu fara copii, da.....insa suntem maturi si stim ca agitatia trambalrii ar face rau la toata lumea.
va trimit acum pe mail ceva extraordinar de emotionant, de la Sofiuca mea.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
greyeras spune:
Sabina intr-adevar tare emotionant, cel mai frumos cadou si minunat.
Am vazut pozele de pe mail, cu Sara si Sofia la mare, din concediul lui Mada (sunt superbe pozele si mai ales locurile pe care le-ati vizitat), si cu marea domnisorica Puppi.
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Marunzika De azi intr-o saptamana Puppi incepe gradinita....deja se bucura, stie ca-n august incepe gradi, are ziua si merge in egypt la "apa (Marea) Rosie. Avem niste emotii, eu cel putin Miercuri avem controlul (U7a) de 3 ani, cu o gramada de teste, speram sa fie totul ok. In curand incep sa curga aniversarile celor 3 anisori, aveti deja idee de tort, petrecere si toate cele? Puppi vrea tort cu printesa, poate aveti ceva idei, link sau altceva ce ne-ar putea ajuta. De ziua ei n-o sa fim acasa, insa o sa sarbatorim in septembrie cand ne intoarcem. |
Gradinarire placuta!
Tudor a inceput de luni si diminetile plange ca nu vrea sa mearga, vrea sa stea acasa sa se uite la 'desene'. Odata ajuns, e ok, ii place la copii. Dupa-amiaza plange din nou, dar de data asta pentru ca nu vrea sa plece acasa. In concluzie, are o problema cu plecatul!
Tinem azi pumnii la control, sa treaca repede si cu bine.
Stiu doar ca anul asta nu mai facem mare taraboi, probabil un loc de joaca unde se ocupa ei de tot si chemat doar copii 'mici', apropiati ca varsta cu Tudor. Poate tortul il fac separat, probabil in forma de masina sau tren sau tractor...sa vedem. Tudor merge pe 15 la o astfel de aniversare si vad cum e si daca ne convine genul.
Tort cu printese am vazut frumoase, dar nu am facut niciodata. Ori poti face din cel cu poza de printese pe el, ori faci un tort gen 'castron rasturnat', cu papusa Barbie in mijloc si tortul pe post de rochita -asa: http://abiscakes.co.uk/cakegallery/pages/princess_jpg.htm.
fetele din tara berii!===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
Cu intarzieer si scuzele de rigoare
LA MULTI ANI, Sabina! Sanatate multa, ca e cea mai importanta, sa-ti vezi copii mari si sanatosi la randul lor!
===============================================
Yaia spune:
Sanatate multa, mama de mandarinutza! Am mai auzit de cazuri de enterocolita, cand bunica a suferit mai mult decat nepoata, luand virusul de la nepoata. Si imi amintesc si acum enterocolita lui Tudor, horror...brrr!
Alexia a primit vaccin administrat oral pentru rotavirus si m-am bucurat. cred ca au avut cazuri multe si cu complicatii, ca l-au bagat in schema obligatorie si gratuita. Cand era Tudor mic, puteai sa-l faci, dar la cerere si plateai. Poate poti sa i-l faci lui Filip sa nu mai stai cu grija.
Inca o data sanatate multa fetelor si la multe saptamani linistite lui Filip!
===============================================