Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)
Raspunsuri - Pagina 12
cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash va salutez si va pupacesc. pe scurt ca-s rupta de somn www.flickr.com/photos/22410163@N08/4844724484/" target="_blank"> Adi e extrem de incantat de camera lui , de cand a venit acasa doarme numai in patul lui. Cu povesti sau fara. Reintoarcerea la gradi s-a facut cu proteste zilnice, azi a fost prima zi in care a vrut la gradi. Cecilia,multumesc mult pentru poster,s-a lipit perfect, imi place mult rezultatul, important e ca-i place si lui Adi (cu toate ca intr-o seara cica "mami,de ce n-ai gasit poza cu un excavator ???"). E cu "de ce"in gura non-stop. de ce are copacul frunze, de ce bicicleta n-are aripi, de ce tati nu-si da cu ruj, de ce omleta nu e cu pepene, etc. Face niste asocieri de ma doare mintea ! Si are logica de fier, memorie de elefant, nu uita absolut nimic. Sabina,multa sanatate ! Piciulika, multe imbratisari si o raza plina de energie , ia vezi,n-a ajuns deja ? Roxana, mi-e foarte dor de tine ! Valentina, asa ma energizez si eu cu umanitare, si pe-aici si prin alta parte, iar sentimentul de bogatie interioara si liniste sufleteasca pe care-l am la finalizarea unui proiect, nu se compara cu nimic.Sanatate si tie,o sa fie bine! ............................................................ Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
mi-a placut mult camera, super idee de a lipi posterul langa patut, dar cel mai tare ma bucur ca i-a placut baiatului, cred si eu ca era mai ok excavatorul, poate si cu putin nisip

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Sabina spune:
va trimit pe mail poze de la munte, le-a facut o draga prietena azi.
si aici a scris despre intalnirea cu ei:)
http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/jurnal-de-vacanta-busteni-30-iulie-2010/
Papanash, foarte frumoasa camera!
Cecilia, sa va fie bine la nordu tarii:)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
| citat din mesajul lui ariel_7000 Impreuna putem muta muntii!!! mami de alexutza (10.04.2003) si Teodor Mihai (10.04.2008)" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!" |
Asa este ariel!
Am cautat la rindunici si am citit povestea completa aici> http://bebesiluan.blogspot.com/
Voi trimite si eu pe contul in Ron un mic ajutor. Doamne ajuta!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Yaia
SabinaY am vazut citeva poze cu fetitele. Superba Lisa in alb-rosu iar erika e o frumusete absoluta!!!
Papanash foarte frumoasa camera lui ndrei. Clipe magice sa petreaca acolo>
Sabina frumoasa povestirea intilnirii iar copiii superbi in poza impreuna si cu coronite din flori!
O noapte linistita si o zi frumoasa miine. Am trimis link la poze pe e-mail>
-------------------------------
Erina mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Pinacolada spune:
Buna fetelor!
Am aparut si noi odihniti si veseli din Concediu, pe care l-am petrecut la Neptun si Drumul Carului.............f frumos.
Revin cu amanunte, dar sa mai citesc peripetiile si noutatile voastre!
pupici
Yaia spune:
cu mica intarziere
La Multi Ani,Myral! Sa fii fericita alaturi de fetele tale!
Asteptam sa ne mai scrii despre voi!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Roxali spune:
Buna fete dragi!
Sant fara net si tf mi-au incurcat borcanele cei de la telecom, nu.i mai vreau de nervi si caut niste oferte ....ceva vodafone
Noi santem bine sanatosi tun,bronzati si cumintei foc![]()
dansul a parasit casa si stam super linistite...copii ii poate avea in fiecare seara si in week end....daca vor....fara mine doar cel mare...in rest am fost la mare impreuna si a fost chiar ok,m-am simtit ca o "domnisorica" imi facea toate cele...
MANDARINUTA sa-ti traiasca bebeloiul si sa aibe parte numai de bucurii in viata!
pe 7 -29 voi avea concediul si am atate de facut...pe mama am programat-o la bai, copiloi ii pregatesc de scoala gradi, casa vreau sa o zugravesc modern si f colorata
va pupacesc pe toti toate si numai bine copilasilor bolnaviori(las nr de tf la Rox , ptr cine e interesat sau are drum pe la firenze ![]()
![]()
![]()
Yaia spune:
Roxali, putere! Hai ca o sa fie bine!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Erina Cecilia sanatate lui Cristi. Salut si pe Valentina-sanatate multa draga mea. Pe Celia, pe Yaia , pe Roxana pe mami de Japonici. ![]() Ma uit pe link-ul de la Yaia si fug la treburi. ------------------------------- Erina mamica Dariei si a lui David![]() L'amor che move il sole e l'altre stelle |

Cecilia si
cecilia L spune:
| citat din mesajul lui Roxali Buna fete dragi! Sant fara net si tf mi-au incurcat borcanele cei de la telecom, nu.i mai vreau de nervi si caut niste oferte ....ceva vodafone Noi santem bine sanatosi tun,bronzati si cumintei foc dansul a parasit casa si stam super linistite...copii ii poate avea in fiecare seara si in week end....daca vor....fara mine doar cel mare...in rest am fost la mare impreuna si a fost chiar ok,m-am simtit ca o "domnisorica" imi facea toate cele... MANDARINUTA sa-ti traiasca bebeloiul si sa aibe parte numai de bucurii in viata! pe 7 -29 voi avea concediul si am atate de facut...pe mama am programat-o la bai, copiloi ii pregatesc de scoala gradi, casa vreau sa o zugravesc modern si f colorata va pupacesc pe toti toate si numai bine copilasilor bolnaviori(las nr de tf la Rox , ptr cine e interesat sau are drum pe la firenze Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze |
imi place ca esti linistita si degajata, ti-a priit minivacanta la mare daca ai asa planuri asa marete de concediu

Cecilia si
si
Teodor Mihai (10.04.2008)