Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (396)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

va salutez si va pupacesc.
pe scurt ca-s rupta de somn www.flickr.com/photos/22410163@N08/4844724484/" target="_blank"> Adi e extrem de incantat de camera lui , de cand a venit acasa doarme numai in patul lui. Cu povesti sau fara.
Reintoarcerea la gradi s-a facut cu proteste zilnice, azi a fost prima zi in care a vrut la gradi.
Cecilia,multumesc mult pentru poster,s-a lipit perfect, imi place mult rezultatul, important e ca-i place si lui Adi (cu toate ca intr-o seara cica "mami,de ce n-ai gasit poza cu un excavator ???").
E cu "de ce"in gura non-stop. de ce are copacul frunze, de ce bicicleta n-are aripi, de ce tati nu-si da cu ruj, de ce omleta nu e cu pepene, etc. Face niste asocieri de ma doare mintea ! Si are logica de fier, memorie de elefant, nu uita absolut nimic.
Sabina,multa sanatate !
Piciulika, multe imbratisari si o raza plina de energie , ia vezi,n-a ajuns deja ?
Roxana, mi-e foarte dor de tine !
Valentina, asa ma energizez si eu cu umanitare, si pe-aici si prin alta parte, iar sentimentul de bogatie interioara si liniste sufleteasca pe care-l am la finalizarea unui proiect, nu se compara cu nimic.Sanatate si tie,o sa fie bine!

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

mi-a placut mult camera, super idee de a lipi posterul langa patut, dar cel mai tare ma bucur ca i-a placut baiatului, cred si eu ca era mai ok excavatorul, poate si cu putin nisip

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va trimit pe mail poze de la munte, le-a facut o draga prietena azi.
si aici a scris despre intalnirea cu ei:)

http://www.reclama ilegala - xxx/in-joaca/jurnal-de-vacanta-busteni-30-iulie-2010/

Papanash, foarte frumoasa camera!
Cecilia, sa va fie bine la nordu tarii:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariel_7000
Impreuna putem muta muntii!!!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Asa este ariel!

Am cautat la rindunici si am citit povestea completa aici> http://bebesiluan.blogspot.com/

Voi trimite si eu pe contul in Ron un mic ajutor. Doamne ajuta!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Yaia

SabinaY am vazut citeva poze cu fetitele. Superba Lisa in alb-rosu iar erika e o frumusete absoluta!!!

Papanash foarte frumoasa camera lui ndrei. Clipe magice sa petreaca acolo>

Sabina frumoasa povestirea intilnirii iar copiii superbi in poza impreuna si cu coronite din flori!

O noapte linistita si o zi frumoasa miine. Am trimis link la poze pe e-mail>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Buna fetelor!
Am aparut si noi odihniti si veseli din Concediu, pe care l-am petrecut la Neptun si Drumul Carului.............f frumos.
Revin cu amanunte, dar sa mai citesc peripetiile si noutatile voastre!
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

cu mica intarziere
La Multi Ani,Myral! Sa fii fericita alaturi de fetele tale!

Asteptam sa ne mai scrii despre voi!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Buna fete dragi!
Sant fara net si tf mi-au incurcat borcanele cei de la telecom, nu.i mai vreau de nervi si caut niste oferte ....ceva vodafone
Noi santem bine sanatosi tun,bronzati si cumintei foc
dansul a parasit casa si stam super linistite...copii ii poate avea in fiecare seara si in week end....daca vor....fara mine doar cel mare...in rest am fost la mare impreuna si a fost chiar ok,m-am simtit ca o "domnisorica" imi facea toate cele...

MANDARINUTA sa-ti traiasca bebeloiul si sa aibe parte numai de bucurii in viata!

pe 7 -29 voi avea concediul si am atate de facut...pe mama am programat-o la bai, copiloi ii pregatesc de scoala gradi, casa vreau sa o zugravesc modern si f colorata

va pupacesc pe toti toate si numai bine copilasilor bolnaviori(las nr de tf la Rox , ptr cine e interesat sau are drum pe la firenze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Roxali, putere! Hai ca o sa fie bine!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina

Cecilia sanatate lui Cristi.

Salut si pe Valentina-sanatate multa draga mea. Pe Celia, pe Yaia , pe Roxana pe mami de Japonici.

Ma uit pe link-ul de la Yaia si fug la treburi.

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxali

Buna fete dragi!
Sant fara net si tf mi-au incurcat borcanele cei de la telecom, nu.i mai vreau de nervi si caut niste oferte ....ceva vodafone
Noi santem bine sanatosi tun,bronzati si cumintei foc
dansul a parasit casa si stam super linistite...copii ii poate avea in fiecare seara si in week end....daca vor....fara mine doar cel mare...in rest am fost la mare impreuna si a fost chiar ok,m-am simtit ca o "domnisorica" imi facea toate cele...

MANDARINUTA sa-ti traiasca bebeloiul si sa aibe parte numai de bucurii in viata!

pe 7 -29 voi avea concediul si am atate de facut...pe mama am programat-o la bai, copiloi ii pregatesc de scoala gradi, casa vreau sa o zugravesc modern si f colorata

va pupacesc pe toti toate si numai bine copilasilor bolnaviori(las nr de tf la Rox , ptr cine e interesat sau are drum pe la firenze

Ali ,Sonia (22.10.07) si Enrico (26.01.2000) poze

imi place ca esti linistita si degajata, ti-a priit minivacanta la mare daca ai asa planuri asa marete de concediu

(07.09.2007)

Mergi la inceput